Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Dzséjt írta:

De most akkor mi lenne az elvárás? Hogy a július 5-én moziba kerülő filmet április 26. utánig be se jelentsék, és a markating is csak azután induljon el, mert hátha valaki még nem látta az Endgame-et? Azért legyünk már realisták. Populáris filmekről van szó, nem lehet három hónappal a premier előtt bejelenteni, és csak akkor elkezdeni a marketinget. Plusz, ha be sem jelentik, a forgatásról akkor is értesülni fogunk, kémfotók jelennek meg. Hát már az Endgame forgatásáról kikerültek olyan fotók tavaly az Infinity War premierje előtt, amiken a filmben meghalt szereplők láthatóak.

A filmek premier dátumait kellett volna ehhez igazítani. De az, hogy a történet szerint Pókica épp halott, majd jön egy Pókember film teaser, amiben erről egy büdös szó sem esik, miközben él és virul... hát engedtessék már meg: minimum fura. :D 

Hozzászólás ideje:

Szerintem, akik csettintéskor elporladtak nem haltak meg.. megszűnt a létezésük az általunk ismert dimenzióban, de nem haltak meg a szó klasszikus értelmében... így lehet majd szvsz visszahozni őket. Nos azok, akik még a csettintés előtt elhunytak esélyes, hogy úgy is maradnak! 

A fenti hsz-hez: A trailer előtt hetekkel (hónapokkal?) lehetett már tudni, hogy az új Pókember film a Végjáték után fog játszódni időben, és bizony kedvenc hálószövőnkkel!

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Na ilyen az, amikor tudtam, hogy jönni fog az előzetes, csak éppen nem számítottak tegnapra. :D

No sebaj, bejövős egy előzetes, remek a zene alatta. Ma a melón magamban dúdoltam. :P

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Rog írta:

Nekem csak a macsekos jön be közülük. De az nagyon.

Nos úgy tűnik hogy ez nem is macska, hanem egy Flerken. Egy földi macskára hasonlító földönkívüli lény, a szájában csápokkal.
Inkább spoiler mögé rakom. :D

Spoiler

hAC86DE6B

Hozzászólás ideje:

Most HBO GO-n rávettem magam, és megnéztem a Fekete Párducot. Gyerekek, ez a film k*rva jó lett! Most már bánom, hogy nem moziban néztem. Fantasztikus a hangulata, a zene, a látvány és a színészek is. Emelem kalapom! :clap: 

Hozzászólás ideje:

Rémlik számotokra a New Mutants c. Fox mutánsfilm? Nos eredetileg tavaly áprilisban jött volna ki, aztán eltolták egészen 2019. februárjáig. Aztán volt egy újabb kavarás és a filmet 2019. augusztusára rakták. Na most úgy áll a helyzet, hogy a Fox elgondolkodott azon, hogy a filmet októberben vagy novemberben kiadja, de nem a mozikban, hanem a Hulun!

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Rémlik számotokra a New Mutants c. Fox mutánsfilm? Nos eredetileg tavaly áprilisban jött volna ki, aztán eltolták egészen 2019. februárjáig. Aztán volt egy újabb kavarás és a filmet 2019. augusztusára rakták. Na most úgy áll a helyzet, hogy a Fox elgondolkodott azon, hogy a filmet októberben vagy novemberben kiadja, de nem a mozikban, hanem a Hulun!

Hulu-lujah. :D 

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Mi az a Hulu?

Hozzászólás ideje:
2019. 01. 19. - 23:21, Donát írta:

Most HBO GO-n rávettem magam, és megnéztem a Fekete Párducot. Gyerekek, ez a film k*rva jó lett! Most már bánom, hogy nem moziban néztem. Fantasztikus a hangulata, a zene, a látvány és a színészek is. Emelem kalapom! :clap: 

Mi is megnéztük tegnap este a véleményed alapján, és hasonló a véleményem. Nagyon tetszett! :)

Hozzászólás ideje:
18 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Streaming oldal mint a Netflix, azzal a különbséggel hogy itthon ez egyáltalán nem érhető el.

Értem, köszönöm. Viszont ez azt jelenti, hogy nálunk valamelyik TV adó leadhatja.

Hozzászólás ideje:

Miért, ha a Black Panthert nem jelölik, akkor 100%, hogy a First Mant jelölték volna? Ugye, hogy nem. ;) Éppen azért nem lehet kijelenteni, hogy a BP vette el egyik vagy másik film elől a jelölést, mert vicc az egész. A filmek milyensége nagyon nem szempont.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Szegény Akadémia a túlélésért hajt. Minden egyes díjátadó gyengébb nézettségű mint az előző. Rohamléptekben veszitik el a jelentőségüket. A fiatalok nem fognak végigülni egy órákon át tartó ceremóniát aminek a jelentős része abból áll hogy különféle sztárok köszönetet mondanak olyan embereknek akikről akkor hallasz először. Ezért akarták bevezetni a legjobb népszerű film kategóriát. Mert túl akarnak élni. Azt akarják hogy relevánsnak tartsa őket az új generáció. Nyilván ezért kapott jelölést a Fekete párduc is.

Sajnos igy pont azt a nagyon kevés értelmét vesziti el az egész ami eddig volt. Fulcrumhoz hasonlóan engem is hidegen hagy az Oscar de meg kell hagyni egy pici értelme azért volt: reflektorfénybe raktak alapvetően igényesen elkészitett, de kevésbé sikeres/népszerű filmeket. Ezeknek a filmeknek a BO-ja általában rögtön meg is ugrott a dij után. De most lassan eljutunk oda, hogy az Oscar olyan filmeket tesz rivaldafénybe amik eddig is úsztak benne. A Black Panther a legsikeresebb Marvel film Amerikában. Túl sok plusz PR-ra nincs szüksége. Szerintem ez csak a kezdet. Idővel egyre több fontos kategóriában fognak bekerülni eleve sikeres filmek. És ezzel az Oscar a maradék értelmét is elveszti. Pedig szerintem jobban járnának azzal, ha a show sokkal rövidebb és érdekesebb lenne. A kilométeres köszönet-nyilvánitások a kutyát nem érdeklik.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, JakeSully írta:

Megérdemli szerintetek a Fekete Párduc a legjobb film Oscar jelölést?

Láttam én nála legalább 10 jobb filmet idén..

Még a jelölést sem érdemelte meg szerintem. De hogy legjobb látványtervezés kategóriában is jelölték, és az olyanokat, mint a Végtelen Háború vagy az Aquaman nem, az egyenesen vicc kategória. Igaza volt James Wannak, amikor kiakadt azon, hogy az ő filmjét még csak nem is jelölték pl. legjobb vizuális effektek díjra. Az Aquaman lepipálja látványban a Fekete Párducot. De igazából bármelyik tavalyi képregényfilm lepipálja látványban a Fekete Párducot.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, mui-ruy írta:

Az Aquaman lepipálja látványban a Fekete Párducot. De igazából bármelyik tavalyi képregényfilm lepipálja látványban a Fekete Párducot.

Azért az Ant-Man and the Wasp nem annyira pipálja le. :) Az Infinity War meg egy jókora szeglete pont a Black Panther látványvilágában játszódik, és utóbbinak szerintem jóval erősebb a látványa, mint az IW-nek. Egyedibb, hangulatosabb (ugyanezt igaznak érzem az Aquamanre is). Az IW egy combos része korábbi filmekből lett átemelve: Thor: RagnarokBlack PantherDoctor StrangeCaptain America: Civil WarGuardians of the Galaxy. Nem igazán érzem fairnek jelölni látványterv díjra, miközben a film jelentős része más filmek látványából építkezik.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.