mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Most beugrott, hogy ha Palpatine valamilyen formában vissza is tér, sajnos a zseniális Gruber Hugó már nem szinkronizálhatja. Az ő szinkronja tökéletes volt, és egyik szinkronszínészünk sem tudott olyan hiteles és félelmetes gonosz nevetést, mint ő. Reviczky Gábor viszont visszatérhet hangként. 3 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 2 perccel korábban, kudar írta: Csak én gondolom úgy hogy az elején Rey nem megtámadni akarja Kylo hajóját hanem ráugrani és úgy fognak együtt támadni valakikre? Az biztos, hogy Kylo? 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Te jó ég! Először is minden egyes snitt atomjó! Másrészt csak kapkodom a fejem. Hirtelen el se tudom képzelni, hogy mi lesz a sztori. Szerintem Palpatine kacaja az olyan megvezetés, mint az hogy az ep.7 marketingben csak Finnt láttuk fénykarddal. JJ szeret játszani a fanokkal. Valami Palpatine kapcsán lesz a filmben, de nem hiszem hogy vissza fog térni. De meglátjuk. Annak nagyon örülnék ha valamiképp az ő gonoszsága ellen harcolnának. Nem is kell ott legyen személyesen csak legyen egyértelmű, hogy ő hozta létre az Első Rendet, sőt ennél még előbbre gondolkodott és igy a siron túlról is megneheziti a hősök sorsát. És akkor a Saga egyik fő sztorija tényleg az volt hogy lekellett győzni Palpatine-t. Lando egyébként szenzációs a Falconban! Carrie jelenete gyönyörű! Féltem hogy milyenek lesznek az összeeszkábált jelenetei, de ez alapján most igy megnyugodtam. Szerintem méltóan fogják kezelni és szép búcsút inthetünk a hercegnőnek! A cím meg óriási WTF! 2 5 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Éppen most , Wilde írta: Az biztos, hogy Kylo? Az ő kesztyűje, az ő hajója. Meglepő lenne, ha másé lenne. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 2 perccel korábban, Dzséjt írta: Az ő kesztyűje, az ő hajója. Meglepő lenne, ha másé lenne. Amúgy hogy tetszik Kylo új hajója? Ez jobban hajaz az interceptorra mint a nyolcadik részbeli vadásza. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 2 perccel korábban, Dzséjt írta: Én mindjárt elbőgöm magamat a gyönyörtől! Én már kidobtam egy százas zsepit! 1 Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. amúgy igaz, amit Bomarr írt, a Palpis kacaj nagy eséllyel megvezetés, nem hinném, hogy halottat feltámasztananánk, de az tuti, hogy az öreg gondoskodott a galaxis jövőjéről, arra az eshetőségre, hameghalna, hogy senki se unatkozzon. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 20 perccel korábban, RacerX írta: Apropó a cím. Valaki megnyerte a tippelést? Szerintem nem, de hamarosan lecsekkolom. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Amúgy nem tudom de elég beszédes volt, ahogy McDarmid egyedül megjelent a trailer után a színpadon. Kétlem, vagyis legalábbis remélem, hogy nem csak kis szerepe lesz, mondjuk említés szinten a filmben, hanem akár valami komolyabb. Én nagyon bírnám ha egész végig ő mozgatta volna a szálakat. Számomra a Saga legokosabb karaktere szóval simán elhinném ha visszajönne valahogy, hisz beszélt is annó róla. 5 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 8 perccel korábban, Dzséjt írta: Az ő kesztyűje, az ő hajója. Meglepő lenne, ha másé lenne. Az a TIE szerintem nem úgy néz ki, mint Kylo-é az Ep. VIII-ból, bár lehet tévedek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 12 perccel korábban, Bomarr írta: Szerintem Palpatine kacaja az olyan megvezetés, mint az hogy az ep.7 marketingben csak Finnt láttuk fénykarddal. Lehet. De lehet, hogy nem. Főleg, hogy McDiarmid a végén feltűnt! Ez nem lehet véletlen! 3 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hát ahhoz képest, hogy maga Lucas nem tartotta jó ötletnek Palpatine klónozását, ehhez képest JJ valamilyen formában, de fel fogja támasztani. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 3 perccel korábban, Iqvi írta: Amúgy hogy tetszik Kylo új hajója? Ez jobban hajaz az interceptorra mint a nyolcadik részbeli vadásza. Silencer-Interceptor-sf hibrid, újabb TIE, meh. 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Éppen most , Ody Mandrell írta: Lehet. De lehet, hogy nem. Főleg, hogy McDiarmid a végén feltűnt! Ez nem lehet véletlen! Én inkább arra tippelek hogy egy flashbackben fog feltűnni. 2 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Ha Palpatine visszatér, akkor Anakinnak is muszáj lesz! 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 6 perccel korábban, Wilde írta: Az a TIE szerintem nem úgy néz ki, mint Kylo-é az Ep. VIII-ból, bár lehet tévedek. Mert nem is az ep8-as TIE Silencer az, de attól még az övé. A Silencer egy prototípus volt, ez a film évekkel később játszódik, logikus, hogy azóta a Silencer tovább fejlődött. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Én arra is gondoltam Palpatine kapcsán, hogy ha nem is klasszikus értelemben tér vissza akkor esetleg egy hologram üzenetet találnak tőle, amiből kiderül esetleg, hogy miként biztosította be a Birodalmat a halála utánra, vagy esetleg egy holokron is képbe kerülhet. 1 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Szerintetek ki lesz a címben szereplő Sykwalker? Egyébként nem semmi, hogy egy címmel is milyen izgalmakat képesek generálni. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. A nagy csattanókat/fordulatokat nem szokták promózni. Igazából szerintem a fő érv az ellen hogy Palpatine-t visszahozzák az hogy Palpatine kacaja feltünt a trailerben. Innentől szinte biztos hogy nem ez lesz a fő fordulat. 7 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Éppen most , Darth Sky írta: Szerintetek ki lesz a címben szereplő Sykwalker? Egyébként nem semmi, hogy egy címmel is milyen izgalmakat képesek generálni. Én Ben-re tippelek. Remélem Reyből nem csinálnak Skywalkert. 2 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 2 perccel korábban, Dzséjt írta: Mert nem is az ep8-as TIE Silencer az, de attól még az övé. A Silencer egy prototípus volt, ez a film évekkel később játszódik, logikus, hogy azóta a Silencer tovább fejlődött. Évekkel? Nem úgy volt,hogy 1 év telik el? 1 Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hát, a TLJ trailere meg előzetesei is bejöttek, aztán mi lett belőle Ehhez képest ez most semmi extra. Az a hátraszaltós ugrás nekem kissé olcsó fogás. Más fórumon felvetették, hgy valami erőkivetüléses tréning is lehet, mint pl. a Dagobai barlang, de az se sokka ljobb. A film végi kacaj ugye már a Thrawn trilógiának is az egyik alapja volt, szóval ez sem túl eredeti. Szkeptikus vagyok. 8 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 2 perccel korábban, Darth Sky írta: Szerintetek ki lesz a címben szereplő Sykwalker? Egyébként nem semmi, hogy egy címmel is milyen izgalmakat képesek generálni. Én bízok benne, hogy Rey. 1 Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 1 perccel korábban, Iqvi írta: Én Ben-re tippelek. Remélem Reyből nem csinálnak Skywalkert. oldalcsere? Palpi megrontaná Reyt? Kylo ugye összeforrasztja a siksakot ezzel beteljesíti Anakin Skywalker végzetét? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Éppen most , Bomarr írta: A nagy csattanókat/fordulatokat nem szokták promózni. Kivéve a Terminator filmeket. De nem is kell fő fordulatnak lennie ahhoz, hogy a személye jelentős legyen. A feltámadását én kifejezetten ellenzem, viszont egy flashbackben vagy valamiféle szellemként remélem, azért tényleg látjuk, és kiderül, hogy bár már halott, még az ep7-9-ben is ő fenyegető fantom. 5 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Azt nagyon remélem, hogy nem Kylo lesz a Skywalker, ő maradjon meg a sötét oldalon... inkább annak örülnék, ha valahogy Anakin is visszatérne, ha már Palpatine is feltűnik és mégis ő volt az első hat film legfontosabb szereplője, a kiválasztott, vagy már akkor inkább Rey legyen, de Kylo ne térjen vissza a sötét oldalról! Viszont Bomarr hozzászólása után kezdem azt hinni, hogy Palpatine sajnos nem lesz olyan fontos figura, mint szeretném... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 2 perccel korábban, Dzséjt írta: De nem is kell fő fordulatnak lennie ahhoz, hogy a személye jelentős legyen. A feltámadását én kifejezetten ellenzem, viszont egy flashbackben vagy valamiféle szellemként remélem, azért tényleg látjuk, és kiderül, hogy bár már halott, még az ep7-9-ben is ő fenyegető fantom. Én is ezt remélem! 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. A cím zavarba ejtő. Skywalker rise? Mintha valaminek a kezdete lenne. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Na csá!! 1 1 Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 1 perccel korábban, Wilde írta: Azt nagyon remélem, hogy nem Kylo lesz a Skywalker, ő maradjon meg a sötét oldalon... inkább annak örülnék, ha valahogy Anakin is visszatérne, ha már Palpatine is feltűnik és mégis ő volt az első hat film legfontosabb szereplője, a kiválasztott, vagy már akkor inkább Rey legyen, de Kylo ne térjen vissza a sötét oldalról! Viszont Bomarr hozzászólása után kezdem azt hinni, hogy Palpatine sajnos nem lesz olyan fontos figura, mint szeretném... tuti fontos figura lesz, de hogy némi megvezetéssel is éltek a készítők az tuti, bár az lenne a legnagyobb megvezetés, ha nem lenne megvezetés. Palpi kcaja viszont rendesen odabaszott, szerintem nem csak engem... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: luke19,
Az első teaser
Ajánlotta: Ody Mandrell
9 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.