Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 16. 1 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Nekem abból, hogy ilyen "rendezett" a Venatoros kép az jutott eszembe elsőre, hogy nem szétszedik, hanem építik őket. Nekem az jutott eszembe, hogy valamiféle településként használják. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 16. Mi mindenre jók a leselejtezett rombolók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 16. 2 hours ago, Ody Mandrell said: Mi mindenre jók a leselejtezett rombolók. Csak kreatívan kell gondolkozni. A régi EU Legacy érájában volt egy olyan város is, ami leselejtezett Mon Calamari, Birodalmi és más hadihajókból ált. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 18. Fantasztikus látványtervek, nem bánnám, ha az összes így nézne ki majd a sorozatban (tudom nem feltéten, de reménykedni még szabad ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 20. (szerkesztve) Egyelőre csak a redditen olvastam, de ha minden igaz, akkor ma befejeződött az első évad forgatása. Jelenleg a 2. évad előkészületein dolgoznak. Valamikor tavaly november végén kezdték el a forgatást és közel 9 hónapig tartott. Szerkesztve: 2021. Augusztus 20. - Bence1997 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 22. A Bespin Bulletin is úgy tudja, hogy befejezték a forgatást. Jipiiii. https://bespinbulletin.com/2021/08/exclusive-andor-has-finished-filming/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 28. Oké, mostmár akkor hivatalos. A Deadline készített egy interjút Diego Lunával és a színész maga erősítette meg, hogy már befejezték a forgatást. Továbbá néhány ismerős arcot fogunk látni. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 10. (szerkesztve) Jövő nyáron jön az Andor. Legalábbis a Disney pénzügyi évét kell figyelembe venni, amely októberben kezdődik. Tehát ez július és szeptember között fog debütálni. (Pénteken valszeg okosabbak leszünk) (szerk.: 2022 utolsó negyedéve lesz az, amikor a Ms. Marvel, az Andor vagy pl. a Pinnokió megjelenik, ezzel is ez lesz az ELSŐ olyan negyedév, amely mindegyik szekcióból - Marvel, SW, Pixar stb. - fel fog vonultatni valamit, valószínűleg versenyezni is fognak egymással) Szerkesztve: 2021. November 10. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 21. A Production Weekly feljegyzett egy "Andor 03" címet is. Érdekes, ezekszerint egybe forgatták az első két évadot? A 12 epizódot felosztják két részben és külön-külön adják ki. Így a 2. évad akár már 2023-ra is kijöhet. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 6. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Obi-Wan Kenobi nagyobb húzónév, mint Cassian Andor, így nem lenne csoda, ha az évet a Disney előbbivel akarná nyitni a 2022-es Star Wars vonalat. Sokkal nagyobb is a hype körülötte. Megkockáztatom, hogy az Andorról sokan nem is tudtak vagy már elfelejtették, annyira minimális körülötte a porkavarás. Kicsit az SW sorozatok Solójának tűnik. Aztán lehet, hogy kellemesen fogunk csalódni. Egyelőre nekem is az Andor a legkevésbé érdekes a jelenlegi felhozatalból. De a Mandalorian előtt is hasonlóan éreztem. Sosem tartottam különösebben érdekesnek a mandalore-iakat, annyit gondoltam csak róluk, hogy Boba Fett cosplayerek gyilkolják egymást. De aztán az első résztől kezdve abszolút megszerettette velem az SW-univerzumnak ezt az oldalát is, és minden részt úgy vártam, mint a messiást. Szóval valószínűleg az Andor is tartogat meglepetéseket, főleg, hogy most már van egy bevált recept, amit alkalmazhatnak. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 6. 26 perccel korábban, Whill írta: Aztán lehet, hogy kellemesen fogunk csalódni. Egyelőre nekem is az Andor a legkevésbé érdekes a jelenlegi felhozatalból. De a Mandalorian előtt is hasonlóan éreztem. Sosem tartottam különösebben érdekesnek a mandalore-iakat, annyit gondoltam csak róluk, hogy Boba Fett cosplayerek gyilkolják egymást. De aztán az első résztől kezdve abszolút megszerettette velem az SW-univerzumnak ezt az oldalát is, és minden részt úgy vártam, mint a messiást. Szóval valószínűleg az Andor is tartogat meglepetéseket, főleg, hogy most már van egy bevált recept, amit alkalmazhatnak. Én is így gondolom, mármint, hogy esélyes a kellemes csalódás. Azért Andorban van potenciál, és a sorozat bemutathatja a Lázadók sötét oldalát, ami szerintem szintén olyasmi, ami remekül kiegészítené és árnyalná a későbbi Lázadók Szövetségét, plusz az RO-hoz is hozzátenne. Ugyanakkor jelenleg engem most minden sorozat jobban érdekel, mint az Andor. Talán azért is, mert bár egy ismert és általam kedvelt szereplő van benne, magáról a sorozatról nincs izgalmas kézzel fogható infó: a lázadás és a Birodalom harca. Háááát... Az RO-ep6 és a Rebels után ez azért így önmagában nem mozgat meg. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Én ennél a sorozatnál a kémkedős/lopakodós hangulatot várom, de azon kívül nincs más kapaszkodó. Pláne, hogy K-2SO se fog feltűnni az első évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Mintha az rémlene hogy a forgatásnál olyan hirek jöttek, hogy az Andorrba több erőforrást tettek mint a többi SW sorozatba. Valószinüleg szemben az Obi-Wannal a Disney itt abban reménykedik hogy ez több évados széria lesz és akár viszonylag hosszan is elhúzható. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Csorgatni fogjuk a nyálunkat az első rész megnézése után. Szinte biztos vagyok benne. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 6. Én ebből bármennyit meg tudok majd nézni ha jó lesz. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 21. A starwarssessions.co.uk forrása szerint az Andor nem fogja használni a StageCraft technológiát (azaz a Volume-ot) és a sorozat tónusa sötét lesz, úgy jellemezték, hogy "a Star Wars Bourne-ja". 1 1 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Nagyon várom ezt a sorozatot, remélem, a Lázadás belső működését és politikáját is jócskán megismerjük. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 24. Szerényen reménykedem, hogy legalább annyira közel fog hozzám állni hozzám, mint a Rogue One... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Robert Emms egy Jones névre hallgató ellenőrt/felügyelőt fog alakítani, míg James Cooney egy apostolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 6. "Úgy tűnik, több évados lesz az Andor! Stellan Skarsgård egy svéd lapnak nyilatkozva kikotyogta, hogy júliustól a Dűne folytatásán dolgozik, ősszel pedig indul az Andor második évadának forgatása. Elárulta továbbá, hogy nem tudja, mikor kezdik streamelni a sorozatot." -Ziro.hu 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 6. Gyors voltál Ody. Pont most akartam én is közölni a hírt. Akkor idén 12 részt kapunk. Érdekes lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 6. 3 perccel korábban, Bence1997 írta: Akkor idén 12 részt kapunk. Érdekes lesz. Az első évad 12 részes lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 6. 46 perccel korábban, Bence1997 írta: Gyors voltál Ody. Pont most akartam én is közölni a hírt. Akkor idén 12 részt kapunk. Érdekes lesz. Ebben nem lennék biztos. Mintha korábban már pletykaszinten felmerült volna, hogy a 12 részt szedik ketté 2 évaddá. Így 6-6 részesek lennének. Meglátjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 6. Szerintem is sok a 12. Legalábbis eddig nem ez volt a módi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Chopek a Kenobis hír mellett erre a sorozatra is kitért: Autumn 2022. Ezt összerakva az utolsó negyedévi financiális évvel, nagy valószínűséggel idén szeptemberben érkezik a 12 részes sorozat. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Amennyiben tényleg 12 részes lesz, az három hónapos full SW élményt jelent. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Az jutott eszembe, hogy az Andort valahogy talán becsatlakoztatják A mandalori sorozatokba. Spoiler Lehet, hogy Cassian gyerekként segített elmenekülni annak a Jedinek, aki Grogut védelmezte. Lehetnének ilyen visszaemlékezése jelenetek, ahogy Cassian valahogy gyerekként belekeveredik a védelmező Jedi és Grogu üldözésébe, segít nekik. Így bejöhet az is, amit mondott, mi szerint már gyerekként harcolt a Birodalom ellen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. A "Mandoverse"-t, vagyis a Mandalorit és a hozzá tartozó spin-offokat Filoni és Favreau csinálja, az Andorr-t egy másik csapat készíti akik az eddigi nyilatkozatok alapján másfajta hangulatra pályáznak. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Az Andort inkább a Rebels-szel lehetne párosítani, ha valamit be akarnak vonni. Például mivel Andor is Fulcrum ügynök volt és a Lázadók hírszerzője, Ahsoka becsatlakoztatható lenne mint a Fulcrum ügynökök vezetője és a lázadás hírszerzési ágazatának alapítója. Természetesebb is lenne, mint Grogut belerőszakolni. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 10. Most írtak a Production Weeklynél, hogy az Andor 02 (munkacím Pilgrim) idén ősszel forog. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.