Wolffe Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. Melyik szállal fog kezdődni? Ahsoka vagy Bad Batch? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. 6 perccel korábban, Wolffe írta: Melyik szállal fog kezdődni? Ahsoka vagy Bad Batch? Üdv itt Wolffe. Ha időrendben akarnak haladni, akkor a Bad Batchel érdemes kezdeni, és utánna az Ahsoka's walk-al mert ez vezeti fel a Siege of Mandalore-t. De majd kijavítanak ha rosszul írtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. 19 perccel korábban, Camee írta: Érdekes hogy a disney sokkal jobb a sorozatokban TCW, Rebels, Mandalorian mint a filmekben. Ez az igazi SW Másnak meg fordítva. Nem kell hasonlítgatni. 10 perccel korábban, Wolffe írta: Melyik szállal fog kezdődni? Ahsoka vagy Bad Batch? Bad Batch. Ez szinte biztos. 1 perccel korábban, Iqvi írta: Üdv itt Wolffe. Több mint két éve tag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Több mint két éve tag. Ez részletkérdés. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: 28 perccel korábban, Camee írta: Érdekes hogy a disney sokkal jobb a sorozatokban TCW, Rebels, Mandalorian mint a filmekben. Ez az igazi SW Kinek mi. Nálam teljesen más szint egy sorozat és egy film, ezért nem szoktam őket hasonlítgatni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wolffe Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. 17 perccel korábban, Iqvi írta: Üdv itt Wolffe. Ha időrendben akarnak haladni, akkor a Bad Batchel érdemes kezdeni, és utánna az Ahsoka's walk-al mert ez vezeti fel a Siege of Mandalore-t. De majd kijavítanak ha rosszul írtam. Köszi! Igen már régebb óta tag vagyok, de inkább csak olvasgatni szoktam a topikokat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. Ejj, de jó lesz ez!!! A nagy kedvenc visszatér! Hol vagyunk már a Rottától?! Basszus 12 éve volt ennek a dolognak a kezdete!! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. Ez zseniális lesz. Konkrétan libabőrös lettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. 4 órával ezelőtt, Iqvi írta: Akár az is lehet, akár az is. Azt nem tudod véletlenül, hogy az a film mennyi időt ölel fel? Én úgy tudom, hogy több hónapot. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nyálcsorgatás indul! Istenkirály vagy! Köszi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. Remek trailer! Eszembe juttatta, milyen jó is volt a TCW, és hogy mennyire jó, hogy megcsinálták ezt a záró évadot. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 22. 1 órával korábban, Darth Cupsy írta: Én úgy tudom, hogy több hónapot. Az EPIII több hónapot ölel fel? Ne már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Ugye az tuti, hogy Anakin és Padmé egy hosszabb ideig nem találkoztak az EpIII előtt. Mivel az EpIII-ban Padmé már terhes, ez azért behatárolja az EpIII időbeli hosszát is. Plusz szerintem Padmé hasa nem változik olyan durván az erkélyes jelenethez képest a film végéig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Szóval 21-e. Naptárba piros betűvel bevésve. Ki lesz a sorozat fordító? Ktom, mint a mandinál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Egybe dobják fel vagy epizódikusan mint a mandit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Állati jó előzetes! Belőlem simán kiváltotta azt a libabőrt, amit egy filmes trailer. A kis Caleb feltűnése nagyon jó kapcsolódási pont a Rebelshez. Ahsoka, Maul, Mandalore, Ep3-as becsatlakozás... mind-mind nagyon várós. Az animáció is nagyon szép. Egyébként most újrázom a sorozatot, és szerencsére ma is ugyanúgy be tud szippantani a hangulat, a történet, a karakterek, mint annak idején. Az alapozás részemről így megvan, plusz a premierig is "lefoglalom" magam. 2 órával ezelőtt, cyrano írta: Ki lesz a sorozat fordító? Ktom, mint a mandinál? Elvileg Werebazs készíti, de ha nem jelentkezik, én vagyok a "B terv". Azt nem tudom, hogy más (nem fórumos) megcsinálja-e. Bár nem ártana tudni, a felesleges meló elkerülése miatt. 12 perccel korábban, csoli1138 írta: Egybe dobják fel vagy epizódikusan mint a mandit? Úgy tudom, hogy részenként fog felkerülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. 19 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Kompletten átemelt EPIII-as párbeszédek, jelenetek! Jó lesz egy másik szemszögből is látni az EPIII elejét. Az nekem is tetszett. Még arra is ügyeltek, hogy Yoda füle ugyanúgy álljon, mint a filmben. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. 4 órával ezelőtt, cyrano írta: Szóval 21-e. Naptárba piros betűvel bevésve. Ki lesz a sorozat fordító? Ktom, mint a mandinál? A TCW korábbi évadait is mi fordítottuk, így most is ez várható. @Werebazs vagy @Darth Sky lesz a befutó. 1 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Egybe dobják fel vagy epizódikusan mint a mandit? Nagy valószínűséggel epizódonként. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 23. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: A TCW korábbi évadait is mi fordítottuk, így most is ez várható. @Werebazs vagy @Darth Sky lesz a befutó. Nagy valószínűséggel epizódonként. Áldassék a nevük! Össze kellene már dobni nekik egy karton söricilinre. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. Magyar feliratos előzetes 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. 2020. 01. 22. - 16:09, Iqvi írta: Akár az is lehet, akár az is. Azt nem tudod véletlenül, hogy az a film mennyi időt ölel fel? Biztos, hogy utána, mivel Padmé ugyanazt a ruhát viseli, amiben Mustafarra érkezik. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. Szép találat! Nagyon örülnék neki ha párhuzamosan is játszódna jelenet az EPIII-mal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 24. 21 perccel korábban, HeirToGrievous írta: Biztos, hogy utána, mivel Padmé ugyanazt a ruhát viseli, amiben Mustafarra érkezik. Szerintem ez még nem jelenti azt, hogy utána játszódik. Majd meglátjuk. Én szerintem ez még előtte van. Nincs abban semmi, hogy korábban is felvette a ruhát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. (szerkesztve) 12 órával ezelőtt, Yoda József írta: Szerintem ez még nem jelenti azt, hogy utána játszódik. Majd meglátjuk. Én szerintem ez még előtte van. Nincs abban semmi, hogy korábban is felvette a ruhát. Korábban is? Mármint Padmé "Sosem-Fogtok-Kétszer-Ugyanabban-a-Ruhában-Látni" Amidala? Szerkesztve: 2020. Január 25. - HeirToGrievous 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. 44 perccel korábban, HeirToGrievous írta: Korábban is? Az a baj, hogy ezzel a logikával nem áll össze a kép. Mert akkor az előzetesben látott jelenet már azután van, hogy Obi-Wan elmondta Padménak, hogy Anakin gyerekeket gyilkolt. Anakin meg ekkor szeparatista vezetőket öldös, vagy már végzett velük. Na már most a jelenetből nekem úgy jön le, hogy mindketten boldogok, Anakinon nyoma sincs annak, hogy megrontotta a sötét oldal, Padmén sem az látszik, hogy Obi-Wan éppen az előbb közölte vele a rossz hírt. Anakin ráadásul köpenyben ment el a Mustafarra, az meg itt nincs rajta, és nem is láttuk, hogy levette volna egészen az Obi-Wannal való találkozásig. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Az élőszereplős filmekben valóban nem viseli kétszer ugyanazt a ruhát Padmé. (Istenem, de sajnálom, hogy a legszexibb ruhája pont csak az ep2 kivágott jelenetében látható... ) De az animációs sorozatokban közel sincs ekkora változatosság, sőt a filmes ruháit használják fel. Szerintem az a jelenet már az ep3 idejében játszódik, de még Anakin átállása előtt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Ez a jelenet... 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. 10 perccel korábban, LordGravon írta: Ez a jelenet... Kenobi! ❤️ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 14. Bad Batch beharangozó. Oh my... 6 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 14. Kissé jól néz ki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 14. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Kissé jól néz ki. Ez enyhe kifejezés. Amúgy csak halkan jegyzem meg, de kicsit belenyúltak a Bad Batch történetébe is. Már csak azért is, mert úgy tűnik, már az első rész tartalmazni fog egy plusz jelenetet. Az a Rex-Cody beszélgetés eddig nem volt az unfinished verzióba, kicsit módosítottak akkor a rész elején. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.