Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. December 5. Hozzászólás ideje: 2021. December 5. Na, ezt a fentebbit sokkal jobban várom. Ez Morales-es Pókverzum nagyon jól el van találva, sokkal jobban, mint az MCU-s aktuális Pókember. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Hozzászólás ideje: 2021. December 6. 2021. 02. 23. - 19:31, Rog írta: Én se várom. Ettől függetlenül valamikor szerintem bele fogok nézni és majd eldől hogy tartósan követni fogom-e. Nálam ott a bibi hogy nem érdekel annyira az a két krapek hogy érdemlegesen érdekelni tudjanak a kalandozásaik. Múlt héten csak letudtam Sólyom és a mandzsúriai jelölt (Tóni nevezte úgy Bucky-t a CA: CW muviban) sorijának első szezonját. Február vége óta többször is belenézegettem az engem érdeklő MCU-s muvikba mikor valamelyik adón leadták őket és közben megkedveltem annyira azt a két krapekot hogy rendesen megjöjjön a kedvem a kalandozásaikhoz. Nekem nagyon bejött az első szezon. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Hozzászólás ideje: 2021. December 6. A mai hírek: - A Deadline és a Variety lehozta a következőt: jön a Shang-Chi 2. része, továbbá a film rendezője, Destin Cretton még egy Disney+ sorozatot is készíteni fog. Egyelőre nincs több információ. - Kevin Feige: "Ha Daredevil feltűnik az MCU-ban, akkor őt Charlie Cox fogja alakítani. Mikor fog ez megtörténni, hogyan fog ez megtörténni, az majd idővel kiderül." - Feige a Netflixes szereplőkről: "A jó hír, hogy minden ki fog derülni, amikor az emberek végre megnézik." - Hamarosan további projektetek fognak bejelenteni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Hozzászólás ideje: 2021. December 6. 30 perccel korábban, Bence1997 írta: Kevin Feige: "Ha Daredevil feltűnik az MCU-ban, akkor őt Charlie Cox fogja alakítani. Mikor fog ez megtörténni, hogyan fog ez megtörténni, az majd idővel kiderül." Na vajon mikor és hol? A világ legjobban őrzött titka ez, kérem. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Sikerült jegyet szereznem a No way home szerdai vetítésére. Kb olyan izgalommal várom ezt a fimet, mint 2 éve az ep9-et. 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Az új pókskacos muvi első jelenete: 3 TV Spot: Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. 1 órával korábban, RacerX írta: Sikerült jegyet szereznem a No way home szerdai vetítésére. Kb olyan izgalommal várom ezt a fimet, mint 2 éve az ep9-et. Én is szerdán megyek. Én egyedül az Ébredő Erő előtt izgultam ennyire film miatt. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. 51 perccel korábban, Whill írta: Én is szerdán megyek. Én egyedül az Ébredő Erő előtt izgultam ennyire film miatt. Inkább módosítom magam: legutóbb az ep9-et vártam ennyire izgatottan. Hol nézed amúgy? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Hozzászólás ideje: 2021. December 11. (szerkesztve) Állítólag hivatalos promoanyag, szerintem borzalmas: Szerkesztve: 2021. December 11. - RacerX Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Nekem inkább fan made-nek tűnik, aztán lehet csalódunk 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Viszont érdekes hogy a Mjnölnir tele van repedésekkel. Összerakták volna amit Hela összetört? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 12. Hozzászólás ideje: 2021. December 12. 15 órával ezelőtt, RacerX írta: Állítólag hivatalos promoanyag, Akárhogy is, a Twitterről, ahonnét származott, törölték. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Aki nem akarja elkerülni a spoilereket, ne nézzen fel youtube-ra. Hihetetlen hogy ezeket nem törlik. Sikerült már a kezdőlapon belefutnom 2 videóba amit a No way home-ból vettek fel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Hozzászólás ideje: 2021. December 15. (szerkesztve) Én is láttam egyet, de szerencsére nem volt spoileres se a kép, se a cím. Ugyanakkor a k*rva anyját a Youtube-nak, amiért ezeket nemhogy nem törlik, még hagyják is, hogy előtérbe kerüljenek. És b*ssza meg azt egy tucat kangorilla, aki feltölti őket. Szerkesztve: 2021. December 15. - Dzséjt 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Erről az a hülye jut eszembe, aki amcsiban a TFA egyik vetítéséről kifelé jövet oda szólt a következő előadásra várakozóknak, Han Solo meg fog halni. Szétverték a csávót. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Hozzászólás ideje: 2021. December 15. (szerkesztve) 24 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Erről az a hülye jut eszembe, aki amcsiban a TFA egyik vetítéséről kifelé jövet oda szólt a következő előadásra várakozóknak, Han Solo meg fog halni. Szétverték a csávót. Azóta kiderült, hogy ez nem igaz. Anno a hírt elsőként a kifejezetten csak fake newsokat gyártó The Good Lord Above találta ki írta meg, és onnan terjedt szét a neten. Ha volt is olyan eszetlen, aki elspoilerezte a moziban a tömegnek a film fordulatát, tetlegesség nem lett belőle. Szerkesztve: 2021. December 15. - Dzséjt 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Én holnap megyek megnézni, remélem addig nem futok bele semmilyen spoilerbe, bár ezek elkerülésében viszonylag jó vagyok Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Én ma este nézem. Egyelőre sikerült spoilermentesnek maradnom, szóval most már távol tartom magam a közösségi médiától. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Én már itt ülök a teremben és várom hogy sötétedjen. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Rendesen szét kéne csapni a szpojleres vidiket felrakók meg a vidiket hamar le nem tiltó YouTube melósok között. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Felrobbant az agyam. Egyik legjobb MCU film. 1 2 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Láttam. Fantasztikus volt. Minden várakozást felülmúlt. Spoileres kérdésekre szívesen válaszolok privátban. 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Oki dokit Csernák szinkronizálta? Már ha szinkronosan nézte valamelyikőtök. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Hozzászólás ideje: 2021. December 15. 1 perccel korábban, Rog írta: Oki dokit Csernák szinkronizálta? Már ha szinkronosan nézte valamelyikőtök. Nem. Eredetileg ő szinkronizálta volna, de úgy tudom, hogy pont elkapta a COVID-ot, amikor kezdődtek a munkálatok. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Viszont Happyt és Electrot ugyanúgy Kálid Artúr szinkronizálta. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Hozzászólás ideje: 2021. December 15. Én is most láttam, nekem is nagyon tetszett. Happy-t és Electrot is ugyanúgy Kálid Artúr szinkronizálta, csak nem tűnt fel nekem? 6 órával ezelőtt, RacerX írta: Viszont Happyt és Electrot ugyanúgy Kálid Artúr szinkronizálta. Jynx! 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. December 16. Hozzászólás ideje: 2021. December 16. (szerkesztve) Spoiler Egy kérdésem van, benne lesz-e a Tobey Maguire féle póki? És ha igen, akkor kap is valami értelmes jelenetet, vagy csak beköszön? Szerkesztve: 2021. December 17. - Cpt. Rex Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. December 16. Hozzászólás ideje: 2021. December 16. @Cpt. Rex Spoiler Benne van és Andrew Garfield is. És nem csak 10 percre jelennek meg. Nagyon jók a közös jelenetek. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.