Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPIX spoilermentes topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A mai vetítésen résztvevők. Domhnall Gleeson nincs az érintettek között, ami felettébb érdekes. Harrison Ford is ott lesz, továbbá Ram Bergman is, aki ugye Rian -nel szokott együtt dolgozni. Rian neve nem látható, de mint észrevehető, a vége nem teljes, szóval tippre ott lesz ő is. :)

Image

Hozzászólás ideje:

Mostantól felhagyok a spoileres topik látogatásával :) Annyi kérésem van azoktól, hogy akik esetleg elolvassák a holnap (feltehetőleg) kiszivárgó valódi sztorit, annyit leírnátok majd ide bárminemű spoiler nélkül, hogy mennyire tetszettek az olvasottak? Esetleg óvatosan arra is kitérhettek, hogy JediPaxis mennyire tévedett :)

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Kérem aki beir bármit a spoilerekre vonatkozóan akár csak annyit, hogy igazak vagy nem igazak a kémjelentések vagy hogy tetszett vagy nem tetszettek a részletes leirások az tegye ezt spoiler fül mögé! Ez ugyanis nem a spoileres kibeszélő helye és még az érintőleges értékelést is el kell rejteni.

Hozzászólás ideje:

Emlékszem, amikor a 8. epizódot néztem meg, előtte kikértem itt a véleményeket. Valaki meg beírta Frank Ozt. Hát onnantól nem volt meglepetés.

Én most a hétvégéig türtőztetem magam a spoilerektől. Bár nekem k*rva sz*r lesz, de megpróbálom. Mondjuk így is tudok a leakekről, de hogy mi igaz és mi nem, azt majd hétvégén megtudom. :)

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Kérem aki beir bármit a spoilerekre vonatkozóan akár csak annyit, hogy igazak vagy nem igazak a kémjelentések vagy hogy tetszett vagy nem tetszettek a részletes leirások az tegye ezt spoiler fül mögé! Ez ugyanis nem a spoileres kibeszélő helye és még az érintőleges értékelést is el kell rejteni.

Amiket olvastam +  képek alapján igazak lesznek nagy eséllyel

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, luke19 írta:
  Spoileres tartalom megtekintése

Már képek is vannak a filmből??? :D Hamarabb mint gondoltam

Hozzászólás ideje:

Én semmit se tudok a szivárgásokról. A szpojleresbe kevésszer néztem be és azon alkalmakkor is csak pár másodpercre néztem rá a kommentekre. Főleg a hosszabbakra. Időm se volt igazán felfogni őket. Már azt se tudom miket láttam.

Hozzászólás ideje:

Az alábbi stukiról azt írják hogy Lando-é és hogy a Solo-ban is ezt használta. Én nem tudom hogy milyen volt nála benne. Nem figyeltem meg különösebben a lődözőjét.

7Jajmc2.jpg

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Sok reakció kiemeli, hogy rengeteg dolog történik a filmben és hogy kapkodónak érződik. Amikor kiderült a hivatalos játékidő, akkor is írtam, hogy kevésnek érzem... Úgy tűnik tényleg így van.

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Yoda József írta:

Sok reakció kiemeli, hogy rengeteg dolog történik a filmben és hogy kapkodónak érződik. Amikor kiderült a hivatalos játékidő, akkor is írtam, hogy kevésnek érzem... Úgy tűnik tényleg így van.

Megosztó kritikák jönnek. De amúgy ezt a Trailerekből is lehetett érezni, látni,hogy túl sok mindennel van/ lesz tele a film amire 1 film kevés lesz.  Előző részekben már ezeket fel kellett volna vezetni vagy részben bemutatni, és akkor nem lenne sok minden egyszerre. 

Szerkesztve: - Kargarosz

Hozzászólás ideje:

A trailerek és a TV spotok rengeteg részletet mutattak be a filmből spoilermentesen, így ezek alapján valahogy én is úgy éreztem, hogy valszeg nagyon sűrű lesz a cselekmény. Ez nem feltétlen rossz, szeretem a dinamikus, pörgős filmeket :) Nem hiszem, hogy azért átestek a ló túlsó oldalára, de holnap kiderül. De ha mégis, ha ez lesz a film legnagyobb hibája, nagyon boldog leszek! :D

Hozzászólás ideje:

A szalagcímek szerint vegyesek az első reakciók. Viszont elolvasva pár reakciót, az összkép sokkal inkább pozitív. Azt vetik csak a film szemére, hogy kapkod és zsúfolt, viszont a sztoriról egy rossz szót sem olvastam és kiemelik, hogy gyönyörűen zárja le az eposzt. 

Legyen már szerda! 

Szerkesztve: - Lenci

Hozzászólás ideje:

A TFA-hoz és a TLJ-hez képest sokkal vegyesebbek. Előbbi kettőnél csak úgy repkedtek az "Ez a legjobb SW a Birodalom visszavág óta" vélemények, most ilyet egyáltalán nem olvastam :D

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Yoda József írta:

A TFA-hoz és a TLJ-hez képest sokkal vegyesebbek. Előbbi kettőnél csak úgy repkedtek az "Ez a legjobb SW a Birodalom visszavág óta" vélemények, most ilyet egyáltalán nem olvastam :D

No igen csak ugye tudjuk,hogy a TLJ-nél azért a kritikusi, és a nézői vélemény nem kicsit eltért.  Én abban reménykedek ,hogy a nézőknek jobban befog jönni a film mert akkor nekem szinte nyert ügyem van. Az ő véleményük/meglátásuk többször közelebb áll az én ízlésemhez. 

Hozzászólás ideje:

Nem aggódom a miatt, mert megosztónak tűnik a film az előzetes vélemények alapján. Igazából nem vártam mást, mondom is miért:

Először is azért, mert SAGA záró epizód. Mint ilyen egyszerűen nem lehet megfelelni mindenkinek!! Főleg egy TLJ után, ami talán a legtöbb savazást és gyűlöletet kapott SW film valaha. 

Nem vártam egyöntetű hallelújázást egyáltalán! 

Hozzászólás ideje:

Nem kell vele foglalkozni mit írnak. Nekünk tetszen aztán kész. Baromira nem érdekel mit írnak róla mások, akár kritikusok akár átlagbélák.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Rog írta:

Az alábbi stukiról azt írják hogy Lando-é és hogy a Solo-ban is ezt használta. Én nem tudom hogy milyen volt nála benne. Nem figyeltem meg különösebben a lődözőjét.

Ugyanez volt benne, de ezt azóta tudni, hogy láttuk róla az első képet.

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Frenkie írta:

Nem kell vele foglalkozni mit írnak. Nekünk tetszen aztán kész. Baromira nem érdekel mit írnak róla mások, akár kritikusok akár átlagbélák.

Az általános fogadtatás fogja a franchise jövőjét meghatározni

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

John Campea rövid összefoglalója spoilermentesen. Háááát... John pozitívan fogalmazott meg a TLJ -vel kapcsolatban anno, itt nem ez történik.

Hozzászólás ideje:

Olvasgatva néhány gyors beszámolót: vannak pozitívak. De van, aki szerint a TLJ haterek örülni fognak a filmnek. :para:

Egy-két ember nem tudott örülni JJ merész ötleteinek.

Valaki imádja a filmet, de vannak buktatói.

Senki nem nevezte a TESB után a legjobb SW filmnek. Ez az előző két filmnél megszokott volt.

Kevin Smith -nek tetszett... bár őnála minden SW, Marvel és DC film tetszik. :D

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Yoda József írta:

Ráadásul a beszámolók szerint JediPaxis szivárgásai

Spoiler elrejtése

igazak

Legalább lélekben van időm felkészülni :lol:

Ha nem Kyloról szól akkor megette a fene :/ ha meg a sorsával kapcsolatos spoilerek igazak akkor megőrülök :(

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.