Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2021. 02. 23. - 19:31, Rog írta:

Én se várom. Ettől függetlenül valamikor szerintem bele fogok nézni és majd eldől hogy tartósan követni fogom-e. Nálam ott a bibi hogy nem érdekel annyira az a két krapek hogy érdemlegesen érdekelni tudjanak a kalandozásaik.

Múlt héten csak letudtam Sólyom és a mandzsúriai jelölt (Tóni nevezte úgy Bucky-t a CA: CW muviban) sorijának első szezonját. Február vége óta többször is belenézegettem az engem érdeklő MCU-s muvikba mikor valamelyik adón leadták őket és közben megkedveltem annyira azt a két krapekot hogy rendesen megjöjjön a kedvem a kalandozásaikhoz.

Nekem nagyon bejött az első szezon.

Hozzászólás ideje:

A mai hírek:

- A Deadline és a Variety lehozta a következőt: jön a Shang-Chi 2. része, továbbá a film rendezője, Destin Cretton még egy Disney+ sorozatot is készíteni fog. Egyelőre nincs több információ.

- Kevin Feige: "Ha Daredevil feltűnik az MCU-ban, akkor őt Charlie Cox fogja alakítani. Mikor fog ez megtörténni, hogyan fog ez megtörténni, az majd idővel kiderül." ;)

- Feige a Netflixes szereplőkről: "A jó hír, hogy minden ki fog derülni, amikor az emberek végre megnézik."

- Hamarosan további projektetek fognak bejelenteni.

Hozzászólás ideje:
30 perccel korábban, Bence1997 írta:

Kevin Feige: "Ha Daredevil feltűnik az MCU-ban, akkor őt Charlie Cox fogja alakítani. Mikor fog ez megtörténni, hogyan fog ez megtörténni, az majd idővel kiderül."

Na vajon mikor és hol? A világ legjobban őrzött titka ez, kérem. :lol2:

Hozzászólás ideje:

Sikerült jegyet szereznem a No way home szerdai vetítésére. Kb olyan izgalommal várom ezt a fimet, mint 2 éve az ep9-et.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, RacerX írta:

Sikerült jegyet szereznem a No way home szerdai vetítésére. Kb olyan izgalommal várom ezt a fimet, mint 2 éve az ep9-et.

Én is szerdán megyek. Én egyedül az Ébredő Erő előtt izgultam ennyire film miatt.

Hozzászólás ideje:
51 perccel korábban, Whill írta:

Én is szerdán megyek. Én egyedül az Ébredő Erő előtt izgultam ennyire film miatt.

Inkább módosítom magam: legutóbb az ep9-et vártam ennyire izgatottan. :D 
Hol nézed amúgy?

Hozzászólás ideje:

Állítólag hivatalos promoanyag, szerintem borzalmas:

FGV8BJDWYAQ5E3P?format=jpg&name=900x900

Szerkesztve: - RacerX

Hozzászólás ideje:

Viszont érdekes hogy a Mjnölnir tele van repedésekkel. Összerakták volna amit Hela összetört?

Hozzászólás ideje:

Aki nem akarja elkerülni a spoilereket, ne nézzen fel youtube-ra. Hihetetlen hogy ezeket nem törlik. :angry: Sikerült már a kezdőlapon belefutnom 2 videóba amit a No way home-ból vettek fel.

Hozzászólás ideje:

Én is láttam egyet, de szerencsére nem volt spoileres se a kép, se a cím. Ugyanakkor a k*rva anyját a Youtube-nak, amiért ezeket nemhogy nem törlik, még hagyják is, hogy előtérbe kerüljenek. És b*ssza meg azt egy tucat kangorilla, aki feltölti őket. :fuck2:

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
24 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Erről az a hülye jut eszembe, aki amcsiban a TFA egyik vetítéséről kifelé jövet oda szólt a következő előadásra várakozóknak, Han Solo meg fog halni. Szétverték a csávót.

Azóta kiderült, hogy ez nem igaz. Anno a hírt elsőként a kifejezetten csak fake newsokat gyártó The Good Lord Above találta ki írta meg, és onnan terjedt szét a neten. Ha volt is olyan eszetlen, aki elspoilerezte a moziban a tömegnek a film fordulatát, tetlegesség nem lett belőle.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Én ma este nézem. Egyelőre sikerült spoilermentesnek maradnom, szóval most már távol tartom magam a közösségi médiától. :D

Hozzászólás ideje:

Rendesen szét kéne csapni a szpojleres vidiket felrakók meg a vidiket hamar le nem tiltó YouTube melósok között.

Hozzászólás ideje:

Láttam. Fantasztikus volt. Minden várakozást felülmúlt. Spoileres kérdésekre szívesen válaszolok privátban. :D

Hozzászólás ideje:

Oki dokit Csernák szinkronizálta? Már ha szinkronosan nézte valamelyikőtök.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Rog írta:

Oki dokit Csernák szinkronizálta? Már ha szinkronosan nézte valamelyikőtök.

Nem. Eredetileg ő szinkronizálta volna, de úgy tudom, hogy pont elkapta a COVID-ot, amikor kezdődtek a munkálatok.

Hozzászólás ideje:

Én is most láttam, nekem is nagyon tetszett. Happy-t és Electrot is ugyanúgy Kálid Artúr szinkronizálta, csak nem tűnt fel nekem?

6 órával ezelőtt, RacerX írta:

Viszont Happyt és Electrot ugyanúgy Kálid Artúr szinkronizálta. 

Jynx!

Hozzászólás ideje:

Spoiler

Egy kérdésem van, benne lesz-e a Tobey Maguire féle póki?  :)  
És ha igen, akkor kap is valami értelmes jelenetet, vagy csak beköszön?  

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.