Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 4. (szerkesztve) 2020. 01. 03. - 10:07, HeirToGrievous írta: @Ody Mandrell @Frenkie: Emberek rosszindulatú pletykákat terjesztenek az idolotokról, ti pedig, ahelyett, hogy elküldenétek őket a búsba vagy lesajnálnátok őket (ahogy mások szokták), ti inkább (hogy a jövőben elejét vehessétek az ilyeneknek), halált kívántok nekik, sőt ha tehetnétek, ti magatok lőnétek le őket elrettentés gyanánt. Ez komolyan mondom nem semmi. Jó ok, nem tudhattad mi a helyzet... Szóval amit Donát írt az van, ez egy szófordulat az emberi férgek elleni tehetetlen dühre. Nem fogunk megölni senkit, se egyéb dzsihádista módszereket alkalmazni, szóval megnyugodhatsz. Ja és a postás kétszer csenget ne feledd. Idézet Akkor ezek szerint ti azokat az "egészséges" Reylo rajongókat is mellszélességgel támogatnátok/játok, akik Ben/Kylo halála miatt JJ és a stáb halálát kívánják, illetve akik jelen pillanatban is életveszéllyel fenyegetik őket, és akik néhány éve Adam Driver pár hónapos gyerekét akarták kidobni az ablakon, hogy Adam és Daisey a valóságban is összejöjjenek. Bár gondolom ti az ilyenekről nem hallottatok, olvastatok, mert valamilyen oknál fogva a média az ilyenekről nem tudósított, vagy nem tartotta említésre méltónak. Ez is az a kategória mint a fenti. Nyilván senki nem fog megölni senkit, de az üzenet, amit ezek hordoznak néha ilyen válaszokat szülnek. De hogy egy klasszikust idézzek: Extreme Conditions Demand Extreme Responses. Idézet Hát, ha egy egészséges rajongó ismérve az, hogy mások halálát kívánja, hogy ő maga megnyugodjon, akkor én inkább "toxikus" leszek. Önként ne állj be a hülyék táborába. Van úgyis elég. 2020. 01. 03. - 12:18, Yoda József írta: Itt van pár érdekesség a film egyik vágójától: https://www.huffingtonpost.co.uk/entry/star-wars-rise-of-skywalker_n_5e011966e4b05b08bab96b07?ri18n&guccounter=1 A legérdekesebb talán az, hogy arról, hogy Palpatine hogyan van megint életben, több jelenetet is leforgattak, amiben voltak magyarázatok, de ezeket kivágták... Akkor már nem kell sokat várnunk. Gondolom kivágott jelenetek lesznek és extrém megoldások. 2020. 01. 03. - 10:07, HeirToGrievous írta: Palpatine visszatéréséről pedig annyit, hogy ha már elejétől kezdve tervezték visszahozni őt, akkor Ian McDiarmidnak miért csak 1 évvel ezelőtt szóltak a dologról, és nem évekkel ezelőtt? Minek szóltak volna neki évekkel ezelőtt ha csak most szerepelt? Ian-nak minek kellett tudnia róla évekkel ezelőtt? Ettől jobban alszik? Vagy másként kel fel a Nap? Szerkesztve: 2020. Január 4. - Ody Mandrell 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Hozzászólás ideje: 2020. Január 6. Az előbb futottam bele abba az infóba hogy D-O hangját JJ szolgáltatta. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 7. Máris kapott három BAFTA jelölést. 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. (szerkesztve) Négy "Visual Effects (VFX) Society Awards" jelölést is kapott. Outstanding Visual Effects in a Photoreal Feature Outstanding Created Environment in a Photoreal Feature: Pasaana Outstanding Effects Simulations in a Photoreal Feature Outstanding Compositing in a Photoreal Feature A díjkiosztó január 29-én lesz. Szerkesztve: 2020. Január 30. - Rog 2 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Lehet lesz moziban hosszabb, vágatlanabb verzió is. Nyomokban spoileres a cikk. https://ipon.hu/magazin/cikk/tobb-hosszabb-vagas-is-erkezhet-a-star-wars-skywalker-korabol Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Nem lesz, ezt a redditen valaki kitalálta aztán úgy terjed mint a pestis. 1 Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. 30 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem lesz, ezt a redditen valaki kitalálta aztán úgy terjed mint a pestis. Gyűrűk urából is volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. 2 perccel korábban, gafz írta: Gyűrűk urából is volt. Abból volt, de az SW-nél ez nem bevett szokás. Eddig egyikből se volt még. Meglátjuk mi lesz. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Ami azt illeti, bár nem jelentősen hosszabb, de volt. Az ep2 kicsit hosszabb volt a digitális változatban, mint a sima változatban (a digitálisban a Lars farmon hosszabb volt a garázsjelenet, a sima moziban végetért ott, hogy Anakin leült a földre). Plusz a két változat között voltak egyéb, kisebb különbségek is (Jango hátirakétája a simában nem szikrázott, Padmé nem fogta meg Anakin robot kezét). Mondjuk azt én sem hiszem, hogy az ep9 is kapna új változatot a moziban - Abramsre ez nagyon nem jellemző -, ugyanakkor a folyamatos változatás, bővítés nagyon közel áll a Star Warshoz, így el tudnék képzelni egy bővebb verziót BD-re. 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Mondjuk örülnék, ha pár perccel hosszabb lenne a házi kiadás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. 15 perccel korábban, Dzséjt írta: el tudnék képzelni egy bővebb verziót BD-re. Hol kell aláírni? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. 23 perccel korábban, Dzséjt írta: Ami azt illeti, bár nem jelentősen hosszabb, de volt. Az ep2 kicsit hosszabb volt a digitális változatban, mint a sima változatban (a digitálisban a Lars farmon hosszabb volt a garázsjelenet, a sima moziban végetért ott, hogy Anakin leült a földre). Plusz a két változat között voltak egyéb, kisebb különbségek is (Jango hátirakétája a simában nem szikrázott, Padmé nem fogta meg Anakin robot kezét). Mondjuk azt én sem hiszem, hogy az ep9 is kapna új változatot a moziban - Abramsre ez nagyon nem jellemző -, ugyanakkor a folyamatos változatás, bővítés nagyon közel áll a Star Warshoz, így el tudnék képzelni egy bővebb verziót BD-re. Ha jól emlékszem a digitális vetitéseken csak az esküvő lett variálva, a többi változás már a DVD-re kerülte fel. Ami azt illeti a DVD-n az ep.1 is hosszabb lett. Egyrészt a pod-race verseny ki lett bővítve: a versenyzők hosszabban vannak bemutatva, a második kör pedig jócskán tovább tart, illetve a Coruscanton most látjuk ahogy a légitaxi elviszi Anakint és a többieket. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. 37 perccel korábban, Dzséjt írta: ugyanakkor a folyamatos változatás, bővítés nagyon közel áll a Star Warshoz, így el tudnék képzelni egy bővebb verziót BD-re. Itt mondjuk most nem pár perces toldásról terjednek a "hírek", hanem egy 3 órás változatról. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. Hozzászólás ideje: 2020. Január 8. (szerkesztve) Ilyen pár perces bővítések ok, de nehogy nekem konkrét teljesen független, jelenetek kerüljenek be. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Plusz a két változat között voltak egyéb, kisebb különbségek is (Jango hátirakétája a simában nem szikrázott, Padmé nem fogta meg Anakin robot kezét). Ha jól emlékszem, mikor a coruscanti üldözéskor Obi és Anakin áthajtanak az energiakapcson, annak a jelenetnek is csereberélték a kockáit. Szerkesztve: 2020. Január 8. - Darth Cupsy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 10. Akiket Kylo legyak a Mustafaron, egyszerű kultisták. Vader halála után ugyanis több szekta is alakult az imádatára, és a Mustafar egyfajta zarándokhellyé is vált. 3 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Három kategóriában jelölték a filmet Oscar-ra. Legjobb vizuális effektusok, legjobb filmzene, legjobb hangvágás. 1 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Akkor így néz ki a trilógiák versenye Oscar fronton: OT: 20 Oscar-jelölés: ebből 10 lett díjra váltva - ebből 3 speciális elismerés, ami nem számított teljes értékű díjnak PT: 5 Oscar-jelölés, 0 díj ST: 12 Oscar-jelölés, valószínűleg 0 díj 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Az IMDB szerint az OT 7 (6+1) Oscart nyert. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. 13 perccel korábban, Bomarr írta: ST: 12 Oscar-jelölés, valószínűleg 0 díj Imádom John Williamst, és szép búcsúja lenne ha az utolsó SW zenéért megint Oscart kapna, de ha próbálok objektív lenni, idén a Joker zenéje volt messze a legkülönlegesebb, Ahogy az effektekért is Oroszlánkirály érdemelné meg a legjobban. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az IMDB szerint az OT 7 (6+1) Oscart nyert. Mert ők csak a hagyományos dijakat számolják. Ahogy irtam a 10 díj úgy jön össze hogy 7 hagyományos díj és 3 speciális elismerés. Régen például a legjobb hangeffektért adott díj nem számított teljes értékű díjnak. Ami jó nagy maflaság persze. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. 18 perccel korábban, Brodie írta: de ha próbálok objektív lenni, idén a Joker zenéje volt messze a legkülönlegesebb, Nagyon meglepődnék, ha a Joker zenéje nem húzna be minden hátralévő díjat, zseniális darab. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Kicsit más, de a sequelek közül úgy érzem az ep.9 adhat táptalajt a legérdekesebb kánon műveknek. Remélem lassan elkezdik kifejteni majd mindezt amire a filmben csak futó utalásokat kaptunk. Amellett hogy Palpatine visszahozásáért nem rajongok nagyon kíváncsi vagyok hogy a kánon szerint pontosan hogy tért vissza. Ugyanigy a Ren lovagokról, a sith lojalistákról és persze az egész ST talán legjobb bolygójáról, az Exogolról is jöhetnek a kiegészítő művek. Meg persze Zoriiról aki talán a legjobb "epizódszereplő" ebben a trilógiában. Egy képregényfüzet erejéig megnézném azt is, hogy Klaud hogy csatlakozott a bandához. És egy külön antológiát is szívesen elolvasnék, amely kifejezetten olyan figurákról szól, akik a filmvégi csatában az Ellenállás segítségére siettek. Sajnálom, hogy a képes enciklopédia megjelenésével nem vártak. Így hogy a premierre lett időzitve jó pár fontos téma ki lett kerülve. 5 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. 19 perccel korábban, Bomarr írta: Meg persze Zoriiról aki talán a legjobb "epizódszereplő" ebben a trilógiában. DJ szerintem köröket ver Zoriira. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Én forditva érzem. DJ nekem kisebb csalódás volt. Pedig nagyon birom a színészt (Benicio Del Torot). De az egész figura lóg a levegőben. Elvileg csak egy kódtörő van csak aki segithet Finnéknek, aztán hogy hogynem még ott Canto Bighton belefutnak egy másik kódtörőbe aki ugyanazt a munkát meg tudja csinálni. A jeleneteiben Del Toro ugyan szokás szerint remek és összességében nincs bajom vele mert a gesztikulációi eladják, de sajnos DJ maga nekem nagyon kilóg az egészből. Nem érzem hogy szerves része lenne az SW galaxisnak. Inkább egy jópofa irói segitség, aki miután elvégezte a dramaturgiai feladatát és megmutatta Finn-nek hogy milyen lenne ha csak saját magával foglalkozna, fel is szívodik a történetből. Erre rá erősített a DJ-ről szóló képregény is ami katasztrofális lett. Az egyik legrosszabb képregény a kánonban. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. 20 perccel korábban, Bomarr írta: Meg persze Zoriiról aki talán a legjobb "epizódszereplő" ebben a trilógiában. 1 perccel korábban, Donát írta: DJ szerintem köröket ver Zoriira. DJ nagyon jó epizódszereplő a TLJ-ben, de ő pontosan csak annyit ad, amit kell, szépen le van kerekítve a szerepe, és én nem is vagyok kíváncsi vele kapcsolatban semmi többre. Megtette, amit kellett és saját stílusában távozott. Zorii-val kapcsolatban viszont felmerül egy csomó kérdés, amiről lehetne írni és szívesen olvasnám: hogy ismerte meg Poe-t, milyen is a fűszercsempészek élete akkoriban, hogy működött a bandájuk, milyen volt a Kijiimi akkor, és hogyan lett olyan, amilyennek láttuk. Engem is sokkal jobban érdekel, mint potenciális alanya további történeteknek. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Nekem is jobban bejön DJ stílusa (maybe ), de Zorii sokkal de sokkal érdekesebb karakternek tűnik. Beszélgetésük Poe-val a háztetőn a film egyik leghangulatosabb jelenete. 40 perccel korábban, Bomarr írta: Kicsit más, de a sequelek közül úgy érzem az ep.9 adhat táptalajt a legérdekesebb kánon műveknek. Remélem lassan elkezdik kifejteni majd mindezt amire a filmben csak futó utalásokat kaptunk. Amellett hogy Palpatine visszahozásáért nem rajongok nagyon kíváncsi vagyok hogy a kánon szerint pontosan hogy tért vissza. Ugyanigy a Ren lovagokról, a sith lojalistákról és persze az egész ST talán legjobb bolygójáról, az Exogolról is jöhetnek a kiegészítő művek. Meg persze Zoriiról aki talán a legjobb "epizódszereplő" ebben a trilógiában. Egy képregényfüzet erejéig megnézném azt is, hogy Klaud hogy csatlakozott a bandához. És egy külön antológiát is szívesen elolvasnék, amely kifejezetten olyan figurákról szól, akik a filmvégi csatában az Ellenállás segítségére siettek. Sajnálom, hogy a képes enciklopédia megjelenésével nem vártak. Így hogy a premierre lett időzitve jó pár fontos téma ki lett kerülve. Én Palpatine családjára vagyok kíváncsi. 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Igazából Palpatine fiáról jöhetne egy komplett regény-trilógia. Viccen kivül. 1 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Zorii a TROS új karaktereinek egyik legjobbja. Hogy a trilógia epizódszereplői között is a legjobb? Ez jó kérdés, én kevésnek éreztem a szereplését, szóval én egy nemet mondok. DJ szerintem a 8. epizódban betöltötte a szerepét, több nem is kell belőle. Mondjuk ő csak egy tolvaj volt, nem? Nem volt ő kódtörő, csak ahhoz is értett. Vagy hogy van ez? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Éppen most , Bence1997 írta: Nem volt ő kódtörő Simán megcsinálta azt amit állitólag csak a "kódtörő mester" tudott volna megcsinálni. Igazából innentől mindegy is minek hivjuk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. 4 perccel korábban, Bomarr írta: Igazából Palpatine fiáról jöhetne egy komplett regény-trilógia. Viccen kivül. Legalább a kis Rey is benne lenne. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.