Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Nekem abból, hogy ilyen "rendezett" a Venatoros kép az jutott eszembe elsőre, hogy nem szétszedik, hanem építik őket.

Nekem az jutott eszembe, hogy valamiféle településként használják.

Hozzászólás ideje:
2 hours ago, Ody Mandrell said:

Mi mindenre jók a leselejtezett rombolók. :D

Csak kreatívan kell gondolkozni:D. A régi EU Legacy érájában volt egy olyan város is, ami leselejtezett Mon Calamari, Birodalmi és más hadihajókból ált.

Hozzászólás ideje:

Fantasztikus látványtervek, nem bánnám, ha az összes így nézne ki majd a sorozatban :yes: (tudom nem feltéten, de reménykedni még szabad :P

Hozzászólás ideje:

Egyelőre csak a redditen olvastam, de ha minden igaz, akkor ma befejeződött az első évad forgatása. Jelenleg a 2. évad előkészületein dolgoznak. :)

Valamikor tavaly november végén kezdték el a forgatást és közel 9 hónapig tartott.

Szerkesztve: - Bence1997

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Oké, mostmár akkor hivatalos. A Deadline készített egy interjút Diego Lunával és a színész maga erősítette meg, hogy már befejezték a forgatást. Továbbá néhány ismerős arcot fogunk látni. :)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Jövő nyáron jön az Andor. Legalábbis a Disney pénzügyi évét kell figyelembe venni, amely októberben kezdődik. Tehát ez július és szeptember között fog debütálni.

(Pénteken valszeg okosabbak leszünk)

(szerk.: 2022 utolsó negyedéve lesz az, amikor a Ms. Marvel, az Andor vagy pl. a Pinnokió megjelenik, ezzel is ez lesz az ELSŐ olyan negyedév, amely mindegyik szekcióból - Marvel, SW, Pixar stb. - fel fog vonultatni valamit, valószínűleg versenyezni is fognak egymással)

Szerkesztve: - Bence1997

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Production Weekly feljegyzett egy "Andor 03" címet is.

Érdekes, ezekszerint egybe forgatták az első két évadot? :hmm: A 12 epizódot felosztják két részben és külön-külön adják ki. Így a 2. évad akár már 2023-ra is kijöhet. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Obi-Wan Kenobi nagyobb húzónév, mint Cassian Andor, így nem lenne csoda, ha az évet a Disney előbbivel akarná nyitni a 2022-es Star Wars vonalat. Sokkal nagyobb is a hype körülötte. Megkockáztatom, hogy az Andorról sokan nem is tudtak vagy már elfelejtették, annyira minimális körülötte a porkavarás. Kicsit az SW sorozatok Solójának tűnik.

Aztán lehet, hogy kellemesen fogunk csalódni. Egyelőre nekem is az Andor a legkevésbé érdekes a jelenlegi felhozatalból. De a Mandalorian előtt is hasonlóan éreztem. Sosem tartottam különösebben érdekesnek a mandalore-iakat, annyit gondoltam csak róluk, hogy Boba Fett cosplayerek gyilkolják egymást. De aztán az első résztől kezdve abszolút megszerettette velem az SW-univerzumnak ezt az oldalát is, és minden részt úgy vártam, mint a messiást. Szóval valószínűleg az Andor is tartogat meglepetéseket, főleg, hogy most már van egy bevált recept, amit alkalmazhatnak.

Hozzászólás ideje:

26 perccel korábban, Whill írta:

Aztán lehet, hogy kellemesen fogunk csalódni. Egyelőre nekem is az Andor a legkevésbé érdekes a jelenlegi felhozatalból. De a Mandalorian előtt is hasonlóan éreztem. Sosem tartottam különösebben érdekesnek a mandalore-iakat, annyit gondoltam csak róluk, hogy Boba Fett cosplayerek gyilkolják egymást. De aztán az első résztől kezdve abszolút megszerettette velem az SW-univerzumnak ezt az oldalát is, és minden részt úgy vártam, mint a messiást. Szóval valószínűleg az Andor is tartogat meglepetéseket, főleg, hogy most már van egy bevált recept, amit alkalmazhatnak.

Én is így gondolom, mármint, hogy esélyes a kellemes csalódás. Azért Andorban van potenciál, és a sorozat bemutathatja a Lázadók sötét oldalát, ami szerintem szintén olyasmi, ami remekül kiegészítené és árnyalná a későbbi Lázadók Szövetségét, plusz az RO-hoz is hozzátenne. Ugyanakkor jelenleg engem most minden sorozat jobban érdekel, mint az Andor. Talán azért is, mert bár egy ismert és általam kedvelt szereplő van benne, magáról a sorozatról nincs izgalmas kézzel fogható infó: a lázadás és a Birodalom harca. Háááát... Az RO-ep6 és a Rebels után ez azért így önmagában nem mozgat meg.

Hozzászólás ideje:

Én ennél a sorozatnál a kémkedős/lopakodós hangulatot várom, de azon kívül nincs más kapaszkodó. Pláne, hogy K-2SO se fog feltűnni az első évadban.

Hozzászólás ideje:

Mintha az rémlene hogy a forgatásnál olyan hirek jöttek, hogy az Andorrba több erőforrást tettek mint a többi SW sorozatba. Valószinüleg szemben az Obi-Wannal a Disney itt abban reménykedik hogy ez több évados széria lesz és akár viszonylag hosszan is elhúzható.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A starwarssessions.co.uk forrása szerint az Andor nem fogja használni a StageCraft technológiát (azaz a Volume-ot) és a sorozat tónusa sötét lesz, úgy jellemezték, hogy "a Star Wars Bourne-ja".

Hozzászólás ideje:

Szerényen reménykedem, hogy legalább annyira közel fog hozzám állni hozzám, mint a Rogue One...

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

"Úgy tűnik, több évados lesz az Andor! Stellan Skarsgård egy svéd lapnak nyilatkozva kikotyogta, hogy júliustól a Dűne folytatásán dolgozik, ősszel pedig indul az Andor második évadának forgatása. Elárulta továbbá, hogy nem tudja, mikor kezdik streamelni a sorozatot."

-Ziro.hu

Hozzászólás ideje:
46 perccel korábban, Bence1997 írta:

Gyors voltál Ody. Pont most akartam én is közölni a hírt. :P

Akkor idén 12 részt kapunk. Érdekes lesz.

Ebben nem lennék biztos. Mintha korábban már pletykaszinten felmerült volna, hogy a 12 részt szedik ketté 2 évaddá. Így 6-6 részesek lennének. Meglátjuk

Hozzászólás ideje:

Chopek a Kenobis hír mellett erre a sorozatra is kitért: Autumn 2022. Ezt összerakva az utolsó negyedévi financiális évvel, nagy valószínűséggel idén szeptemberben érkezik a 12 részes sorozat.

Hozzászólás ideje:

Az jutott eszembe, hogy az Andort valahogy talán becsatlakoztatják A mandalori sorozatokba.

Spoiler

Lehet, hogy Cassian gyerekként segített elmenekülni annak a Jedinek, aki Grogut védelmezte. Lehetnének ilyen visszaemlékezése jelenetek, ahogy Cassian valahogy gyerekként belekeveredik a védelmező Jedi és Grogu üldözésébe, segít nekik. Így bejöhet az is, amit mondott, mi szerint már gyerekként harcolt a Birodalom ellen.

Hozzászólás ideje:

Az Andort inkább a Rebels-szel lehetne párosítani, ha valamit be akarnak vonni. Például mivel Andor is Fulcrum ügynök volt és a Lázadók hírszerzője, Ahsoka becsatlakoztatható lenne mint a Fulcrum ügynökök vezetője és a lázadás hírszerzési ágazatának alapítója. Természetesebb is lenne, mint Grogut belerőszakolni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.