Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Eredetileg csak pár jelenetet akartam de végül kb. a 80 százalékát megnéztem napközben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. (szerkesztve) Nálam most töltődik le a 33 gigás nyers verzió, még 23 perc. Star.Wars.Episode.VII.The.Force.Awakens.2015.REMUX.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA7.1-iFT MKV konténerbe van téve, de nincs módosítva a BLu Ray fájl, magyarul tömörítésmentes. 10mb/sec sebességgel hasít....azt hiszem, nagyon népszerű torrent. Szerkesztve: 2016. Március 23. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Hát emberek, engedtem a bűnös kísértésnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Nem is lennél méltó a nevedre, ha nem így tettél volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. (szerkesztve) Ez milyen igaz! :D Szerkesztve: 2016. Március 23. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Ez milyen igaz! :D Ja, majd vedd le a szemüveged Riddick, ez nem 3D-s! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Újabb törölt jelenetek: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. A következő öt kimaradt jelenetre lehet számítani: - Finn és a falusiak - Jakku üzenet - X-szárnyúak készülnek fénysebességre ugrani - Hósiklós üldözés - Finn az enyém lesz A digitális kiadáson pedig egy olyan jelenet lesz, amiben Han, Csubi és Finn rohamosztagosok elől menekülnek Maz kastélyában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 23. Ez a korai kiszivárgás meglepett, de kellemesen. Iszonyat lesz végre itthon látni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Tegnap este tartottunk egy kis családi filmezést: bátyámmal és anyukámmal megnéztem az ep.7-et. Anyukám most látta először. Még őt is meglepte, hogy mennyire tetszik neki a film. Mivel Han Solo felbukkanása nagyon feldobta és a film közben többször is megjegyezte, hogy Harrison milyen baromi jó, tartottam tőle, hogy a vége nála belerondít az élménybe, de cseppet sem. A csavar jól ledöbbentette, de ettől a filmet csak még jobban élvezte. Az új brancsból főleg Poe-t és Rey-t imádta. De különösen Rey-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. (szerkesztve) Akkor csak én tartom magam? Bár azért a sample -t letöltöttem, hogy milyen és hát.... Szerkesztve: 2016. Március 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. (szerkesztve) Akkor csak én tartom magam? Bár azért a sample -t letöltöttem, hogy milyen és hát.... Már mindenki nézi, sőt valaki sokadszorra nézi. Azért is olyan nagy a csend itt. Mindenki lassít, kockáról kockára nézi-elemezgeti a látottakat. És van mit nézni hidd el. Nagyon részletgazdag. Olyasmiket lát az ember ami a moziban fel sem tünt. Ha megrendelted a blu rayt, akkor semmilyen lelkiismeret furdalásnak nincs helye. Szerkesztve: 2016. Március 24. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Köszi pécsi. Több oka is van annak, hogy nem nézem most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megjegyzem, bár letöltöttem, eddig csak a kedvenc jeleneteimet néztem meg (és ahogy Pécsi írta, kockáztam ki ). Egyben az egészet még nem. Lehet nem is fogom, a BD-t majd úgy akarom megnézni, hogy tartok egy filmes maratont, és kicsit úgy érzem, ha most megnézném, ez belerondítana. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Lehet nem is fogom, a BD-t majd úgy akarom megnézni, hogy tartok egy filmes maratont, és kicsit úgy érzem, ha most megnézném, ez belerondítana. Volt egy kutyám úgy hívták, hogy BINGÓÓÓ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Akkor csak én tartom magam? Bár azért a sample -t letöltöttem, hogy milyen és hát.... Mint alább is írtam, nem. Nem csak te. Már mindenki nézi, sőt valaki sokadszorra nézi. Azért is olyan nagy a csend itt. Mindenki lassít, kockáról kockára nézi-elemezgeti a látottakat. És van mit nézni hidd el. Nagyon részletgazdag. Olyasmiket lát az ember ami a moziban fel sem tünt. Ha megrendelted a blu rayt, akkor semmilyen lelkiismeret furdalásnak nincs helye. Nem mindenki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Nagy kitartás kell az biztos, legalább már vagytok ketten. Én már nem bírtam volna még egy hónapig várni. Lehet hogy az elején negatívan áltam a VII. részhez, de mostanra annyira kiéheztem (ebből bizonyosodott be számomra, hogy mégiscsak szuper a film), hogy meg kell néznem újra és újra, mert magával ragadott ismét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Na látod... Azért nehéz ennek a filmnek ellenállni az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Jó lesz a Blu-ray is, de nálam igazán semmi nem szólt amellett, hogy most ne töltsem le. Régen láttam, szívesen újranéztem volna. Pont jól is jött. Majd jó lesz 1 hónap múlva megint újranézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. (szerkesztve) Megkérdezem a ProVideo facebook oldalán, hogy lesz-e magyar felirat az extrákon. Gondoltam úgy se írnak, de egy próbát megér. Erre nem sokkal ezelőtt jött a válasz. "Kedves Ody Mandrell, lesz magyar felirat az extrákon" Szerkesztve: 2016. Március 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Még a SAGA BD -n is csak egy extra lemez esetében volt felirat (a legkevésbé érdekesen), itt meg most ezt is megkapjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. "E... e bódottá! E örö'bódottá!" :rock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Nem is mertem remélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Óriási dolog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Itt van még néhány extra infó a magyar kiadásról. http://hu.ign.com/star-wars-az-ebredo-ero/11312/news/minden-amit-a-star-wars-az-ebredo-ero-magyar-dvd-e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Köszi a cikket. Mivel a DVD-n semmi nem lesz a filmen kívül, és ahhoz képest piszok drágán adják, a vásárlási motivációm a nullára esett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. (szerkesztve) Remek hírek. Nagy hála mindenkinek akit illet, hogy ezt így összehozták. Egyébként már látom, hogy miért más a slipcase. A kéknél Luke fénykardja van a gerincen, ergo az a világos oldali kiadás. Szerkesztve: 2016. Március 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Remek hírek. Nagy hála mindenkinek akit illet, hogy ezt így összehozták. Egyébként már látom, hogy miért más a slipcase. A kéknél Luke fénykardja van a gerincen, ergo az a világos oldali kiadás. Csak most esett le? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. A britteknél is így ezzel a két borítóval jön ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.