Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. (szerkesztve) Szerkesztve: 2012. Január 13. - Rog Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Adják a '99-es érzést, és ez tetszik! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Az utolsó kép nagyon baró. Várom már a filmet! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Ezek azért már jó képek, bár nehezen feledtetik azt a borzalmas plakátot, ami először kijött Az első és utolsó nagyon tetszik! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Ezek azért már jó képek, bár nehezen feledtetik azt a borzalmas plakátot, ami először kijött Az első és utolsó nagyon tetszik! Nekem is az első és az utolsó tetszik a legjobban. De főleg az utolsó sikerült frankón. Mondjuk az a második sem rossz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Nocsak, találtak valakit aki tud posztereket készíteni? Ezek tök jók! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. (szerkesztve) Mondjuk arra kíváncsi lennék mennyire hűek ezek a poszterek a SmonZ által múltkor említett útmutatókhoz bár amilyen ingerszegény arcokat vágnak... Szerkesztve: 2012. Január 13. - Nabopolasszar Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Nem lehet ráfogni a reklámosokra hogy nem fejlődőképesek. Amúgy nekem az első és a versenyes jön be nagyon. Plusz még az utolsó is tetszeget. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Tök hangulatos képek, akár csak a poszter volt. Lehet, hogy meg is nézem az EPI -et a hétvégén. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Ezek nagyon tetszetősek, van bennük fantázia. Bár számomra a '99-es festménynél jobbat nem fognak úgysem alkotni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Ezek nagyon tetszetősek, van bennük fantázia. Bár számomra a '99-es festménynél jobbat nem fognak úgysem alkotni. Miért kellene jobbat alkotni? Miért kell mindent mindennel hasonlítgatni? Simán hozza a hangulatot. Nem ez a lényeg? Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Miért kellene jobbat alkotni? Miért kell mindent mindennel hasonlítgatni? Simán hozza a hangulatot. Nem ez a lényeg? Ez már egy új kor hangulatát hozza. De, jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Ez már egy új kor hangulatát hozza. De, jó. Nekem EPI -es hangulatot hoz. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Nekem EPI -es hangulatot hoz. A festmények NEKEM adnak egy klasszikus, epikus űr-fantasy hangulatot. De, nehogy úgy veszünk már össze, h mindkettőnknek tetszenek a képek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. A festmények NEKEM adnak egy klasszikus, epikus űr-fantasy hangulatot. De, nehogy úgy veszünk már össze, h mindkettőnknek tetszenek a képek! Nem, persze csak nem értem minek mindenhez egy negatív megjegyzés. "jó csaj....de a másiknak nagyobb a melle" Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Nekem is az első és az utolsó tetszik a legjobban. De főleg az utolsó sikerült frankón. Mondjuk az a második sem rossz. Mostanra az utolsó tetszik a legjobban, abban van a legtöbb "fantázia". Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Ody, az első plakáttal kapcsolatban az a baj, hogy még azt sem lehetne rá mondani, hogy "jó csaj, de..."... mivel nem az. Pláne, amikor az ember látja, hogy '99-ben milyen minőséget adtak ki a kezükből, meg most... Hozzáteszem, ezek az újak, már jók, de a régihez még ezek sem mérhetők azért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Ody, az első plakáttal kapcsolatban az a baj, Nekem nem baj. Ezért is írtam azt amit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 17. Rohadt hangulatos! Mintha '99 -ben lennénk. Na azért ez egy kis túlzás...de! Kíváncsi leszek mennyit hoz majd a konyhára. Válasz
lecsoka Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. És vannak olyan pletykák, hogy kiegészítő magyar szinkron készül(t). A forrást már sajnos nem tudom. Ez azt is jelenti, hogy bővített, átdolgozott változattal lehet dolgunk, ami még nyomhat a latban azoknál is, akiket csak a 3D nem érdekel. Márpedig a Baljós árnyakból is van pár jelenet, ami vissza lehetne rakni a filmbe és már a végleges trükköket is megcsinálták hozzá (ld. DVD-kiadás) Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. (szerkesztve) És vannak olyan pletykák, hogy kiegészítő magyar szinkron készül(t). A forrást már sajnos nem tudom. Ez azt is jelenti, hogy bővített, átdolgozott változattal lehet dolgunk, ami még nyomhat a latban azoknál is, akiket csak a 3D nem érdekel. Márpedig a Baljós árnyakból is van pár jelenet, ami vissza lehetne rakni a filmbe és már a végleges trükköket is megcsinálták hozzá (ld. DVD-kiadás) Erre én is emlékszek, hogy olvastam valahol. Elvileg Zsigmond Tamara nyilatkozta, hogy behívták a Baljóshoz még szinkronizálni. Aztán majd kiderül, mi ebből az igaz. Szerkesztve: 2012. Január 18. - reaper Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Erre én is emlékszek, hogy olvastam valahol. Elvileg Zsigmond Tamara nyilatkozta, hogy behívták a Baljóshoz még szinkronizálni. Aztán majd kiderül, mi ebből az igaz. Szerintem valamiféle minimális újraszinkronizálásról lehet szó, ha új jelenetek lennének akkor azzal lenne reklámozva a film. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Szerintem valamiféle minimális újraszinkronizálásról lehet szó, ha új jelenetek lennének akkor azzal lenne reklámozva a film. Ezért se kiabáltam el anno a dolgot, valószínűleg ha a BD-verzióhoz képest lenne valami újdonság, jó eséllyel újra előkerült voltna a "with new surprises" szöveg is akár. Mondjuk a filmen belüli újraszinkronnal vigyázni kéne, azért majd 13 év hangban is erősen érződhet (lásd fogatverseny bemondó: nagyon hallatszik, hogy melyik részeket vették fel később, pedig ugyanaz a színész mondta fel). Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Sajnálom, de nem értek veletek egyet. Egyedül az SE volt azzal reklámozva, hogy új meglepetésekkel. Se a DVD, se a BD kiadás nem, ellenkezőleg, még tagadták is. És biztos, hogy lesz változtatás a filmekben. A BD-nek köszönhetően megtudtam, h mennyi festett háttér van, amit nem is sejtettem volna, gyönyörűek, de ezeket például nem lehet átkonvertálni 3D-be. Meg amúgyis George Lucas-ról beszélünk!!! Nem vagyok szinkronos, de azért ismerem őket, és mindegyikből sztem a legjobb került fel, és meg kell védenem őket, mert hihetetlen jók lettek a pótlások, kiváló munkát végeztek a hangmérnökök, láttam már borzalmasat Oroszlánkirály, Terminator 2... Zsigmond Tamara, meg csak nem hülye. Ha azt mondta, h a 3D-hez plusz jelenethez szinkronizált, akkor csak így van, nem? Hol van már Tibur? (Remélem a sorozat forgatókönyvét szkenneli ) Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Mi is szinkronosan tervezzük megnézni? Vagy van egyáltalán választási lehetőség? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Mi is szinkronosan tervezzük megnézni? Vagy van egyáltalán választási lehetőség? Én attól tartok csak egy lehetőségünk lesz. Engem az érdekelne, hogy mennyi lesz a jegy+szemüveg együttesen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Engem meg inkább az, milyen szemüveg lesz, ugyanis itthon már van többféle. Ha nem muszáj, nem kell új, amit aztán szintén hozhatok haza. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Én attól tartok csak egy lehetőségünk lesz. Engem az érdekelne, hogy mennyi lesz a jegy+szemüveg együttesen. Per pillanat 1900 a szemüveggel a jegy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Per pillanat 1900 a szemüveggel a jegy. "Szuper". Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.