Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. 4 perccel korábban, Dzséjt írta: De most akkor mi lenne az elvárás? Hogy a július 5-én moziba kerülő filmet április 26. utánig be se jelentsék, és a markating is csak azután induljon el, mert hátha valaki még nem látta az Endgame-et? Azért legyünk már realisták. Populáris filmekről van szó, nem lehet három hónappal a premier előtt bejelenteni, és csak akkor elkezdeni a marketinget. Plusz, ha be sem jelentik, a forgatásról akkor is értesülni fogunk, kémfotók jelennek meg. Hát már az Endgame forgatásáról kikerültek olyan fotók tavaly az Infinity War premierje előtt, amiken a filmben meghalt szereplők láthatóak. A filmek premier dátumait kellett volna ehhez igazítani. De az, hogy a történet szerint Pókica épp halott, majd jön egy Pókember film teaser, amiben erről egy büdös szó sem esik, miközben él és virul... hát engedtessék már meg: minimum fura. 3 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. (szerkesztve) Szerintem, akik csettintéskor elporladtak nem haltak meg.. megszűnt a létezésük az általunk ismert dimenzióban, de nem haltak meg a szó klasszikus értelmében... így lehet majd szvsz visszahozni őket. Nos azok, akik még a csettintés előtt elhunytak esélyes, hogy úgy is maradnak! A fenti hsz-hez: A trailer előtt hetekkel (hónapokkal?) lehetett már tudni, hogy az új Pókember film a Végjáték után fog játszódni időben, és bizony kedvenc hálószövőnkkel! Szerkesztve: 2019. Január 16. - Darth Riddick Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Na ilyen az, amikor tudtam, hogy jönni fog az előzetes, csak éppen nem számítottak tegnapra. No sebaj, bejövős egy előzetes, remek a zene alatta. Ma a melón magamban dúdoltam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Közeleg a nagy leszámolás. 2 Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Annyira örülnék, ha egyszer csak előkerülne a minigun. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. (szerkesztve) Néhány karakterkép a Captain Marvelből: Szerkesztve: 2019. Január 17. - RacerX 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Nekem csak a macsekos jön be közülük. De az nagyon. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. 27 perccel korábban, Rog írta: Nekem csak a macsekos jön be közülük. De az nagyon. Nekem is az, meg a fiatal Nick Fury illetve Coulson ügynök. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. 22 órával ezelőtt, Rog írta: Nekem csak a macsekos jön be közülük. De az nagyon. Nos úgy tűnik hogy ez nem is macska, hanem egy Flerken. Egy földi macskára hasonlító földönkívüli lény, a szájában csápokkal. Inkább spoiler mögé rakom. Spoiler 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Nem semmi jószág. A kis hamis. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Jézus, ha Jonsey ilyen lett volna, az első találkozáskor megeszi a xenomorphot. És úgy legalább a magyar cím is stimmelne: a nyolcadik utas a halál. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Hozzászólás ideje: 2019. Január 19. Most HBO GO-n rávettem magam, és megnéztem a Fekete Párducot. Gyerekek, ez a film k*rva jó lett! Most már bánom, hogy nem moziban néztem. Fantasztikus a hangulata, a zene, a látvány és a színészek is. Emelem kalapom! 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Rémlik számotokra a New Mutants c. Fox mutánsfilm? Nos eredetileg tavaly áprilisban jött volna ki, aztán eltolták egészen 2019. februárjáig. Aztán volt egy újabb kavarás és a filmet 2019. augusztusára rakták. Na most úgy áll a helyzet, hogy a Fox elgondolkodott azon, hogy a filmet októberben vagy novemberben kiadja, de nem a mozikban, hanem a Hulun! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Szuper egy film lehet. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Rémlik számotokra a New Mutants c. Fox mutánsfilm? Nos eredetileg tavaly áprilisban jött volna ki, aztán eltolták egészen 2019. februárjáig. Aztán volt egy újabb kavarás és a filmet 2019. augusztusára rakták. Na most úgy áll a helyzet, hogy a Fox elgondolkodott azon, hogy a filmet októberben vagy novemberben kiadja, de nem a mozikban, hanem a Hulun! Hulu-lujah. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. 6 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Rémlik számotokra a New Mutants c. Fox mutánsfilm? Nos eredetileg tavaly áprilisban jött volna ki, aztán eltolták egészen 2019. februárjáig. Aztán volt egy újabb kavarás és a filmet 2019. augusztusára rakták. Na most úgy áll a helyzet, hogy a Fox elgondolkodott azon, hogy a filmet októberben vagy novemberben kiadja, de nem a mozikban, hanem a Hulun! Mi az a Hulu? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Streaming oldal mint a Netflix, azzal a különbséggel hogy itthon ez egyáltalán nem érhető el. 1 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. 2019. 01. 19. - 23:21, Donát írta: Most HBO GO-n rávettem magam, és megnéztem a Fekete Párducot. Gyerekek, ez a film k*rva jó lett! Most már bánom, hogy nem moziban néztem. Fantasztikus a hangulata, a zene, a látvány és a színészek is. Emelem kalapom! Mi is megnéztük tegnap este a véleményed alapján, és hasonló a véleményem. Nagyon tetszett! 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. 18 órával ezelőtt, Bomarr írta: Streaming oldal mint a Netflix, azzal a különbséggel hogy itthon ez egyáltalán nem érhető el. Értem, köszönöm. Viszont ez azt jelenti, hogy nálunk valamelyik TV adó leadhatja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Készül a Venom2 ami pont annyit hozott az USA-ban mint a Solo. Persze külföldön pöppet többet, de hát na... Jöjjön a Solo2!!! 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Megérdemli szerintetek a Fekete Párduc a legjobb film Oscar jelölést? Láttam én nála legalább 10 jobb filmet idén.. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. A jelölést egye fene, a díjat semmiképpen sem. 3 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Szerintem a Csillag születik kapja. Ez az én tippem. Jó film de nem Oscar-díjas film. 1 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Még a jelelölést se egye fene, mert olyan filmektől veszi el a helyet mint pl. First Man. Egy vicc az egész. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. (szerkesztve) Miért, ha a Black Panthert nem jelölik, akkor 100%, hogy a First Mant jelölték volna? Ugye, hogy nem. Éppen azért nem lehet kijelenteni, hogy a BP vette el egyik vagy másik film elől a jelölést, mert vicc az egész. A filmek milyensége nagyon nem szempont. Szerkesztve: 2019. Január 22. - Dzséjt Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Pont az utolsó mondat miatt sose érdekelt az Oscar igazán. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Szegény Akadémia a túlélésért hajt. Minden egyes díjátadó gyengébb nézettségű mint az előző. Rohamléptekben veszitik el a jelentőségüket. A fiatalok nem fognak végigülni egy órákon át tartó ceremóniát aminek a jelentős része abból áll hogy különféle sztárok köszönetet mondanak olyan embereknek akikről akkor hallasz először. Ezért akarták bevezetni a legjobb népszerű film kategóriát. Mert túl akarnak élni. Azt akarják hogy relevánsnak tartsa őket az új generáció. Nyilván ezért kapott jelölést a Fekete párduc is. Sajnos igy pont azt a nagyon kevés értelmét vesziti el az egész ami eddig volt. Fulcrumhoz hasonlóan engem is hidegen hagy az Oscar de meg kell hagyni egy pici értelme azért volt: reflektorfénybe raktak alapvetően igényesen elkészitett, de kevésbé sikeres/népszerű filmeket. Ezeknek a filmeknek a BO-ja általában rögtön meg is ugrott a dij után. De most lassan eljutunk oda, hogy az Oscar olyan filmeket tesz rivaldafénybe amik eddig is úsztak benne. A Black Panther a legsikeresebb Marvel film Amerikában. Túl sok plusz PR-ra nincs szüksége. Szerintem ez csak a kezdet. Idővel egyre több fontos kategóriában fognak bekerülni eleve sikeres filmek. És ezzel az Oscar a maradék értelmét is elveszti. Pedig szerintem jobban járnának azzal, ha a show sokkal rövidebb és érdekesebb lenne. A kilométeres köszönet-nyilvánitások a kutyát nem érdeklik. 5 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Jól mondod Bomarr. Válasz
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. 2 órával ezelőtt, JakeSully írta: Megérdemli szerintetek a Fekete Párduc a legjobb film Oscar jelölést? Láttam én nála legalább 10 jobb filmet idén.. Még a jelölést sem érdemelte meg szerintem. De hogy legjobb látványtervezés kategóriában is jelölték, és az olyanokat, mint a Végtelen Háború vagy az Aquaman nem, az egyenesen vicc kategória. Igaza volt James Wannak, amikor kiakadt azon, hogy az ő filmjét még csak nem is jelölték pl. legjobb vizuális effektek díjra. Az Aquaman lepipálja látványban a Fekete Párducot. De igazából bármelyik tavalyi képregényfilm lepipálja látványban a Fekete Párducot. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. 1 perccel korábban, mui-ruy írta: Az Aquaman lepipálja látványban a Fekete Párducot. De igazából bármelyik tavalyi képregényfilm lepipálja látványban a Fekete Párducot. Azért az Ant-Man and the Wasp nem annyira pipálja le. Az Infinity War meg egy jókora szeglete pont a Black Panther látványvilágában játszódik, és utóbbinak szerintem jóval erősebb a látványa, mint az IW-nek. Egyedibb, hangulatosabb (ugyanezt igaznak érzem az Aquamanre is). Az IW egy combos része korábbi filmekből lett átemelve: Thor: Ragnarok, Black Panther, Doctor Strange, Captain America: Civil War, Guardians of the Galaxy. Nem igazán érzem fairnek jelölni látványterv díjra, miközben a film jelentős része más filmek látványából építkezik. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.