Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Ez tényleg olyan: "öreg meglásd jól leszel itt kôztünk" Vagy azt mondja Poe Finnie-nek hogy "Jobban teszed ha meghúzod magad.". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hány körül várható a trailer és hol lehet majd nézni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Úgy tudom hajnali 2 és 4 közt, és mindenhol! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. hát azt hiszem nekem ez reggel6ra marad, de amint kinyitom a szemem, már nyitom is kia laptopom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Holnap 5-kor kelek és nagyon jó érzés lesz arra ébredni, hogy TRAILER. Egy normális, hosszú trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Én is meglesem meló előtt!Kb. 5-kor! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Én is korán kelek majd, most örülök, hogy az előző napokba nem nagyon aludtam így remélhetőleg korán letudok feküdni és felkelni, bár lehet leszek annyira őrült, hogy kivárom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Kevin Smith szerint lélegzetelállító a tréler: "Can't say how but I saw tonight's trailer. Easily one of my favorite promos of all time. Breathtaking. Tears of joy." No majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Én fent leszek hajnali 4-ig. Lehet élőben nézni a meccset valahol (stream, akármi)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Sport 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. De gyanítom, ők a nagyszünetben a stúdiót fogják kapcsolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Én attól félek, hogy ha fent leszek négyig, utána már nem lesz kedvem lefeküdni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. De gyanítom, ők a nagyszünetben a stúdiót fogják kapcsolni. A nagyszünetben már a netet kell nézni mert fent lesz itt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Szóval a legvalószínűbb, hogy hajnali 4-kor lesz fenn a neten? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Szerintem hajnali 4 körül lesz adásban (ha én lennék a szerkesztő a nagyszünetre időzíteném) és utána nem sokkal felkerül szerintem a hivatalos csatornára is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Készüljetek fel lelkileg!! Kevin Smith szerint az új előzetes minden idők legjobb promoja! Egyszerűen lélegzetelállító! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Mi lesz itt holnap Te jó ég! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Szerintem rengeteg Star Wars fannak fog potyogni a könnye. Csodálatos, bizsergető, nosztalgikus, újszerűen varázslatos. Ilyen hatást várok az új előzetestől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Komolyan olyan sw-lázban égek most mint az EP3-kor. Így még nem vártam hogy hazaérjek mint holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Holnap gyaníthatóan nagy számú hsz-szel fog gyarapodni a fórum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Az utóbbi napokban nekem is felszökött a lázam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Lehet már tudni, milyen hosszú lesz? Ugye minden stúdió egyszer egy évben átlépheti a két és fél perces határt, szerintetek a Disney meglépi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Készüljetek fel lelkileg!! Kevin Smith szerint az új előzetes minden idők legjobb promoja! Egyszerűen lélegzetelállító! Az anyja hétszencségit', irigylem! De már közel a reggel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Meg kb. 6 ora.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. (szerkesztve) Készüljetek fel lelkileg!! Kevin Smith szerint az új előzetes minden idők legjobb promoja! Egyszerűen lélegzetelállító! Látom egyeseknek nehezükre esett volna lentebb jobban szétnézniük. Szerkesztve: 2015. Október 19. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Bocsi Rog, nem vettem észre hogy már beírtad korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. (szerkesztve) 2:38 és még semmi, de a TFN trailer 3 topik izzik mint a forró acél. 3:39 és még mindig semmi, de közeledik...érzem! ...még 20 perc. 3:51 szétfagyott a TFN fóruma. 3:53 Annyi a TFN-nek, eddig bírta a terhelést. Szerkesztve: 2015. Október 20. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. (szerkesztve) 10 perce is 20 perc volt De látom, csak 2 legény van talpon a vidéken. Szerkesztve: 2015. Október 20. - mikiwan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Nem csak kettő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Zééé,
Trailer premier
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.