Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Nekem is sikerált. Dec. 19. 12:20 2D feliratos Aréna. :)

Mester, én is erre megyek a gyerekekkel, 14.sor...  ;)

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Lenci írta:

Westend, 2019.12.18. 20:20 :)

+1 :yeah::rock::D Alig volt már hely (az első sor az bezzeg üres :P) ,azt hittem, lemaradok :D

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Porg írta:

Mester, én is erre megyek a gyerekekkel, 14.sor...  ;)

2 vel mögöttetek leszek. ;)

Egy ideig gondolkodtam a szerdai premierről is, de mivel vidéki vagyok és a busz még hétköznap is rossz estefelé ( plusz szüleim ne izgulják túl magukat :P ) így inkább lemondtam róla és megyek csütörtökön. Az első mozi lesz amit felirattal nézek majd, a TLJ/Solo duót csak itthon néztem meg így, moziban HUN volt. :D

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Sinistra írta:

+1 :yeah::rock::D Alig volt már hely (az első sor az bezzeg üres :P) ,azt hittem, lemaradok :D

Akkor velünk leszel újra. Mert mi 19-en leszünk azon az előadáson.

Hozzászólás ideje:

Én is a Westendben nézem, december 18-án, 19:20-kor. Eredeti nyelv, magyar felirat. Remek helyre sikerült (közép-közép), pedig voltak félelmeim. Ugyan csak 10-en voltak előttem a sorban, de 10-20-asával vették a jegyeket. :o Azt hiszem, még Pildit és Frenkie-t is láttam.

Amúgy direkt a legelső westendes vetítésre kértem, mivel azt hittem, ekkor nézi a fórum zöme is.

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Wilde írta:

Nagyszerű, lesz egy plusz jegyem, ha valakinek majd nem jutott volna...;)

Ha még szabad akkor engem érdekelne.

Hozzászólás ideje:
36 perccel korábban, Darth Sky írta:

Én is a Westendben nézem, december 18-án, 19:20-kor. Eredeti nyelv, magyar felirat. Remek helyre sikerült (közép-közép), pedig voltak félelmeim. Ugyan csak 10-en voltak előttem a sorban, de 10-20-asával vették a jegyeket. :o Azt hiszem, még Pildit és Frenkie-t is láttam.

Amúgy direkt a legelső westendes vetítésre kértem, mivel azt hittem, ekkor nézi a fórum zöme is.

Kár, hogy nem jöttél oda. :)   

Nem akartuk megcélozni az elsőt, mert többen jönnek vidékről, ismerjük a vonatokat és a közutakat is, más meg egyetemről jön, nem jó kicentizni a dolgot. 20 órára lőttük be a kívánatos időpontot, a 19:20 korán lett volna ehhez képest, így lett 20:20.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Sky írta:

Ahogy Pildi írta nyugodtan oda jöhettél volna. Mi voltunk a 3.-ok a sorban. Legalább megismertük volna egymást személyesen is.

Hozzászólás ideje:

Féltem elhagyni a helyem. :D Plusz valószínűleg egy utolsó tolakodó lettem volna, ha csak úgy odamegyek. De még összefutunk majd személyesen, ezt garantálom. ;) 

Egyébként tényleg cuki kölyök volt az ünneplős kissrác, pont ő állt előttem. Arra gondoltam, hogy "na a csúnya Disney megfertőzött még egy generációt a Star Warsszal". :)  

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Darth Sky írta:

Arra gondoltam, hogy "na a csúnya Disney megfertőzött még egy generációt a Star Warsszal". :)  

Az hagyján... most megfertőzték, aztán meg majd tíz év múlva egy másik trilógiával jól lerombolják az egész gyerekkorát... SZEMETEK!  :D

Hozzászólás ideje:

Én duplázom a Corvin moziban. 18-án feliratosan nézem 19:45-től, 19-én pedig szinkronosan 18:00-kor. Másnap utazom szüleimhez karácsonyi szabadságra, így előtte kell egy kis feltöltődés a filmből. Nálam nincs karácsony Star Wars nélkül. 

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Kicsit én is meglepődtem, hogy nem az elsőre megyünk. Kár, hogy elkerüljük egymást. 

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Darth Porg írta:

Ez a 18.-i este 7 órás előadás abszolút világpremier, vagy van ahol még korábban bemutatják?

A vörös szőnyeges premier feltehetően december 15-én lesz.

Hozzászólás ideje:

Nem lehet tudni pontosan, hogy a magyar az első premi? Nincs valami időzónás térkép, pl.?  :) Érdekelne, bár mi csütörtök délben nézzük.

Szerkesztve: - Darth Porg

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 órával ezelőtt, Darth Porg írta:

Nem lehet tudni pontosan, hogy a magyar az első premi? Nincs valami időzónás térkép, pl.?  :) Érdekelne, bár mi csütörtök délben nézzük.

@RacerX jól mondja az Ausztrál és Új-Zéland lesz az első, mint az új évkor. De miért is fontos ez? :) 

Hozzászólás ideje:

Megvettem december 21.-ére szombatra fél kettőre az Arénába is. Akkor majd azon barátaimmal nézem akik nem rajongók, de kiváncsiak rá. Természetesen szinkronnal.:D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.