Ugrás a kommentre

A fórum közössége

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Boldog születésnapot a fórumnak, azaz nekünk, a közösségnek! :) Nagyon hamar rátaláltam a fórumra (2006) és bár voltak passzívabb időszakok, a SW Saga azóta is kitörölhetetlen része az életemnek. Szerintem nemzetközi viszonylatban is alig van olyan fórum, ahol ily színvonalasan és részletesen ki lehet beszélni a Star Wars minden szegmensét, megőrizve a kulturált fórumozás stílusformáit, amely sajnos már egyre kevésbé van jelen a világhálón. Nagyon sok fórumot kinyírt a világ változása (pl. a közösségi hálók megjelenése), ennek tükrében is fantasztikus, hogy 20 év után is aktívak vagyunk. Fluktuáció persze van, sok távozót sajnálok, de mindig jönnek új arcok és a korfát is egészségesnek tartom, gyakorlatilag minden korosztály képviseli magát, amely jelzi, hogy itt nem egy fogyatkozó és elöregedő fórumos társaságról van szó. 

Ha a Disney szolgáltat további alapanyagot (márpedig fog), akkor gyanítom, még nagyon sokáig itt leszünk. 

Szerkesztve: - Nute Gunray
Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Nagyon sok fórumot kinyírt a világ változása (pl. a közösségi hálók megjelenése)

Nekem ezek a facebook és hasonló oldalak a "közösségi élet gyorséttermei". Felületes és tucat termék. A klasszikus fórumozást mindig is intellektuálisabbnak tartottam, ahol van idő és hely jobban kibontani egy-egy véleményt, témát. 

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Nekem ezek a facebook és hasonló oldalak a "közösségi élet gyorséttermei". Felületes és tucat termék. A klasszikus fórumozást mindig is intellektuálisabbnak tartottam, ahol van idő és hely jobban kibontani egy-egy véleményt, témát. 

Mitmonnyak magának? 

Hát nincs is facebook-om. Büszke is vagyok rá! 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.