csoli1138 Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Hozzászólás ideje: 13 órával korábban 9 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Ott is ott voltál? Persze és testvérén a Filmuniverzumon is. A mai napig megy a Vasember egér, amit ott nyertem és az is lehet, hogy Te adtad postára! 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 12 órával korábban Hozzászólás ideje: 12 órával korábban (szerkesztve) Boldog születésnapot a fórumnak, azaz nekünk, a közösségnek! Nagyon hamar rátaláltam a fórumra (2006) és bár voltak passzívabb időszakok, a SW Saga azóta is kitörölhetetlen része az életemnek. Szerintem nemzetközi viszonylatban is alig van olyan fórum, ahol ily színvonalasan és részletesen ki lehet beszélni a Star Wars minden szegmensét, megőrizve a kulturált fórumozás stílusformáit, amely sajnos már egyre kevésbé van jelen a világhálón. Nagyon sok fórumot kinyírt a világ változása (pl. a közösségi hálók megjelenése), ennek tükrében is fantasztikus, hogy 20 év után is aktívak vagyunk. Fluktuáció persze van, sok távozót sajnálok, de mindig jönnek új arcok és a korfát is egészségesnek tartom, gyakorlatilag minden korosztály képviseli magát, amely jelzi, hogy itt nem egy fogyatkozó és elöregedő fórumos társaságról van szó. Ha a Disney szolgáltat további alapanyagot (márpedig fog), akkor gyanítom, még nagyon sokáig itt leszünk. Szerkesztve: 12 órával korábban - Nute Gunray 4 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Hozzászólás ideje: 11 órával korábban 14 perccel korábban, Nute Gunray írta: Nagyon sok fórumot kinyírt a világ változása (pl. a közösségi hálók megjelenése) Nekem ezek a facebook és hasonló oldalak a "közösségi élet gyorséttermei". Felületes és tucat termék. A klasszikus fórumozást mindig is intellektuálisabbnak tartottam, ahol van idő és hely jobban kibontani egy-egy véleményt, témát. 3 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Hozzászólás ideje: 5 órával korábban 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nekem ezek a facebook és hasonló oldalak a "közösségi élet gyorséttermei". Felületes és tucat termék. A klasszikus fórumozást mindig is intellektuálisabbnak tartottam, ahol van idő és hely jobban kibontani egy-egy véleményt, témát. Mitmonnyak magának? Hát nincs is facebook-om. Büszke is vagyok rá! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 3 órával korábban Hozzászólás ideje: 3 órával korábban Amikor megalakult ez a fórum én még általános iskolás voltam és nem is interneteztem annyira rendszeresen. Aztán a TCW idejében csatlakoztam a fórumhoz és azóta annyi minden történt, mind a Star Wars terén, mind az egyéb dolgokat tekitnve, amit el sem tudtam volna képzelni anno és minden változás közepette egy állandó pont volt számomra a fórum. Ide mindig visszajártam, régebben aktívabban és gyakrabban voltam fent az oldalon, de mindig fel-fel nézek az oldalra - még ha csak olvasni is - ha van rá időm, meg energiám. Sokan vannak, akik már nem annyira aktívak (most jutott eszembe, hogy milyen régen olvastam már @pb69-től, pedig az Andorról biztos lett volna mondanivalója), de közben lettek új tagok is és jó látni, hogy még mindig él a fórum. Nekem a kedvenc időszakom az 2013-16 közötti pár év volt, amikor ugyan befejeződött (időlegesen) a TCW, de baromi erős történetszálakat kaptunk, utána jött már a Rebels, aztán elkezdtek szivárogni a "kémjelentések" a készülőben lévő filmekről (tisztán itt van előttem, amikor először láttam a TFA első teaserét és az izgalom, ami akkor megvolt bennem), és akkor jöttek a számozott epizódok, spin-offok és ez egy hihetetlenül jó időszak volt. A TFA-s éjféli premier volt ráadásul nekem ahol először találkoztam a fórum legtöbb tagjával személyesen (ha jól emlékszem talán Karrde meg Donát volt, akikkel már előtte is összefutottam). Persze a mostani időszakra sem lehet panaszkodni tartalmak terén, mert rengeteg nagyszerű projekt fut, ilyen volt az Andor is idén tavasszal, de én már várom, hogy a moziba is visszatérjünk. Összességében nagyon boldog születésnapot kívánok a fórumnak és ezzel együtt a tagoknak, mert miattatok maradt ez egy olyan kikötő, ahova mindig jó behajózni egy fárasztó nap után! 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Sokszor engem is érdekelne @pb69 véleménye. Néha fel szokott jönni, hátha egyszer újra billentyűzetet ragad. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.