csoli1138 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:16 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:16 9 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Ott is ott voltál? Persze és testvérén a Filmuniverzumon is. A mai napig megy a Vasember egér, amit ott nyertem és az is lehet, hogy Te adtad postára! 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Tegnap 09:45 Hozzászólás ideje: Tegnap 09:45 (szerkesztve) Boldog születésnapot a fórumnak, azaz nekünk, a közösségnek! Nagyon hamar rátaláltam a fórumra (2006) és bár voltak passzívabb időszakok, a SW Saga azóta is kitörölhetetlen része az életemnek. Szerintem nemzetközi viszonylatban is alig van olyan fórum, ahol ily színvonalasan és részletesen ki lehet beszélni a Star Wars minden szegmensét, megőrizve a kulturált fórumozás stílusformáit, amely sajnos már egyre kevésbé van jelen a világhálón. Nagyon sok fórumot kinyírt a világ változása (pl. a közösségi hálók megjelenése), ennek tükrében is fantasztikus, hogy 20 év után is aktívak vagyunk. Fluktuáció persze van, sok távozót sajnálok, de mindig jönnek új arcok és a korfát is egészségesnek tartom, gyakorlatilag minden korosztály képviseli magát, amely jelzi, hogy itt nem egy fogyatkozó és elöregedő fórumos társaságról van szó. Ha a Disney szolgáltat további alapanyagot (márpedig fog), akkor gyanítom, még nagyon sokáig itt leszünk. Szerkesztve: Tegnap 09:45 - Nute Gunray 5 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 10:01 Hozzászólás ideje: Tegnap 10:01 14 perccel korábban, Nute Gunray írta: Nagyon sok fórumot kinyírt a világ változása (pl. a közösségi hálók megjelenése) Nekem ezek a facebook és hasonló oldalak a "közösségi élet gyorséttermei". Felületes és tucat termék. A klasszikus fórumozást mindig is intellektuálisabbnak tartottam, ahol van idő és hely jobban kibontani egy-egy véleményt, témát. 4 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Tegnap 16:57 Hozzászólás ideje: Tegnap 16:57 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nekem ezek a facebook és hasonló oldalak a "közösségi élet gyorséttermei". Felületes és tucat termék. A klasszikus fórumozást mindig is intellektuálisabbnak tartottam, ahol van idő és hely jobban kibontani egy-egy véleményt, témát. Mitmonnyak magának? Hát nincs is facebook-om. Büszke is vagyok rá! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Tegnap 18:25 Hozzászólás ideje: Tegnap 18:25 Amikor megalakult ez a fórum én még általános iskolás voltam és nem is interneteztem annyira rendszeresen. Aztán a TCW idejében csatlakoztam a fórumhoz és azóta annyi minden történt, mind a Star Wars terén, mind az egyéb dolgokat tekitnve, amit el sem tudtam volna képzelni anno és minden változás közepette egy állandó pont volt számomra a fórum. Ide mindig visszajártam, régebben aktívabban és gyakrabban voltam fent az oldalon, de mindig fel-fel nézek az oldalra - még ha csak olvasni is - ha van rá időm, meg energiám. Sokan vannak, akik már nem annyira aktívak (most jutott eszembe, hogy milyen régen olvastam már @pb69-től, pedig az Andorról biztos lett volna mondanivalója), de közben lettek új tagok is és jó látni, hogy még mindig él a fórum. Nekem a kedvenc időszakom az 2013-16 közötti pár év volt, amikor ugyan befejeződött (időlegesen) a TCW, de baromi erős történetszálakat kaptunk, utána jött már a Rebels, aztán elkezdtek szivárogni a "kémjelentések" a készülőben lévő filmekről (tisztán itt van előttem, amikor először láttam a TFA első teaserét és az izgalom, ami akkor megvolt bennem), és akkor jöttek a számozott epizódok, spin-offok és ez egy hihetetlenül jó időszak volt. A TFA-s éjféli premier volt ráadásul nekem ahol először találkoztam a fórum legtöbb tagjával személyesen (ha jól emlékszem talán Karrde meg Donát volt, akikkel már előtte is összefutottam). Persze a mostani időszakra sem lehet panaszkodni tartalmak terén, mert rengeteg nagyszerű projekt fut, ilyen volt az Andor is idén tavasszal, de én már várom, hogy a moziba is visszatérjünk. Összességében nagyon boldog születésnapot kívánok a fórumnak és ezzel együtt a tagoknak, mert miattatok maradt ez egy olyan kikötő, ahova mindig jó behajózni egy fárasztó nap után! 6 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 19:20 Hozzászólás ideje: Tegnap 19:20 Sokszor engem is érdekelne @pb69 véleménye. Néha fel szokott jönni, hátha egyszer újra billentyűzetet ragad. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Hozzászólás ideje: 8 órával korábban (szerkesztve) Boldog 20. születésnapot a fórumnak! Én még valamikor a TCW 4. évada idején találtam a fórumra, amire tisztán emlékszem, az az Umbarai történetszál és annak kibeszélése. Egy idő után pedig rendszeres olvasója lettem az oldalnak, "együtt izgulva" az akkori tartalmakért. Mondjuk én akkor sokatokat fiatalabbnak gondoltam, utána realizálódott bennem (amikor elhagytam a TCW topikot és szétnéztem jobban a fórumon), hogy vannak régi motorosak is. Amúgy én még korábban regisztráltam az oldalra (talán 2013-14 környékén?), de őszintén szólva, már a 2017-es regisztrálásom során (az is már 8 éve ) se tudtam, hogy mik is voltak az első bejelentkezési adataim, még hozzászólást se írtam, annyira ifjú voltam akkor. Remélem még sokáig fennmarad az oldal. Jönnek az ifjak is, ami jó jel a jövőre nézve. Szerkesztve: 8 órával korábban - Bence1997 4 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Hozzászólás ideje: 8 órával korábban 25 perccel korábban, Bence1997 írta: amire tisztán emlékszem, az az Umbarai történetszál és annak kibeszélése. Az az egyik legnagyobb hatású sztori volt, az Ahsoka sztori mellett. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 3 órával korábban Hozzászólás ideje: 3 órával korábban 21 órával ezelőtt, Wilde írta: (ha jól emlékszem talán Karrde meg Donát volt, akikkel már előtte is összefutottam). Így van, mi már korábban is találkoztunk, elég pozitív élményként maradt meg bennem Válasz
ati Hozzászólás ideje: 51 perccel korábban Hozzászólás ideje: 51 perccel korábban Én is már tizenöt éve regisztráltam a fórumra még a tcw idején. Nagyon keveset szoktam hozzászólni, de ez alatt a 15 év alatt szerintem nem telt úgy el nap, hogy ne jöjjek fel ide. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 48 perccel korábban Hozzászólás ideje: 48 perccel korábban Örülök, hogy neked is ad valamit a fórum. És még hányan lehetnek azok, akik csak olvasnak. Remélem minél többen. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 38 perccel korábban Hozzászólás ideje: 38 perccel korábban Döbbenet de már az én regisztrációm óta is eltelt 12 év! 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 32 perccel korábban Hozzászólás ideje: 32 perccel korábban 5 perccel korábban, Yoda József írta: Döbbenet de már az én regisztrációm óta is eltelt 12 év! Épp ezért jöhetnél a találkozóra is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.