Lenci Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Westend, 2019.12.18. 20:20 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 4 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Nekem is sikerált. Dec. 19. 12:20 2D feliratos Aréna. Mester, én is erre megyek a gyerekekkel, 14.sor... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 3 órával ezelőtt, Lenci írta: Westend, 2019.12.18. 20:20 +1 Alig volt már hely (az első sor az bezzeg üres ) ,azt hittem, lemaradok 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 1 órával korábban, Darth Porg írta: Mester, én is erre megyek a gyerekekkel, 14.sor... 2 vel mögöttetek leszek. Egy ideig gondolkodtam a szerdai premierről is, de mivel vidéki vagyok és a busz még hétköznap is rossz estefelé ( plusz szüleim ne izgulják túl magukat ) így inkább lemondtam róla és megyek csütörtökön. Az első mozi lesz amit felirattal nézek majd, a TLJ/Solo duót csak itthon néztem meg így, moziban HUN volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 12 perccel korábban, Sinistra írta: +1 Alig volt már hely (az első sor az bezzeg üres ) ,azt hittem, lemaradok Akkor velünk leszel újra. Mert mi 19-en leszünk azon az előadáson. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Az is volt a cél, azért értetlenkedtem pár hsz-szel korábban 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Én is megvettem a jegyem dec. 18. 19:00 3D szinkron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Én is a Westendben nézem, december 18-án, 19:20-kor. Eredeti nyelv, magyar felirat. Remek helyre sikerült (közép-közép), pedig voltak félelmeim. Ugyan csak 10-en voltak előttem a sorban, de 10-20-asával vették a jegyeket. Azt hiszem, még Pildit és Frenkie-t is láttam. Amúgy direkt a legelső westendes vetítésre kértem, mivel azt hittem, ekkor nézi a fórum zöme is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 9 órával ezelőtt, Wilde írta: Nagyszerű, lesz egy plusz jegyem, ha valakinek majd nem jutott volna... Ha még szabad akkor engem érdekelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 36 perccel korábban, Darth Sky írta: Én is a Westendben nézem, december 18-án, 19:20-kor. Eredeti nyelv, magyar felirat. Remek helyre sikerült (közép-közép), pedig voltak félelmeim. Ugyan csak 10-en voltak előttem a sorban, de 10-20-asával vették a jegyeket. Azt hiszem, még Pildit és Frenkie-t is láttam. Amúgy direkt a legelső westendes vetítésre kértem, mivel azt hittem, ekkor nézi a fórum zöme is. Kár, hogy nem jöttél oda. Nem akartuk megcélozni az elsőt, mert többen jönnek vidékről, ismerjük a vonatokat és a közutakat is, más meg egyetemről jön, nem jó kicentizni a dolgot. 20 órára lőttük be a kívánatos időpontot, a 19:20 korán lett volna ehhez képest, így lett 20:20. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 3 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Én is megvettem a jegyem dec. 18. 19:00 3D szinkron. Melyik városban nézed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Melyik városban nézed? Sopron 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 1 órával korábban, Darth Sky írta: Én is a Westendben nézem, december 18-án, 19:20-kor. Eredeti nyelv, magyar felirat. Remek helyre sikerült (közép-közép), pedig voltak félelmeim. Ugyan csak 10-en voltak előttem a sorban, de 10-20-asával vették a jegyeket. Azt hiszem, még Pildit és Frenkie-t is láttam. Ahogy Pildi írta nyugodtan oda jöhettél volna. Mi voltunk a 3.-ok a sorban. Legalább megismertük volna egymást személyesen is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Féltem elhagyni a helyem. Plusz valószínűleg egy utolsó tolakodó lettem volna, ha csak úgy odamegyek. De még összefutunk majd személyesen, ezt garantálom. Egyébként tényleg cuki kölyök volt az ünneplős kissrác, pont ő állt előttem. Arra gondoltam, hogy "na a csúnya Disney megfertőzött még egy generációt a Star Warsszal". 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 6 perccel korábban, Darth Sky írta: Arra gondoltam, hogy "na a csúnya Disney megfertőzött még egy generációt a Star Warsszal". Az hagyján... most megfertőzték, aztán meg majd tíz év múlva egy másik trilógiával jól lerombolják az egész gyerekkorát... SZEMETEK! 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Griet Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Én duplázom a Corvin moziban. 18-án feliratosan nézem 19:45-től, 19-én pedig szinkronosan 18:00-kor. Másnap utazom szüleimhez karácsonyi szabadságra, így előtte kell egy kis feltöltődés a filmből. Nálam nincs karácsony Star Wars nélkül. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. 13 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Én is a Westendben nézem, december 18-án, 19:20-kor. Eredeti nyelv, magyar felirat. Remek helyre sikerült (közép-közép), pedig voltak félelmeim. Ugyan csak 10-en voltak előttem a sorban, de 10-20-asával vették a jegyeket. Azt hiszem, még Pildit és Frenkie-t is láttam. Amúgy direkt a legelső westendes vetítésre kértem, mivel azt hittem, ekkor nézi a fórum zöme is. Kicsit én is meglepődtem, hogy nem az elsőre megyünk. Kár, hogy elkerüljük egymást. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 25. Valaki lesz a 22:40-es szerdai feliratos vip vetítésen, az Arénában? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. 50 nap a premierig! 2 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Másfél hónap! Hihetetlen! Ki kell élvezni. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 31. Ez a 18.-i este 7 órás előadás abszolút világpremier, vagy van ahol még korábban bemutatják? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 31. 6 perccel korábban, Darth Porg írta: Ez a 18.-i este 7 órás előadás abszolút világpremier, vagy van ahol még korábban bemutatják? A vörös szőnyeges premier feltehetően december 15-én lesz. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 31. 8 perccel korábban, Darth Porg írta: Ez a 18.-i este 7 órás előadás abszolút világpremier, vagy van ahol még korábban bemutatják? A pór népnek ez lesz a világpremier. Persze időzónától függ kinek mikor. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 31. (szerkesztve) Nem lehet tudni pontosan, hogy a magyar az első premi? Nincs valami időzónás térkép, pl.? Érdekelne, bár mi csütörtök délben nézzük. Szerkesztve: 2019. Október 31. - Darth Porg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 31. Ha Ausztráliában is 18-19. a premier, akkor ők láthatják hamarabb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 31. 3 órával ezelőtt, Darth Porg írta: Nem lehet tudni pontosan, hogy a magyar az első premi? Nincs valami időzónás térkép, pl.? Érdekelne, bár mi csütörtök délben nézzük. @RacerX jól mondja az Ausztrál és Új-Zéland lesz az első, mint az új évkor. De miért is fontos ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 1. Nem igazán fontos... de azt hittem nálunk lesz a legleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Megvettem december 21.-ére szombatra fél kettőre az Arénába is. Akkor majd azon barátaimmal nézem akik nem rajongók, de kiváncsiak rá. Természetesen szinkronnal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Kellene majd egy IMAX is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Nekem már van az IMAX-be is jegyem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.