Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Elég fejfogós lenne, ha ehhez hamarabb jönne a cím, mint az idén debütáló EpVIII-hoz... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Kezdetnek akár Han Solo: A Star Wars Story is lehetne a címe amit később Han Solo-ra változtatnának. Woody Harrelson hivatalosan is csatlakozott a Han Solo filmhez. Klassz. Bírom Woody-t. Remélem jó szerepet kap. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Woody Harrelson Garris Shrike lesz, legalábbis az alábbi videó alapján: http://hu.ign.com/star-wars-anthology-2/19963/news/woody-harrelson-megerositette-kit-jatszik-a-han-solo-filmben Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Mivel Kasdan volt a forgatókönyvíró, akinek az interjúk alapján csak a régi trilógia rémlik szerintem ez erősen kérdőjeles. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Azért bízzunk benne, hogy ebbe a story group-nak is lesz beleszólása. A RO esetében is jól sült el a ténykedésük. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Nekem is gyanús ez a interjú. Kicsit elbohóckodta a választ. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. A huttok szinte kötelezőek. Ha nem is Jabba de valamelyik hutt mindenképp legyen. Nagy álmom lenne Cade Bane felbukkanása. (Megjegyzem szerintem sokkal menőbb mint Boba Fett).Ha már Sawt átvették akkor ő is jöhetne. Vagy esetleg Hondo, nagyon jó lenne Mindketten beleszőhetők egy jó alvilági sztoriba. Nem akarom hogy sok birodalomi jelenlét legyen a filmben, de remélem hogy ha fel is bukkan a birodalom akkor az ep 3 végén látott hajók lesznek benne pl fehér Venator. Ezeket a hajókat ugyanis alig láttuk még. Ne legyen már itt is ugyanolyan minden jármű mint a klasszikus trilógiában. Szerintem Cad Bane nagyot ütne, mint egy antagonista! De akár egy esetleges Boba Fett-filmben is. Mindenesetre én azt érzem, hogy őt alaposan alulhasználja a Lucasfilm, már rég vissza kellett volna hozniuk a Rebelsben, pl. Hondo-nál sokkal nagyobb kultusza volt. Szóval szerintem az az oka ennek, hogy a Han Solo-, vagy legkésőbb a Boba Fett-filmre tartogatják Bane-t. A Solo-film említett western-stílusával teljesen harmonizálna a karakter. Igen, kellenek huttok, meg egyáltalán egy űrlényektől, a legfurább szerzetektől hemzsegő filmet várnék. Greedo-nak lehetne hasonló cameo-ja, mint a RO-ban Dr. Evazannak és Ponda Babának. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Cad Bane simán benne lehetne a filmben akár valamelyik hutt mellett is. Főleg annak fényében, hogy láttuk őt már korábban nekik dolgozni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Bane-nek örülnék. Akár a története vége is lehetne ez a film! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Január 30. Hozzászólás ideje: 2017. Január 30. Elindult a forgatás. A Red Cup csak egy munkacím. Ezeknek általában nem sok köze van a filmhez. Az ep.2 munkacíme "Jar Jar nagy kalandja" (Jar Jar's Big Adventure) volt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 30. Hozzászólás ideje: 2017. Január 30. Elindult a forgatás. A Red Cup csak egy munkacím. Ezeknek általában nem sok köze van a filmhez. Az ep.2 munkacíme "Jar Jar nagy kalandja" (Jar Jar's Big Adventure) volt. OFF A sok epI fikázó legnagyobb örömére, gondolom. Mekkora troll. Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Január 31. Hozzászólás ideje: 2017. Január 31. Az ep.2 munkacíme "Jar Jar nagy kalandja" (Jar Jar's Big Adventure) volt. Végül is az Ep2 bizonyos szempontból tényleg Jar Jar nagy kalandja volt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 1. Hozzászólás ideje: 2017. Február 1. Akkor ez is beindul! Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Thandie Newton is csatlakozik a szereplőgárdához! http://port.hu/cikk/mozi/a-westworld-kurtizanja-is-benne-lesz-az-uj-star-warsban/article-44541?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. A színészekről szóló híreket tessék a színészekkel foglalkozó topicba tenni, nem a spoileresbe És ugyanúgy nem árt előtte körülnézni (legalább egy oldalt visszapörgetni), hogy nem-e került már be Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. (szerkesztve) A színészekről szóló híreket tessék a színészekkel foglalkozó topicba tenni, nem a spoileresbe És ugyanúgy nem árt előtte körülnézni (legalább egy oldalt visszapörgetni), hogy nem-e került már be Vissza szoktam nézni és én nem találtam, hogy meg lett volna osztva ebben a topickban, de a másikban igen. Valószínűleg most már hivatalos, hogy szerepelni fog a filmben. Szerkesztve: 2017. Február 13. - tomcsi80 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Pedig ott van az első oldalon. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Még szép képek is vannak a kisasszonyról, igaz ez elsőn kicsit több a ruha rajta, mint a Westworldben megszoktuk tőle (lehet, hogy ez zavart be ) Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Még szép képek is vannak a kisasszonyról, igaz ez elsőn kicsit több a ruha rajta, mint a Westworldben megszoktuk tőle (lehet, hogy ez zavart be ) Megfordult a fejembe hogy olyan képet is berakjak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 4. Hozzászólás ideje: 2017. Március 4. Egy Fuerteventura nevű spanyol szigeten is forgatnak. Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. (szerkesztve) Egy Fuerteventura nevű spanyol szigeten is forgatnak. Néztem pár képet erről a helyről. Érdekes és szép. Így elsőre talán kicsit talán "túl szép" ehhez a filmhez, de persze ezen úgyis sokat alakítanak majd. A település viszont nagyon hangulatos. Szerkesztve: 2017. Március 7. - Jar-Jar Binks Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Én még nem néztem meg, pár képet majd vadászok róla. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Március 11. Hozzászólás ideje: 2017. Március 11. (szerkesztve) Én még nem néztem meg, pár képet majd vadászok róla. Vannak veszélyes fotók! Szerkesztve: 2017. Március 11. - M.Laci Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Egy Beckett nevű karaktert alakít majd Woody. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Solo a film elején még csak 18 éves lesz a végén pedig 24. Többek közt azt is látni fogjuk ahogy megszerzi a Falcont és ahogy találkozik Chewbaccával. Mindezt a Disney vezér osztotta meg a nagyközönséggel, tehát elég belsős info Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Akkor ez megint eltérő lesz a szokásos SW filmektől. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Újabb színész csatlakozott a második különálló film eddig is elég színes szereplőgárdájához: a Variety szerint Ian Kenny is szerepet kapott a továbbra is ismeretlen című Han Solo mozifilmben. A fiatal színész korábban a Fair City című musicalben és egy tévésorozatban szerepelt, azaz neki ez lesz az első nagyobb szerepe. Hogy pontosan kit alakít majd, arról egyelőre nincs információ. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Jó ötlet ez a hosszabb időintervallum. Ami jól működött a Darth Plagueis-nél, Az elveszett Sith-törzsnél, az Elveszett csillagoknál, az nagyszerűen működhet filmnél is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 18. Hozzászólás ideje: 2017. Április 18. Itt egy kép egy új idegenről. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 18. Hozzászólás ideje: 2017. Április 18. Szép szemének akad párja. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.