Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Most beugrott, hogy ha Palpatine valamilyen formában vissza is tér, sajnos a zseniális Gruber Hugó már nem szinkronizálhatja. Az ő szinkronja tökéletes volt, és egyik szinkronszínészünk sem tudott olyan hiteles és félelmetes gonosz nevetést, mint ő. Reviczky Gábor viszont visszatérhet hangként.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, kudar írta:

Csak én gondolom úgy hogy az elején Rey nem megtámadni akarja Kylo hajóját hanem ráugrani és úgy fognak együtt támadni valakikre? :D

Az biztos, hogy Kylo?

Hozzászólás ideje:

Te jó ég! :o Először is minden egyes snitt atomjó! Másrészt csak kapkodom a fejem. Hirtelen el se tudom képzelni, hogy mi lesz a sztori. Szerintem Palpatine kacaja az olyan megvezetés, mint az hogy az ep.7 marketingben csak Finnt láttuk fénykarddal. JJ szeret játszani a fanokkal. Valami Palpatine kapcsán lesz a filmben, de nem hiszem hogy vissza fog térni. De meglátjuk. Annak nagyon örülnék ha valamiképp az ő gonoszsága ellen harcolnának. Nem is kell ott legyen személyesen csak legyen egyértelmű, hogy ő hozta létre az Első Rendet, sőt ennél még előbbre gondolkodott és igy a siron túlról is megneheziti a hősök sorsát. És akkor a Saga egyik fő sztorija tényleg az volt hogy lekellett győzni Palpatine-t.

Lando egyébként szenzációs a Falconban! Carrie jelenete gyönyörű! Féltem hogy milyenek lesznek az összeeszkábált jelenetei, de ez alapján most igy megnyugodtam. Szerintem méltóan fogják kezelni és szép búcsút inthetünk a hercegnőnek! A cím meg óriási WTF!

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Dzséjt írta:

Az ő kesztyűje, az ő hajója. Meglepő lenne, ha másé lenne. :) 

Amúgy hogy tetszik Kylo új hajója? Ez jobban hajaz az interceptorra mint a nyolcadik részbeli vadásza.

Hozzászólás ideje:

amúgy igaz, amit Bomarr írt, a Palpis kacaj nagy eséllyel megvezetés, nem hinném, hogy halottat feltámasztananánk, de az tuti, hogy az öreg gondoskodott a galaxis jövőjéről, arra az eshetőségre, hameghalna, hogy senki se unatkozzon. 

Hozzászólás ideje:

Amúgy nem tudom de elég beszédes volt, ahogy McDarmid egyedül megjelent a trailer után a színpadon. Kétlem, vagyis legalábbis remélem, hogy nem csak kis szerepe lesz, mondjuk említés szinten a filmben, hanem akár valami komolyabb. :DÉn nagyon bírnám ha egész végig ő mozgatta volna a szálakat. Számomra a Saga legokosabb karaktere szóval simán elhinném ha visszajönne valahogy, hisz beszélt is annó róla. :)

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Dzséjt írta:

Az ő kesztyűje, az ő hajója. Meglepő lenne, ha másé lenne. :) 

Az a TIE szerintem nem úgy néz ki, mint Kylo-é az Ep. VIII-ból, bár lehet tévedek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
12 perccel korábban, Bomarr írta:

Szerintem Palpatine kacaja az olyan megvezetés, mint az hogy az ep.7 marketingben csak Finnt láttuk fénykarddal.

Lehet. De lehet, hogy nem. Főleg, hogy McDiarmid a végén feltűnt! Ez nem lehet véletlen! 

Hozzászólás ideje:

Hát ahhoz képest, hogy maga Lucas nem tartotta jó ötletnek Palpatine klónozását, ehhez képest JJ valamilyen formában, de fel fogja támasztani.

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Wilde írta:

Az a TIE szerintem nem úgy néz ki, mint Kylo-é az Ep. VIII-ból, bár lehet tévedek.

Mert nem is az ep8-as TIE Silencer az, de attól még az övé. A Silencer egy prototípus volt, ez a film évekkel később játszódik, logikus, hogy azóta a Silencer tovább fejlődött.

Hozzászólás ideje:

Én arra is gondoltam Palpatine kapcsán, hogy ha nem is klasszikus értelemben tér vissza akkor esetleg egy hologram üzenetet találnak tőle, amiből kiderül esetleg, hogy miként biztosította be a Birodalmat a halála utánra, vagy esetleg egy holokron is képbe kerülhet.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Darth Sky írta:

Szerintetek ki lesz a címben szereplő Sykwalker?

Egyébként nem semmi, hogy egy címmel is milyen izgalmakat képesek generálni. :D 

Én Ben-re tippelek. Remélem Reyből nem csinálnak Skywalkert.

Hozzászólás ideje:

Mert nem is az ep8-as TIE Silencer az, de attól még az övé. A Silencer egy prototípus volt, ez a film évekkel később játszódik, logikus, hogy azóta a Silencer tovább fejlődött.

Évekkel? Nem úgy volt,hogy 1 év telik el? 

Hozzászólás ideje:

Hát, a TLJ trailere meg előzetesei is bejöttek, aztán mi lett belőle

Ehhez képest ez most semmi extra. 

Az a hátraszaltós ugrás nekem kissé olcsó fogás. Más fórumon felvetették, hgy valami erőkivetüléses tréning is lehet, mint pl. a Dagobai barlang, de az se sokka ljobb.

A film végi kacaj ugye már a Thrawn trilógiának is az egyik alapja volt, szóval ez sem túl eredeti.

Szkeptikus vagyok.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Darth Sky írta:

Szerintetek ki lesz a címben szereplő Sykwalker?

Egyébként nem semmi, hogy egy címmel is milyen izgalmakat képesek generálni. :D 

Én bízok benne, hogy Rey. 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Iqvi írta:

Én Ben-re tippelek. Remélem Reyből nem csinálnak Skywalkert.

oldalcsere?

Palpi megrontaná Reyt?

Kylo ugye összeforrasztja a siksakot ezzel beteljesíti Anakin Skywalker végzetét?

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Bomarr írta:

A nagy csattanókat/fordulatokat nem szokták promózni.

Kivéve a Terminator filmeket. :P De nem is kell fő fordulatnak lennie ahhoz, hogy a személye jelentős legyen. A feltámadását én kifejezetten ellenzem, viszont egy flashbackben vagy valamiféle szellemként remélem, azért tényleg látjuk, és kiderül, hogy bár már halott, még az ep7-9-ben is ő fenyegető fantom.

Hozzászólás ideje:

Azt nagyon remélem, hogy nem Kylo lesz a Skywalker, ő maradjon meg a sötét oldalon... inkább annak örülnék, ha valahogy Anakin is visszatérne, ha már Palpatine is feltűnik és mégis ő volt az első hat film legfontosabb szereplője, a kiválasztott, vagy már akkor inkább Rey legyen, de Kylo ne térjen vissza a sötét oldalról!

Viszont Bomarr hozzászólása után kezdem azt hinni, hogy Palpatine sajnos nem lesz olyan fontos figura, mint szeretném... :(

Hozzászólás ideje:

De nem is kell fő fordulatnak lennie ahhoz, hogy a személye jelentős legyen. A feltámadását én kifejezetten ellenzem, viszont egy flashbackben vagy valamiféle szellemként remélem, azért tényleg látjuk, és kiderül, hogy bár már halott, még az ep7-9-ben is ő fenyegető fantom.

Én is ezt remélem!

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Wilde írta:

Azt nagyon remélem, hogy nem Kylo lesz a Skywalker, ő maradjon meg a sötét oldalon... inkább annak örülnék, ha valahogy Anakin is visszatérne, ha már Palpatine is feltűnik és mégis ő volt az első hat film legfontosabb szereplője, a kiválasztott, vagy már akkor inkább Rey legyen, de Kylo ne térjen vissza a sötét oldalról!

Viszont Bomarr hozzászólása után kezdem azt hinni, hogy Palpatine sajnos nem lesz olyan fontos figura, mint szeretném... :(

tuti fontos figura lesz, de hogy némi megvezetéssel is éltek a készítők az tuti, bár az lenne a legnagyobb megvezetés, ha nem lenne megvezetés. Palpi kcaja viszont rendesen odabaszott, szerintem nem csak engem...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.