kudar Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Úgy se lenne rossz. Nekem úgy jött le hogy a pilótafülkében csakis Han kinyírásának a gondolatával kacérkodik. Nem tudom nekem meg pont az, hogy mintha kicsit megrogyna a régi emlékek miatt. Persze pont ez a kettősség ami iszonyú jó benne. Amúgy ma megnéztem 13x-ra is a filmet. és még mindig besírok rajta! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. (szerkesztve) Az a szélesvásznú képaránnyú változat, amiket gondolom mindannyian nézünk most (tisztelet a hősöknek akik nem nézik), az lesz a blu ray-en is? Mert akkor nem a teljes filmélményt kapjuk ugyanis az IMAX kamerákkal vett jelenetek csonkolva lesznek. pl: imax változat: wildescreen: És nem csak ebben az egy jelenetben van eltérés. Ajánlom a vfx videót. 2:45 percnél a van egy lezuhant Y szárnyú a kép alján ami a szélesvásznú változatból teljesen hiányzik, a 12.48 percnél a kép bal alsó sarkában van 2 roncsvadász és a siklójuk ami alig látszik a szélesvásznúban pedig még koncepciós rajz is készült hozzá: Szerkesztve: 2016. Március 26. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hát tragédia, nem látunk egy homokbuckát és egy törött csillagromboló orrát. Bár nem tartom kizártnak, hogy a BD-n, mint más filmek esetében, itt is át vált arra a néhány jelenetre a képarány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Én azért remélem, hogy nem fog váltakozni a képarány. 2D esetén semmi értelme nem lenne. De kérdezzük meg Zééé -t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Én azért remélem, hogy nem fog váltakozni a képarány. 2D esetén semmi értelme nem lenne. De kérdezzük meg Zééé -t. Engem nem zavart az Interstellar váltakozó képaránya sem itt amúgy is csak 1 IMAX jelenet van az egész filmben, sokszor nem fog változni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. (szerkesztve) Hát tragédia, nem látunk egy homokbuckát és egy törött csillagromboló orrát. Bár nem tartom kizártnak, hogy a BD-n, mint más filmek esetében, itt is át vált arra a néhány jelenetre a képarány. Ej, ej vájtszemű kolléga. Aki olyan mint te meg én aki kockáról-kockára képes a filmet nézni az nem mondhat ilyet. Szerkesztve: 2016. Március 26. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Ej, ej vájtszemű kolléga. Aki olyan mint te meg én aki kockáról-kockára képes a filmet nézni az nem mondhat ilyet. Oké, visszavonom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. (szerkesztve) A mértékadó BR -es oldal közzétette kritikáját a korongokról. Videó: 5 Audió: 4.5 Extrák: 3.5 Leírásuk szerint sose nézett még ki ilyen jól SW film BD lemezen. Szerkesztve: 2016. Március 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Extrák 3.5? Eléggé elszomorító. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Extrák 3.5? Eléggé elszomorító. Az teljesen jó! 5 pontot a Hobbit jellegű kiadványok szoktak kapni, ahol 20-30 órányi werkfilmek dolgozzák fel a készítés folyamatát. Ehhez képest nyilván labdába se rúghat a TFA Blu-ray, de a 3.5 pont azt jelzi, hogy azért mindenképp megérnek egy nézést, amiket feltettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Betekintő videó Daisy meghallgatásáról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Az teljesen jó! 5 pontot a Hobbit jellegű kiadványok szoktak kapni, ahol 20-30 órányi werkfilmek dolgozzák fel a készítés folyamatát. Ehhez képest nyilván labdába se rúghat a TFA Blu-ray, de a 3.5 pont azt jelzi, hogy azért mindenképp megérnek egy nézést, amiket feltettek. Hát igen a Hobbit werkfilmjei szinte egy külön álló filmek is elmenne. Annyira jól meg van szerkesztve és nagyon emberi és szívbemelengető történteket mesélnek el arról az Új-Zelandi filmes közösségről. 67 perc alatt csak a felszínt lehet kapargatni egy ilyen szintű project kulisszái mögött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Luke kapott képet az o-ring hátulján! Ez ám a meglepetés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Az teljesen jó! 5 pontot a Hobbit jellegű kiadványok szoktak kapni, ahol 20-30 órányi werkfilmek dolgozzák fel a készítés folyamatát. Ehhez képest nyilván labdába se rúghat a TFA Blu-ray, de a 3.5 pont azt jelzi, hogy azért mindenképp megérnek egy nézést, amiket feltettek. A fickó mindenképpen vételre ajánlja, és az a több mint egy órás werkfilm szerintem nagy kedvencem lesz. Nagyon kíváncsi vagyok rá, és engem csak az is kielégítene! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Lesz extra lemezünk felirattal! Hogy ezt ki hányasra értékelte? A lőtéri kutyát nem érdekli!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Az teljesen jó! 5 pontot a Hobbit jellegű kiadványok szoktak kapni, ahol 20-30 órányi werkfilmek dolgozzák fel a készítés folyamatát. Ehhez képest nyilván labdába se rúghat a TFA Blu-ray, de a 3.5 pont azt jelzi, hogy azért mindenképp megérnek egy nézést, amiket feltettek. Ok, akkor átértékelem az osztályzatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Itt megtekinthetőek a kivágott jelenetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Kár hogy a Starkilleres üldözésnél félkészek az effektek Nem kár ezekért a jelenetekért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Hát ezekért valóban nem kár, a legérdekesebb még a D'Quar bázison lévő jelenet, és az is ritka érdektelen volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Egyébként már az összes extra tartalom letölthető, ha valakit érdekel még a BD megjelenés előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Én semmit nem nézek meg továbbra sem. Hamarosan ráugrok a 4-5-6 -ra és utána jöhet a TFA. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Az extrákkal már megvárom a BD-met! Ody, büszke vagy rám? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Minek néznéd meg angolul? De ha ez számít, akkor büszke vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 30. Minek néznéd meg angolul? De ha ez számít, akkor büszke vagyok. Na. ez a lényeg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. (szerkesztve) Ezek a kivágott jelenetek ritka bénák. Egy kicsit többet vártam. Azt a hósiklós "üldözést" komolyan gondolták? Viccnek is rossz. Szerkesztve: 2016. Március 31. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Gondolom nem véletlen lettek kivágott jelenetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Igazából megnyugtató dolog számomra, mikor a kimaradt jelenetekről kiderül, hogy gyengék. Mert az alkotók jó döntéseit igazolják. Sokkal rosszabb, mikor az;" ej! De kár érte!" -van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Azért vannak komolyabb kivágott jelenetek is, amik érthetetlen okokból nem kerültek fel a BR lemezekre. - Maz Kanata hosszabb beszélgetése Han Soloval - Maz Kanata használja az erőt a rohamosztagosok ellen - Unkar Plut követi a Falcont Maz Kanata kastélyához, majd konfrontálodik Csubival, aki letépi a karját - Finn felkéredzkedik a Jakkun egy idegeneket szállító hajóra és több dialektusban is köszön nekik - A visszaemlékezéses jelenetben Rey látja, amint Vader levágja Luke karját. Azt írták, hogy TESB-től eltérő szögben rögzítették a jelenetet. Bizonyára ezért adta hírül egy testépítő, hogy az EPVII forgatásán ő volt Vader dublőre. Később megírták, hogy a Hasbro ezért adta ki a Luke vs Vader prábaj figuráit EPVII logo alatt. - Leia és a szenátorok jelenete is ki lett vágva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. - Maz Kanata hosszabb beszélgetése Han Soloval - Maz Kanata használja az erőt a rohamosztagosok ellen - Unkar Plut követi a Falcont Maz Kanata kastélyához, majd konfrontálodik Csubival, aki letépi a karját Csak tipp a részemről, de szerintem ezek azért nem kerültek fel a lemezre, mert lehet, hogy annyira sincsenek befejezve, mint a hósiklós jelenet (oké, a Mazos rész talán jobban, elvégre abból már több befejezett pillanatot is láttunk). - Finn felkéredzkedik a Jakkun egy idegeneket szállító hajóra és több dialektusban is köszön nekik Őszintén szólva, ez annyira hangzik érdekesen, mint egy meztelencsiga verseny. - A visszaemlékezéses jelenetben Rey látja, amint Vader levágja Luke karját. Azt írták, hogy TESB-től eltérő szögben rögzítették a jelenetet. Bizonyára ezért adta hírül egy testépítő, hogy az EPVII forgatásán ő volt Vader dublőre. Később megírták, hogy a Hasbro ezért adta ki a Luke vs Vader prábaj figuráit EPVII logo alatt. - Leia és a szenátorok jelenete is ki lett vágva Ez a kettő viszont megért volna egy misét, mindenképpen a legérdekesebbek. Engem különösen a politikai rész érdekelt volna (az ep5 jelenetét már láttam valahol, más szögből sem lenne más ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. (szerkesztve) Csak tipp a részemről, de szerintem ezek azért nem kerültek fel a lemezre, mert lehet, hogy annyira sincsenek befejezve, mint a hósiklós jelenet (oké, a Mazos rész talán jobban, elvégre abból már több befejezett pillanatot is láttunk). Őszintén szólva, ez annyira hangzik érdekesen, mint egy meztelencsiga verseny. Ez a kettő viszont megért volna egy misét, mindenképpen a legérdekesebbek. Engem különösen a politikai rész érdekelt volna (az ep5 jelenetét már láttam valahol, más szögből sem lenne más ). Igaz. Még annyit tennék hozzá, hogy az első trailer (nem teaser!) leírásban szerepelt Luke kivont kardal. Az biztos, hogy nem kamu volt, ugyanis minden mást eltaláltak a jelenetről jelenetre leírásban, csak ez a kocka hiányzott a trailerből. Egyébként a trailerben a Ren lovagokról van egy olyan közeli, ami ugyancsak nincs benne a filmben. Szóval a trailer leírás szerint a ren lovagos vágóképe után Luke állt volna az esőben, kezében a zöld fénykarddal. Ide tenném még hozzá, hogy a making star wars editora volt az első, aki már hónapokkal a bemutató előtt leírta, hogy Luke csak cameozni fog. Biztos vagyok benne, hogy emlékeztek rá, mert többször is beírtam és ki ne emlékezne rá, ha én írok be valamit! :D Viccet félretéve, ugyancsak a making star wars hozta le elsőként a visszaemlékezős jelenet teljes leírását, amit JJA nagyon megvágott. Talán volt is valahol szó róla, ha jól rémlik, még JJA mondta, hogy a visszaemlékezős jelenet sok editáláson ment át. Viszont a making star wars a teljes leírást közreadta, így tudni véljük, hogy a visszaemlékezés Luke űrben lebegő levágott kezével indít, amint Anakin kardját szorongatja, majd látunk egy "parasztot" (elnézést, de ezt a szót használták....bizonyára gazdálkodóra gondoltak), aki megtalálja a kardot, aktiválja és remületében elejti, tűz keletkezik, majd egy kereskedőt látunk, aki a piacon árulja a kardot, majd Han, Leia, Luke közös jelenete következik, amiben látjuk a kis Kylot-t, amint a Falcon rámpájánál búcsúztatják a szülei. Montázs Kylo tanításáról, majd az égő templom az esőben és Kylo elrablása. Nem tudom, hogy ebből mennyit forgattak le, de vélelmezem, hogy egy részét igen. Hamill elég sokat forgatott, hiszek benne, hogy több jelenetet is felvettek vele. Szerkesztve: 2016. Március 31. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.