Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Mivel Sikoly is benne lesz, így nem tudom, hogy elég lesz-e a 90 perc. Feltéve, ha ő mellékszereplő lesz. Venom és Vérontó közös története megérdemelt volna egy minimum 120 percet.

Hozzászólás ideje:

Ezt csak az nézze meg, aki látta a What if…? legújabb epizódját.

Spoiler

Na mi ez az épület a háttérben?

243918865_4248823155165024_1043692661764

Szerkesztve: - RacerX

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, RacerX írta:

Ezt csak az nézze meg, aki látta a What if…? legújabb epizódját.

Spoiler elrejtése

Na mi ez az épület a háttérben?

243918865_4248823155165024_1043692661764

Szauron szeme :D 

Amúgy kíváncsi vagyok, hogy a 8-9. részre lesz e valami utalás akár a Pókemberben, akár a Dr. Strange moziban

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

What If...?

Nekem kellemes meglepetés volt ez a sorozat. Érdekesen mutat be különböző lehetséges variációkat az MCU 1-3. fázisának történeteiből és karaktereiből. Eleinte nem volt egyértelmű, hogy mennyire képviselik a hivatalos kánont a látottak, de a későbbiek egyértelművé tették.

Spoiler

A Multiverzum tovább duzzad azáltal, hogy az eltérő idővonalak mellett különböző univerzumok is a palettára kerülnek, gyakorlatilag a lehetőségek végtelen tárházát biztosítva. A leginkább Doctor Strange epiózdja tetszett, de mindegyik jó volt a maga nemében. Néhány baki persze akad (pl. az 1. rész szuperkatonás jelenete nem pont úgy zajlott a döntő pontig, mint a filmben), de az összképen nem sokat rontanak ezek az apróságok. A történetek érdekesek, az akciók látványosak és az animációra sincs panaszom. Tetszett, ahogy a látszólag független, antológia-szerű részek egy közös pont felé tartva csúcsosodtak ki a fináléban. Azt nem tudom, hogy a komplett Multiverzum létét fenyegető Ultront mennyire volt jó ötlet elsütni. Mármint, ezt mivel tudják még fokozni a jövőben? Nem lesznek súlytalanabbak így a jövőbeli filmek fenyegetései? 

Nem igazi negatívum, inkább hiányérzet: csaknem minden rész egy új világot/univerzumot kezd feltárni, amelyek mind folytatásért kiáltanak. Az az érzésem volt, hogy minden epizód csak elkezdett egy történetet, a levegőben hagyva a folytatást. Remélem, csak azért, mert a további évad(ok?)ban szándékoznak tovább mesélni az adott univerzumok sztoriját. 

Hozzászólás ideje:

A Disney ma bejelentett pár változtatást. A Marvelnél így változott a sorrend:

2022:

- Doctor Strange 2. - május 6.

- Thor: Love & Thunder - július 8.

- Black Panther: Wakanda Forever - november 11.

2023:

- The Marvels - február 17.

- Guardians of the Galaxy Vol. 3 - május 5.

- Ant-man & the Wasp: Quantumania - július 28.

2023 -ra még további 1 Marvel film van beírva, amely november 10 helyett november 3.-án fog érkezni. :)

Hozzászólás ideje:

Tegnap volt szerencsém megtekinteni a Venom második részét. Nos, nem is bánom hogy csupán 1 óra 37 perc volt. Felesleges is lett volna elnyújtani. Számomra egyszer nézős. Viszont a stáblistás jelenet! 

Spoiler

Venom, üdv az MCU-ban!

Hozzászólás ideje:

Nemrég láttam a Venom 2-t és nagyon meg vagyok elégedve vele. Szerencsére mind az első, mind a második Venom film a szememben köröket ver Holland Pókember filmjeire. Apropó Holland,  a közelmúltban sort kerítettem a második Pókember filmjére. Szerencsére nem volt annyira borzadályos, mint a Hazatérés, mely nálam az egyik leggyengébb képregény film. De nem lett olyan hú de nagyon jó sem. Talán a második legrosszabb Pókember címet tudta megcsípni. Nem is néztem volna meg, ha nem vettem volna hírét a harmadik filmjének multiverzumos témájáról.

Hozzászólás ideje:

Ez az első film a jelenlegi fázisból, ami tényleg érdekel is. És most már nem csak kicsit, de k*rvára. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan hozzák ezt az egészet össze, mert ez azért nem kis feladat.

Spoiler

Már a gonoszok és jófiúk sokasága is kifoghat a rendezőn, hát még az, hogy ezt az egész multiverzumosdit meg kell magyarázni a nézőnek (amit itt még külön nehezít az, hogy Peter Parkernek három különböző változata van nem csak mentalitásban, de fizikálisan is - szó szerint ez három különböző ember). És csak két óra van arra, hogy eladják az egészet tokkal vonóval.

Mattet pedig baromi jó látni. Remélem, a jelmezét is felölti majd.

Hozzászólás ideje:

Dettó, nálam is ez az első film ami tényleg igazán érdekel. A film hossza pletykák szerint 159 perc lesz. Remélem ennyi idő elég lesz. Bár az Eternals 157 perc volt és ott 10 karaktert nem tudtak rendesen bemutatni.

Hozzászólás ideje:
23 perccel korábban, RacerX írta:

Remélem ennyi idő elég lesz. Bár az Eternals 157 perc volt és ott 10 karaktert nem tudtak rendesen bemutatni.

Amennyire tudom, az Eternalsnál inkább az volt a baj, hogy nincs egy adott főszereplő, hanem minden karaktert úgy kezeltek, ráadásul mindenki vadonatúj volt az MCU-ban (és a hatalmuk miatt még egyéb magyarázatra is szorultak). Itt ez alapból nem áll fenn, hiszen egyértelműen az MCU-s Peter Parker a főszereplő, aki nem új az MCU-ban, két saját film, és három társfilmben kapott szerepet.

Spoiler

A többi Pókembernek semmiképpen sem szabad mellékszereplőnél nagyobb hangsúlyt kapnia. Nekik megvoltak a saját filmjeik. Ugyanez igaz a főgonoszokra is. Egyiket sem kell már bemutatni, mindegyik kapott teret. Strange az, akinél nehéz lehet eldönteni a státuszát, mert bár Parker áll elő az ötlettel, ő cseszi szét az univerzumot. Eme hozzájárulásának hála Strange könnyen lehet a film másodlagos főszereplője, sőt, akár még antagonistája is.

Pont ezért én nem is számítok arra, hogy a másik két Pókember sokat fog szerepelni, sőt, szerintem a másik világokból érkező gonoszokat sem fogják túlzásba vinni. Mivel Doc Ock jelent meg először a trailerben, ráadásul róla többet is hallhattunk, mint másokról, szerintem ő lesz a főgonosz, a többiek meg leverhető al-gonoszokként térnek vissza.

Hozzászólás ideje:

Annyit tudok, hogy

Spoiler

a Zöld Manó lesz a film főgonosza, Defoe fogja a szálakat mozgatni. Mellette még Dock Ock lesz fontosabb szerepben és talán még Electro. Sandman és Lizard meg elvileg 2-3 jelenetben fognak feltűnni és kb. ennyi.

A két pókember is a film közepén fognak megjelenni, gondolom adnak 1-2 tanácsot Tom Peterének, lesz 1-2 meme pillanat, 1-2 csata és kb. ennyi. :)

Hozzászólás ideje:
Spoiler

Én úgy olvastam valahol, hogy kb 40 percet fog szerepelni a másik két pókember, úgy gondolom ez a film utolsó 40 perce lesz.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Annyit tudok, hogy

Spoiler elrejtése

a Zöld Manó lesz a film főgonosza, Defoe fogja a szálakat mozgatni. Mellette még Dock Ock lesz fontosabb szerepben és talán még Electro. Sandman és Lizard meg elvileg 2-3 jelenetben fognak feltűnni és kb. ennyi.

A két pókember is a film közepén fognak megjelenni, gondolom adnak 1-2 tanácsot Tom Peterének, lesz 1-2 meme pillanat, 1-2 csata és kb. ennyi. :)

Ha legalább egy ilyen jelenet nem lesz benne akkor nem érdekel :D 

Spoiler

E1NXOS9XEAAIVcB.jpg

Hozzászólás ideje:

Na így aztán tényleg nagyon várós ez a film! :yes:

Egyébként az Eternals sem volt olyan rossz. A második stáblistás jelenet ott is felvillanyozott.

Spoiler

Mr. Whitman lesz ugye Fekete Lovag és a jelenetben megakarja érinteni az ebony blade-et, amikor megszólal egy hang, hogy biztos-e benne és ez a hang nem másé, mint Mahershala Ali-é, azaz Pengéé!

Hozzászólás ideje:

Az alapján, amit én olvastam,

Spoiler

Tobey és Andrew kb. a film közepénél csatlakoznak, és onnantól kezdve főszereplőként vesznek részt a törtenetben.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.