Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Egyébként ha van valami amitől tartok ebben a filmben az Donnie Yen karaktere. Nem Erőhasználó, vak, mégis egy bottal intézi el a puskával felszerelt katonákat.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. (szerkesztve) Majd itt is fog menni a tippelgetés, mint anno az ep. VII-nél, hogy ő vajon Erőérzékeny-e. (mint az ep. VII-nél, Finn Erőérzékeny nem/igen; Maz Erőérzékeny igen/nem) Akkor tuti, hogy egy hosszú előzetest kapunk. Azt viszon nem tudom, hogy azt, amit a Celebrationon adtak, vagy egy újat kapunk. Szerkesztve: 2016. Augusztus 10. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Akkor tuti, hogy egy hosszú előzetest kapunk. Azt viszon nem tudom, hogy azt, amit a Celebrationon adtak, vagy egy újat kapunk. Ha hosszú előzetes lesz akkor tuti nem a Celebration-ös, mert az rövidke volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Majd itt is fog menni a tippelgetés, mint anno az ep. VII-nél, hogy ő vajon Erőérzékeny-e. (mint az ep. VII-nél, Finn Erőérzékeny nem/igen; Maz Erőérzékeny igen/nem) Nem lesz tippelgetés mert Donnie Yen karaktere (Chirrut Îmwe) nem erőérzékeny ez hivatalos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. (szerkesztve) Gondolom volt egy mestere akitől spéci képzést kapott mint a Fenegyerkőc és a Vak végzetes Nick Parker esetében is történt. Már ha egyáltalán vakon tanult meg harcolni. Lehet hogy nem is volt mindig vak és akkor tanult harcolni mikor még látott és csak azt tanulta meg vakon hogy hogyan kell vakon küzdeni. Szerkesztve: 2016. Augusztus 10. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Misztikus karakter lesz ez a Donnie Yen az biztos. Az első képkockán kicsit műanyag nekem a felszálló hajó, de a távolban lévő Yavin templomok nagyon jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. De várom már! A trailer teaser első képkockája, a "felszállás" elhitette velem, hogy idén is csodát fogunk látni a vásznon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Misztikus karakter lesz ez a Donnie Yen az biztos. Az első képkockán kicsit műanyag nekem a felszálló hajó, de a távolban lévő Yavin templomok nagyon jók. Nem kicsit, nagyon. A többi rendben van. Lehet még dolgoznak ezen az effekten. De várom már! A trailer teaser első képkockája, a "felszállás" elhitette velem, hogy idén is csodát fogunk látni a vásznon! Pont az első? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Mint minden trailerben, ebben sem valószínű, hogy a végleges effekteket látjuk. Pláne, hogy azokon még tuti dolgoznak, hiszen javában folynak az utómunkálatok. Majd a premierhez közeli trailerből lehet inkább leszűrni az effektek minőségét (bár még ahhoz képest is lehetnek változások). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Na mikorra is várható egész pontosan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Még egy részlet az előzetesből: https://streamable.com/lnz6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Pont az első? Igen! Olyan "igazi"! Működik! Érted, hogy értem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Azt lehet tudni hogy ma mikor jön a trailer? Mert ha jól emlékszem csak annyit mondtak hogy az olimpiai közvetítés alatt és az ugye már megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Szerintem péntek hajnal a reális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Az esti közvetítésre írták, így nálunk tuti a hajnal/kora reggel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Nem tán Jedha -t akarják szétlőni a derék Birodalmiak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Kinn a trailer youtubon! Kikúrt jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Uhhh...bekönnyeztem a végét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. De fincsi ám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Nekem is nagyon tetszik. Érdekes, hogy a teaserrel ellentétben itt nem sejtetik, hogy a főhősnő esetleg átállna a végén a Birodalomhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Amúgy örültem Vadernek a végén, de a bevágása valahogy nagyon nem sikerült jóra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Amikor a csillagromboló szemből előúszott az árnyékból kirázott a hideg. Most már elhiszem hogy van film és nincs nagy baj. Durván jó a trailer, végre, valami ilyen nagyon kellet már a celebrationos fiaskó után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Ez... Ez... Ez... Ez k*rva jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Nekem az a fura, mikor az egyik csillagromboló mintha a semmiből tűnne elő. Kikapcsolták az álcázópajzsát, vagy ez is egy árnyék effekt akar lenni? Mert ha az utóbbi, szerintem az nem sikerült olyan jól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. (szerkesztve) Ha nem írják ki a végére meg nem mondtam hogy ez egy Star Wars film. És ezt jó értelemben mondom tényleg sikerült egy az episode filmektől teljesen eltérő hangulatú filmet csinálni. Olyan mint egy II.Világháborús film ahogy ígérték is. Amik nekem nagy kedvenceim és ez kombinálva a Star Wars világával hát nagyon várom. Szerkesztve: 2016. Augusztus 12. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Sírtam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Nekem az a fura, mikor az egyik csillagromboló mintha a semmiből tűnne elő. Kikapcsolták az álcázópajzsát, vagy ez is egy árnyék effekt akar lenni? Mert ha az utóbbi, szerintem az nem sikerült olyan jól. Szerintem meg pont az egyik legütősebb jelenet, csillagromboló ennyire monumentális az ep5-ben volt utoljára. Látszanak a fényei, a körvonala is, szerintem több nem kell egy árnyékban lévő hajóhoz. Amúgy nekem A piszkos tizenkettő ugrott be a filmről, mintha egy kicsit azt is megpróbálná megidézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Ez nagyon jónak ígérkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Bakker... tizedszerre nézem... és még mindig sírok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 12. Elképesztő előzetes! Jedha egészen lenyűgöző. A csata jelenetek pedig finom szólva is ígéretesek. Az árnyékból kijövő csillagrombolónál én se látok hibát. Kifejezetten erős jelenetnek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.