Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Force Awakens BD/DVD kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nálam most töltődik le a 33 gigás nyers verzió, még 23 perc. :)

Star.Wars.Episode.VII.The.Force.Awakens.2015.REMUX.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA7.1-iFT

MKV konténerbe van téve, de nincs módosítva a BLu Ray fájl, magyarul tömörítésmentes.

10mb/sec sebességgel hasít....azt hiszem, nagyon népszerű torrent. :D

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

A következő öt kimaradt jelenetre lehet számítani:

- Finn és a falusiak

- Jakku üzenet

- X-szárnyúak készülnek fénysebességre ugrani

- Hósiklós üldözés

- Finn az enyém lesz

A digitális kiadáson pedig egy olyan jelenet lesz, amiben Han, Csubi és Finn rohamosztagosok elől menekülnek Maz kastélyában.

Hozzászólás ideje:

Tegnap este tartottunk egy kis családi filmezést: bátyámmal és anyukámmal megnéztem az ep.7-et. Anyukám most látta először.

Még őt is meglepte, hogy mennyire tetszik neki a film. Mivel Han Solo felbukkanása nagyon feldobta és a film közben többször is megjegyezte, hogy Harrison milyen baromi jó, tartottam tőle, hogy a vége nála belerondít az élménybe, de cseppet sem. A csavar jól ledöbbentette, de ettől a filmet csak még jobban élvezte. Az új brancsból főleg Poe-t és Rey-t imádta. De különösen Rey-t.

Hozzászólás ideje:

Akkor csak én tartom magam? :D Bár azért a sample -t letöltöttem, hogy milyen és hát.... :yes:

Már mindenki nézi, sőt valaki sokadszorra nézi. Azért is olyan nagy a csend itt. Mindenki lassít, kockáról kockára nézi-elemezgeti a látottakat. És van mit nézni hidd el. Nagyon részletgazdag. Olyasmiket lát az ember ami a moziban fel sem tünt. Ha megrendelted a blu rayt, akkor semmilyen lelkiismeret furdalásnak nincs helye.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Megjegyzem, bár letöltöttem, eddig csak a kedvenc jeleneteimet néztem meg (és ahogy Pécsi írta, kockáztam ki :D ). Egyben az egészet még nem. Lehet nem is fogom, a BD-t majd úgy akarom megnézni, hogy tartok egy filmes maratont, és kicsit úgy érzem, ha most megnézném, ez belerondítana. :)

Hozzászólás ideje:

Akkor csak én tartom magam? :D Bár azért a sample -t letöltöttem, hogy milyen és hát.... :yes:

Mint alább is írtam, nem. Nem csak te.

Már mindenki nézi, sőt valaki sokadszorra nézi. Azért is olyan nagy a csend itt. Mindenki lassít, kockáról kockára nézi-elemezgeti a látottakat. És van mit nézni hidd el. Nagyon részletgazdag. Olyasmiket lát az ember ami a moziban fel sem tünt. Ha megrendelted a blu rayt, akkor semmilyen lelkiismeret furdalásnak nincs helye.

Nem mindenki.

Hozzászólás ideje:

Nagy kitartás kell az biztos, legalább már vagytok ketten. Én már nem bírtam volna még egy hónapig várni. Lehet hogy az elején negatívan áltam a VII. részhez, de mostanra annyira kiéheztem (ebből bizonyosodott be számomra, hogy mégiscsak szuper a film), hogy meg kell néznem újra és újra, mert magával ragadott ismét.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Megkérdezem a ProVideo facebook oldalán, hogy lesz-e magyar felirat az extrákon. Gondoltam úgy se írnak, de egy próbát megér. Erre nem sokkal ezelőtt jött a válasz.

"Kedves Ody Mandrell, lesz magyar felirat az extrákon"

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Köszi a cikket. Mivel a DVD-n semmi nem lesz a filmen kívül, és ahhoz képest piszok drágán adják, a vásárlási motivációm a nullára esett.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Remek hírek. :clap: Nagy hála mindenkinek akit illet, hogy ezt így összehozták.

Egyébként már látom, hogy miért más a slipcase. A kéknél Luke fénykardja van a gerincen, ergo az a világos oldali kiadás. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Remek hírek. :clap: Nagy hála mindenkinek akit illet, hogy ezt így összehozták.

Egyébként már látom, hogy miért más a slipcase. A kéknél Luke fénykardja van a gerincen, ergo az a világos oldali kiadás. :D

Csak most esett le? :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.