Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Kiszivárgott a megjelenés dátuma, gondolom ma kiderül, hogy valódi-e 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Bejelentették, hogy nem lesz multiplayer a játékban és mikrotranzakció se! Eddig jó Valahogy sokat remélek ettől a játéktől. Este trailer! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Na még a végén beruházok egy konzolra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Annak én is örülök, hogy kihangsúlyozták: ez egy egyjátékos, sztori játék lesz, multyplayer és mikrotranzakciók nélkül. Bár időnként jól elszórakozom a Battlefront II-vel is (a látvány és SW hangulat kiváló), már nagy szükségét érzem egy sztori alapú SW-játéknak (ez a műfaj amúgy is közelebb áll hozzám). Az 5 óra játékidő kicsit kevésnek tűnik, bár lehet, hogy csak telhetetlen vagyok. Igaz, én szeretek lassan játszani: a 4 óra alatt kijátszható BF2 sztoriját is gyűrtem 10+ óráig. Nagyon kíváncsi vagyok a részletekre. Remélem, nem adnak alább egy trailer+gameplay kombónál. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hamarosan előzetes! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. A készitők sok új bolygót és karaktert igérnek. Egy látványterv: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. És itt is van az előzetes! 3 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Aztahétmeganyoccátneki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Bitanf jól néz ki. Az a hajóroncstemető se utólsó helyen van kinézetileg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Cameron Monaghan!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Végre a sztoriközpontú Star Wars játék, amire a Force Unleashed óta várok! Az egyik legérdekesebb időszakban, Jedi főszereplővel, a rendezőtől, akinek a kedvenc játékom 3. részét is köszönhetjük! És akció-kaland játék! El se hiszem! Sokat kellett várni az első részletekre, de megérte! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Gondolom szokás szerint lesz pár kapcsolódó regény, meg képregény is. Mindenesetre csak csatlakozni tudok a fentebbiekhez: végre! Elvoltam én a Battlefield 2-övel, de egy igazi sztoriközpontú játék már nagyon kellett. Az elején amikor még munkásként próbál elvegyülni, az különösen hangulatos. Jópofa hogy a Birodalom szétszeleteli és hasznositja a Klón-háborúkban lezuhant rombolókat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Szóval 2. nővér. Érdekes. Na de ki a másik csávó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. 5 perccel korábban, Bence1997 írta: Szóval 2. nővér. Érdekes. Na de ki a másik csávó! Pont kommentelés közbe mondták el kik ők. Amúgy az új Vader sorozat 13. számában tűntek fel először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. A YT videó alatt bejelentették a megjelenést is, ami egybeesik a fentebbi képpel: 2019. november 15.! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Nagyon-nagyon-nagyon várós, annak ellenére, hogy a játékmenetből semmit sem mutattak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Nekem is várós. Baromi jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Mark Hamill és Cameron Monaghan között mostmár van valami közös. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Jól néz ki! Reménykedtem még némi gameplay-ben, de novemberig biztos leleplezik azt is. A játékmechanikára kíváncsi vagyok. Elvileg a fénykarddal való harc nem lessz olyan könnyű, mint a Jedi Knight II-III-ban, vagy a The Force Unleashed I-II-ben. Újszerű harcrendszert ígérnek, ami ötvözi a támadás-hárítás-kitérés hármasát. Amit kombinálhatunk különféle Erő-képességekkel. A sztori alapfelállása ideálisnak tűnik, még ha nem is újszerű: a 66-os parancs utáni rejtőzködő Jedi, aki a Birodalom elől menekül érdekes szitukat eredményezhet. A sötét idők kilátástalannak tűnő hangulata remekül átjött a Coruscanti éjszakák regénysorozatból is, vizuális platformon ez még izgalmasabb lehet. Az inkvizítorok mellett szerintem Vader felbukkanása is garantált még, de gyakorlatilag vagy tucatnyi ismerőst előkaphatnak, ha akarnak. Kíváncsi vagyok, hogy Cal sztorija mennyire fog kapcsolódni a nagy egészhez. Bízom egy nagyszabásúbb történetben, kellő misztikummal és átgondolt univerzumbővítéssel a háttérben, ami igazán emlékezetessé teszi majd a játékot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Nagyon szépen néz ki az előzetes. A srác tiszta Jax Pavan. Az előzetes elején olyan Coruscanti éjszakák érzésem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. Magyar szinkronnal a Fallen Order előzetese 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 4. Az EA Play-en lesz látható a Fallen Order első gameplay videója. https://www.gamestar.hu/ea-play/star-wars-jedi-fallen-order-gameplay-ea-2019-262763.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. Érdekesnek ígérkezik a jövő heti E3 a játék szempontjából, hiszen nem csak ez nyitja az EA Play-t (ami technikailag nem az E3, és most már nem is show, de ez más lapra tartozik), ahol végre mozgásban is láthatjuk a Star Wars Jedi: Fallen Ordert, de mint nemrég kiderült, a Microsoft konferenciáján is ott lesz néhány exkluzív nyalánksággal. Szóval valószínűleg többet is megtudhatunk végre a játékról. Bár az egyik vezető fejlesztő, Stig Asmussen nemrég annyit elárult a Sony magazinjának, hogy a program nem lesz végig búskomor, és a harcrendszere sokkal taktikusabb és összetettebb lesz, mint amilyen a Force Unleashedé volt. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. Nem tudom, mennyi időt fog felölelni a játék és hogy terveznek-e 2. részt, de azért a végére illene szomorú véget érnünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. A Deluxe Edition borítója 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. Előrendelve 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. 3 rules to survive 1. Don’t pre order 2. Watch a review 3.Don’t trust EA 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.