Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mentálisan beteg emberek. Toxic fans. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. A mai vetítésen résztvevők. Domhnall Gleeson nincs az érintettek között, ami felettébb érdekes. Harrison Ford is ott lesz, továbbá Ram Bergman is, aki ugye Rian -nel szokott együtt dolgozni. Rian neve nem látható, de mint észrevehető, a vége nem teljes, szóval tippre ott lesz ő is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Ha Hayden is ott lenne, az jelentene valamit... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Holnap reggelre sokkal okosabbak leszünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. (szerkesztve) Mostantól felhagyok a spoileres topik látogatásával Annyi kérésem van azoktól, hogy akik esetleg elolvassák a holnap (feltehetőleg) kiszivárgó valódi sztorit, annyit leírnátok majd ide bárminemű spoiler nélkül, hogy mennyire tetszettek az olvasottak? Esetleg óvatosan arra is kitérhettek, hogy JediPaxis mennyire tévedett Szerkesztve: 2019. December 16. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Szerintem holnap ezekre nem derül fény. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Kérem aki beir bármit a spoilerekre vonatkozóan akár csak annyit, hogy igazak vagy nem igazak a kémjelentések vagy hogy tetszett vagy nem tetszettek a részletes leirások az tegye ezt spoiler fül mögé! Ez ugyanis nem a spoileres kibeszélő helye és még az érintőleges értékelést is el kell rejteni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Emlékszem, amikor a 8. epizódot néztem meg, előtte kikértem itt a véleményeket. Valaki meg beírta Frank Ozt. Hát onnantól nem volt meglepetés. Én most a hétvégéig türtőztetem magam a spoilerektől. Bár nekem k*rva sz*r lesz, de megpróbálom. Mondjuk így is tudok a leakekről, de hogy mi igaz és mi nem, azt majd hétvégén megtudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Itt nézhető a világpremier. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hát az első reakciók meglehetősen vegyesek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. (szerkesztve) 10 órával ezelőtt, Bomarr írta: Kérem aki beir bármit a spoilerekre vonatkozóan akár csak annyit, hogy igazak vagy nem igazak a kémjelentések vagy hogy tetszett vagy nem tetszettek a részletes leirások az tegye ezt spoiler fül mögé! Ez ugyanis nem a spoileres kibeszélő helye és még az érintőleges értékelést is el kell rejteni. Amiket olvastam + képek alapján igazak lesznek nagy eséllyel Szerkesztve: 2019. December 17. - luke19 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 12 perccel korábban, luke19 írta: Spoileres tartalom megtekintése Amiket olvastam + képek alapján igazak lesznek nagy eséllyel Már képek is vannak a filmből??? Hamarabb mint gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Én semmit se tudok a szivárgásokról. A szpojleresbe kevésszer néztem be és azon alkalmakkor is csak pár másodpercre néztem rá a kommentekre. Főleg a hosszabbakra. Időm se volt igazán felfogni őket. Már azt se tudom miket láttam. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. (szerkesztve) Az alábbi stukiról azt írják hogy Lando-é és hogy a Solo-ban is ezt használta. Én nem tudom hogy milyen volt nála benne. Nem figyeltem meg különösebben a lődözőjét. Szerkesztve: 2019. December 18. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Sok reakció kiemeli, hogy rengeteg dolog történik a filmben és hogy kapkodónak érződik. Amikor kiderült a hivatalos játékidő, akkor is írtam, hogy kevésnek érzem... Úgy tűnik tényleg így van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. (szerkesztve) 7 perccel korábban, Yoda József írta: Sok reakció kiemeli, hogy rengeteg dolog történik a filmben és hogy kapkodónak érződik. Amikor kiderült a hivatalos játékidő, akkor is írtam, hogy kevésnek érzem... Úgy tűnik tényleg így van. Megosztó kritikák jönnek. De amúgy ezt a Trailerekből is lehetett érezni, látni,hogy túl sok mindennel van/ lesz tele a film amire 1 film kevés lesz. Előző részekben már ezeket fel kellett volna vezetni vagy részben bemutatni, és akkor nem lenne sok minden egyszerre. Szerkesztve: 2019. December 17. - Kargarosz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. A trailerek és a TV spotok rengeteg részletet mutattak be a filmből spoilermentesen, így ezek alapján valahogy én is úgy éreztem, hogy valszeg nagyon sűrű lesz a cselekmény. Ez nem feltétlen rossz, szeretem a dinamikus, pörgős filmeket Nem hiszem, hogy azért átestek a ló túlsó oldalára, de holnap kiderül. De ha mégis, ha ez lesz a film legnagyobb hibája, nagyon boldog leszek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. (szerkesztve) A szalagcímek szerint vegyesek az első reakciók. Viszont elolvasva pár reakciót, az összkép sokkal inkább pozitív. Azt vetik csak a film szemére, hogy kapkod és zsúfolt, viszont a sztoriról egy rossz szót sem olvastam és kiemelik, hogy gyönyörűen zárja le az eposzt. Legyen már szerda! Szerkesztve: 2019. December 17. - Lenci 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. A TFA-hoz és a TLJ-hez képest sokkal vegyesebbek. Előbbi kettőnél csak úgy repkedtek az "Ez a legjobb SW a Birodalom visszavág óta" vélemények, most ilyet egyáltalán nem olvastam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 1 perccel korábban, Yoda József írta: A TFA-hoz és a TLJ-hez képest sokkal vegyesebbek. Előbbi kettőnél csak úgy repkedtek az "Ez a legjobb SW a Birodalom visszavág óta" vélemények, most ilyet egyáltalán nem olvastam No igen csak ugye tudjuk,hogy a TLJ-nél azért a kritikusi, és a nézői vélemény nem kicsit eltért. Én abban reménykedek ,hogy a nézőknek jobban befog jönni a film mert akkor nekem szinte nyert ügyem van. Az ő véleményük/meglátásuk többször közelebb áll az én ízlésemhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Nem aggódom a miatt, mert megosztónak tűnik a film az előzetes vélemények alapján. Igazából nem vártam mást, mondom is miért: Először is azért, mert SAGA záró epizód. Mint ilyen egyszerűen nem lehet megfelelni mindenkinek!! Főleg egy TLJ után, ami talán a legtöbb savazást és gyűlöletet kapott SW film valaha. Nem vártam egyöntetű hallelújázást egyáltalán! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 27 perccel korábban, Lenci írta: ...és kiemelik, hogy gyönyörűen zárja le az eposzt. Ha ez igaz, én már elégedett leszek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Nem kell vele foglalkozni mit írnak. Nekünk tetszen aztán kész. Baromira nem érdekel mit írnak róla mások, akár kritikusok akár átlagbélák. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 1 órával korábban, Rog írta: Az alábbi stukiról azt írják hogy Lando-é és hogy a Solo-ban is ezt használta. Én nem tudom hogy milyen volt nála benne. Nem figyeltem meg különösebben a lődözőjét. Ugyanez volt benne, de ezt azóta tudni, hogy láttuk róla az első képet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. (szerkesztve) 9 perccel korábban, Frenkie írta: Nem kell vele foglalkozni mit írnak. Nekünk tetszen aztán kész. Baromira nem érdekel mit írnak róla mások, akár kritikusok akár átlagbélák. Az általános fogadtatás fogja a franchise jövőjét meghatározni Szerkesztve: 2019. December 17. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. John Campea rövid összefoglalója spoilermentesen. Háááát... John pozitívan fogalmazott meg a TLJ -vel kapcsolatban anno, itt nem ez történik. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Minden SW gyors elsőre, ezt én jó jelnek veszem. Azt is, hogy sok dolog történik benne. Sokan kiemelik, hogy a fanoknak tetszeni fog, és tele van fanservice-el. Egyébként nagyobb részben pozitívak a vélemények. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Olvasgatva néhány gyors beszámolót: vannak pozitívak. De van, aki szerint a TLJ haterek örülni fognak a filmnek. Egy-két ember nem tudott örülni JJ merész ötleteinek. Valaki imádja a filmet, de vannak buktatói. Senki nem nevezte a TESB után a legjobb SW filmnek. Ez az előző két filmnél megszokott volt. Kevin Smith -nek tetszett... bár őnála minden SW, Marvel és DC film tetszik. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Ráadásul a beszámolók szerint JediPaxis szivárgásai Spoiler igazak Legalább lélekben van időm felkészülni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Camee Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 2 perccel korábban, Yoda József írta: Ráadásul a beszámolók szerint JediPaxis szivárgásai Spoiler elrejtése igazak Legalább lélekben van időm felkészülni Ha nem Kyloról szól akkor megette a fene :/ ha meg a sorsával kapcsolatos spoilerek igazak akkor megőrülök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.