Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Phantom Menace - 3D

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ezek azért már jó képek, bár nehezen feledtetik azt a borzalmas plakátot, ami először kijött :) Az első és utolsó nagyon tetszik!

Hozzászólás ideje:

Ezek azért már jó képek, bár nehezen feledtetik azt a borzalmas plakátot, ami először kijött :) Az első és utolsó nagyon tetszik!

Nekem is az első és az utolsó tetszik a legjobban. De főleg az utolsó sikerült frankón. Mondjuk az a második sem rossz.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk arra kíváncsi lennék mennyire hűek ezek a poszterek a SmonZ által múltkor említett útmutatókhoz :hmm: bár amilyen ingerszegény arcokat vágnak...

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Nem lehet ráfogni a reklámosokra hogy nem fejlődőképesek. Amúgy nekem az első és a versenyes jön be nagyon. Plusz még az utolsó is tetszeget.

Hozzászólás ideje:

Ezek nagyon tetszetősek, van bennük fantázia. Bár számomra a '99-es festménynél jobbat nem fognak úgysem alkotni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ezek nagyon tetszetősek, van bennük fantázia. Bár számomra a '99-es festménynél jobbat nem fognak úgysem alkotni.

Miért kellene jobbat alkotni? :) Miért kell mindent mindennel hasonlítgatni? Simán hozza a hangulatot. Nem ez a lényeg?

Hozzászólás ideje:

Miért kellene jobbat alkotni? :) Miért kell mindent mindennel hasonlítgatni? Simán hozza a hangulatot. Nem ez a lényeg?

Ez már egy új kor hangulatát hozza. De, jó.

Hozzászólás ideje:

Nekem EPI -es hangulatot hoz.

A festmények NEKEM adnak egy klasszikus, epikus űr-fantasy hangulatot. De, nehogy úgy veszünk már össze, h mindkettőnknek tetszenek a képek! :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A festmények NEKEM adnak egy klasszikus, epikus űr-fantasy hangulatot. De, nehogy úgy veszünk már össze, h mindkettőnknek tetszenek a képek! :D

Nem, persze csak nem értem minek mindenhez egy negatív megjegyzés. :)

"jó csaj....de a másiknak nagyobb a melle"

Hozzászólás ideje:

Nekem is az első és az utolsó tetszik a legjobban. De főleg az utolsó sikerült frankón. Mondjuk az a második sem rossz.

Mostanra az utolsó tetszik a legjobban, abban van a legtöbb "fantázia".

Hozzászólás ideje:

Ody, az első plakáttal kapcsolatban az a baj, hogy még azt sem lehetne rá mondani, hogy "jó csaj, de..."... mivel nem az. Pláne, amikor az ember látja, hogy '99-ben milyen minőséget adtak ki a kezükből, meg most... Hozzáteszem, ezek az újak, már jók, de a régihez még ezek sem mérhetők azért.

Hozzászólás ideje:

És vannak olyan pletykák, hogy kiegészítő magyar szinkron készül(t). A forrást már sajnos nem tudom. Ez azt is jelenti, hogy bővített, átdolgozott változattal lehet dolgunk, ami még nyomhat a latban azoknál is, akiket csak a 3D nem érdekel. Márpedig a Baljós árnyakból is van pár jelenet, ami vissza lehetne rakni a filmbe és már a végleges trükköket is megcsinálták hozzá (ld. DVD-kiadás)

Hozzászólás ideje:

És vannak olyan pletykák, hogy kiegészítő magyar szinkron készül(t). A forrást már sajnos nem tudom. Ez azt is jelenti, hogy bővített, átdolgozott változattal lehet dolgunk, ami még nyomhat a latban azoknál is, akiket csak a 3D nem érdekel. Márpedig a Baljós árnyakból is van pár jelenet, ami vissza lehetne rakni a filmbe és már a végleges trükköket is megcsinálták hozzá (ld. DVD-kiadás)

Erre én is emlékszek, hogy olvastam valahol. Elvileg Zsigmond Tamara nyilatkozta, hogy behívták a Baljóshoz még szinkronizálni. Aztán majd kiderül, mi ebből az igaz.

Szerkesztve: - reaper

Hozzászólás ideje:

Erre én is emlékszek, hogy olvastam valahol. Elvileg Zsigmond Tamara nyilatkozta, hogy behívták a Baljóshoz még szinkronizálni. Aztán majd kiderül, mi ebből az igaz.

Szerintem valamiféle minimális újraszinkronizálásról lehet szó, ha új jelenetek lennének akkor azzal lenne reklámozva a film.
Hozzászólás ideje:

Szerintem valamiféle minimális újraszinkronizálásról lehet szó, ha új jelenetek lennének akkor azzal lenne reklámozva a film.

Ezért se kiabáltam el anno a dolgot, valószínűleg ha a BD-verzióhoz képest lenne valami újdonság, jó eséllyel újra előkerült voltna a "with new surprises" szöveg is akár. Mondjuk a filmen belüli újraszinkronnal vigyázni kéne, azért majd 13 év hangban is erősen érződhet (lásd fogatverseny bemondó: nagyon hallatszik, hogy melyik részeket vették fel később, pedig ugyanaz a színész mondta fel).

Hozzászólás ideje:

Sajnálom, de nem értek veletek egyet.

Egyedül az SE volt azzal reklámozva, hogy új meglepetésekkel. Se a DVD, se a BD kiadás nem, ellenkezőleg, még tagadták is. És biztos, hogy lesz változtatás a filmekben. A BD-nek köszönhetően megtudtam, h mennyi festett háttér van, amit nem is sejtettem volna, gyönyörűek, de ezeket például nem lehet átkonvertálni 3D-be. Meg amúgyis George Lucas-ról beszélünk!!! :D

Nem vagyok szinkronos, de azért ismerem őket, és mindegyikből sztem a legjobb került fel, és meg kell védenem őket, mert hihetetlen jók lettek a pótlások, kiváló munkát végeztek a hangmérnökök, láttam már borzalmasat Oroszlánkirály, Terminator 2...

Zsigmond Tamara, meg csak nem hülye. Ha azt mondta, h a 3D-hez plusz jelenethez szinkronizált, akkor csak így van, nem? Hol van már Tibur? :D

(Remélem a sorozat forgatókönyvét szkenneli :D )

Hozzászólás ideje:

Mi is szinkronosan tervezzük megnézni? Vagy van egyáltalán választási lehetőség?

Hozzászólás ideje:

Engem meg inkább az, milyen szemüveg lesz, ugyanis itthon már van többféle. Ha nem muszáj, nem kell új, amit aztán szintén hozhatok haza.

Hozzászólás ideje:

Én attól tartok csak egy lehetőségünk lesz. Engem az érdekelne, hogy mennyi lesz a jegy+szemüveg együttesen.

Per pillanat 1900 a szemüveggel a jegy.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.