Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Wolffe írta:

Melyik szállal fog kezdődni? Ahsoka vagy Bad Batch?

Üdv itt Wolffe.:peace: Ha időrendben akarnak haladni, akkor a Bad Batchel érdemes kezdeni, és utánna az Ahsoka's walk-al mert ez vezeti fel a Siege of Mandalore-t. De majd kijavítanak ha rosszul írtam.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
19 perccel korábban, Camee írta:

Érdekes hogy a disney sokkal jobb a sorozatokban TCW, Rebels, Mandalorian mint a filmekben. Ez az igazi SW :)

Másnak meg fordítva. :) Nem kell hasonlítgatni. 

10 perccel korábban, Wolffe írta:

Melyik szállal fog kezdődni? Ahsoka vagy Bad Batch?

Bad Batch. Ez szinte biztos. 

1 perccel korábban, Iqvi írta:

Üdv itt Wolffe.:peace: 

Több mint két éve tag. :D

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Több mint két éve tag. :D

Ez részletkérdés.:P

8 perccel korábban, Ody Mandrell írta:
  28 perccel korábban, Camee írta:

Érdekes hogy a disney sokkal jobb a sorozatokban TCW, Rebels, Mandalorian mint a filmekben. Ez az igazi SW :)

Kinek mi. Nálam teljesen más szint egy sorozat és egy film, ezért nem szoktam őket hasonlítgatni.

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, Iqvi írta:

Üdv itt Wolffe.:peace: Ha időrendben akarnak haladni, akkor a Bad Batchel érdemes kezdeni, és utánna az Ahsoka's walk-al mert ez vezeti fel a Siege of Mandalore-t. De majd kijavítanak ha rosszul írtam.

Köszi! Igen már régebb óta tag vagyok, de inkább csak olvasgatni szoktam a topikokat. :)

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Akár az is lehet, akár az is. Azt nem tudod véletlenül, hogy az a film mennyi időt ölel fel?

Én úgy tudom, hogy több hónapot.

Hozzászólás ideje:

Remek trailer! Eszembe juttatta, milyen jó is volt a TCW, és hogy mennyire jó, hogy megcsinálták ezt a záró évadot.:yeah:

Hozzászólás ideje:

Ugye az tuti, hogy Anakin és Padmé egy hosszabb ideig nem találkoztak az EpIII előtt. Mivel az EpIII-ban Padmé már terhes, ez azért behatárolja az EpIII időbeli hosszát is. Plusz szerintem Padmé hasa nem változik olyan durván az erkélyes jelenethez képest a film végéig.

Hozzászólás ideje:

Állati jó előzetes! Belőlem simán kiváltotta azt a libabőrt, amit egy filmes trailer. :) A kis Caleb feltűnése nagyon jó kapcsolódási pont a Rebelshez. Ahsoka, Maul, Mandalore, Ep3-as becsatlakozás... mind-mind nagyon várós. Az animáció is nagyon szép.

Egyébként most újrázom a sorozatot, és szerencsére ma is ugyanúgy be tud szippantani a hangulat, a történet, a karakterek, mint annak idején. Az alapozás részemről így megvan, plusz a premierig is "lefoglalom" magam. :D 

2 órával ezelőtt, cyrano írta:

Ki lesz a sorozat fordító? Ktom, mint a mandinál? 

Elvileg Werebazs készíti, de ha nem jelentkezik, én vagyok a "B terv". Azt nem tudom, hogy más (nem fórumos) megcsinálja-e. Bár nem ártana tudni, a felesleges meló elkerülése miatt. 

12 perccel korábban, csoli1138 írta:

Egybe dobják fel vagy epizódikusan mint a mandit?

Úgy tudom, hogy részenként fog felkerülni. 

Hozzászólás ideje:
19 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Kompletten átemelt EPIII-as párbeszédek, jelenetek! :yes: Jó lesz egy másik szemszögből is látni az EPIII elejét. :)

Az nekem is tetszett. Még arra is ügyeltek, hogy Yoda füle ugyanúgy álljon, mint a filmben. :D 

84216844_2857209280998492_74681044286633

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
4 órával ezelőtt, cyrano írta:

Szóval 21-e. Naptárba piros betűvel bevésve. Ki lesz a sorozat fordító? Ktom, mint a mandinál? 

A TCW korábbi évadait is mi fordítottuk, így most is ez várható. @Werebazs vagy @Darth Sky lesz a befutó.

1 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Egybe dobják fel vagy epizódikusan mint a mandit?

Nagy valószínűséggel epizódonként.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

A TCW korábbi évadait is mi fordítottuk, így most is ez várható. @Werebazs vagy @Darth Sky lesz a befutó.

Nagy valószínűséggel epizódonként.

Áldassék a nevük! Össze kellene már dobni nekik egy karton söricilinre. :)

Hozzászólás ideje:
2020. 01. 22. - 16:09, Iqvi írta:

Akár az is lehet, akár az is. Azt nem tudod véletlenül, hogy az a film mennyi időt ölel fel?

Biztos, hogy utána, mivel Padmé ugyanazt a ruhát viseli, amiben Mustafarra érkezik.

bb4fdcf1790041697e5fc950be4bd059.png

Hozzászólás ideje:
21 perccel korábban, HeirToGrievous írta:

Biztos, hogy utána, mivel Padmé ugyanazt a ruhát viseli, amiben Mustafarra érkezik.

Szerintem ez még nem jelenti azt, hogy utána játszódik. Majd meglátjuk. Én szerintem ez még előtte van. Nincs abban semmi, hogy korábban is felvette a ruhát.

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Szerintem ez még nem jelenti azt, hogy utána játszódik. Majd meglátjuk. Én szerintem ez még előtte van. Nincs abban semmi, hogy korábban is felvette a ruhát.

Korábban is?

Mármint Padmé "Sosem-Fogtok-Kétszer-Ugyanabban-a-Ruhában-Látni" Amidala?

af01e601199b396e493f396d70a07b8d.png

ab76e246b4693d3bcf06c7da8c59b1ad.jpg

Szerkesztve: - HeirToGrievous

Hozzászólás ideje:
44 perccel korábban, HeirToGrievous írta:

Korábban is?

Az a baj, hogy ezzel a logikával nem áll össze a kép. Mert akkor az előzetesben látott jelenet már azután van, hogy Obi-Wan elmondta Padménak, hogy Anakin gyerekeket gyilkolt. Anakin meg ekkor szeparatista vezetőket öldös, vagy már végzett velük. Na már most a jelenetből nekem úgy jön le, hogy mindketten boldogok, Anakinon nyoma sincs annak, hogy megrontotta a sötét oldal, Padmén sem az látszik, hogy Obi-Wan éppen az előbb közölte vele a rossz hírt. Anakin ráadásul köpenyben ment el a Mustafarra, az meg itt nincs rajta, és nem is láttuk, hogy levette volna egészen az Obi-Wannal való találkozásig.

Hozzászólás ideje:

Az élőszereplős filmekben valóban nem viseli kétszer ugyanazt a ruhát Padmé.

(Istenem, de sajnálom, hogy a legszexibb ruhája pont csak az ep2 kivágott jelenetében látható... :D )

De az animációs sorozatokban közel sincs ekkora változatosság, sőt a filmes ruháit használják fel.

Szerintem az a jelenet már az ep3 idejében játszódik, de még Anakin átállása előtt. 

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Kissé jól néz ki. :D

Ez enyhe kifejezés. :D

Amúgy csak halkan jegyzem meg, de kicsit belenyúltak a Bad Batch történetébe is. Már csak azért is, mert úgy tűnik, már az első rész tartalmazni fog egy plusz jelenetet. Az a Rex-Cody beszélgetés eddig nem volt az unfinished verzióba, kicsit módosítottak akkor a rész elején. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.