Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ha még senki nem linkelte volna, a Reddit-en elkezdték a kínai exklúzív High Republic regény fordítását.

https://www.reddit.com/r/starwarscanon/comments/kg2r8v/the_vow_of_silver_dawn_chapter_1_english/

Bele fog telni még pár hónapba, hogy az egész meglegyen, de jó hír, hogy ha már a Lucasfilm nem adja ki angolul, legalább a fanok a kezükbe veszik a dolgot.

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Rincewind írta:

Ha még senki nem linkelte volna, a Reddit-en elkezdték a kínai exklúzív High Republic regény fordítását.

https://www.reddit.com/r/starwarscanon/comments/kg2r8v/the_vow_of_silver_dawn_chapter_1_english/

Bele fog telni még pár hónapba, hogy az egész meglegyen, de jó hír, hogy ha már a Lucasfilm nem adja ki angolul, legalább a fanok a kezükbe veszik a dolgot.

Nem adják ki angolul? :o Akkor ez most kánon vagy nem?

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Iqvi írta:

Kánon. Miért ne lenne?;)

Akkor viszont felfoghatatlan, miért nem jelenik meg egy kánon High Republic regény angolul.

Hozzászólás ideje:

Mert azon túl, hogy ráírták hogy High Republic könyv, sok köze nincs hozzá. Ezt Matt Martin írta twitteren. Be akarnak törni a kínai piacra.

Hozzászólás ideje:

Érkezett egy ilyen videó. Tetszik az ábrázolása, ha jól tudom a The Great Jedi Rescue -ból van a Legacy Run kiragadva. Érdekes egy hajó, az biztos. :D

Hozzászólás ideje:

Információk érkeztek. Eléggé spoileresek, de aztak*rva! :o

Drengirek

Spoiler

- Egy félelmetes és húsevő növényfélék, akik mindössze "bábok" lesznek a Névtelenek (angolul Nameless) számára. Ez mind az első fázis történetében fog megtörténni.

- A Drengirek az Első Fázis első felében lesznek a fő fenyegetések, amikor is megölik Mygorgot, a Huttot. Ezzel egy interplanetáris bandaháborút idézve elő.

- A Drengirek csupán a "füstfüggönyök" az igazi fenyegetésnek, amely az első fázisban fogja megmutatni magát.

- Látni fogjuk majd, ahol a Drengirek ellesznek pusztítva a Köztársasági Fair alatt, a nihilek által.

- A Drengirek rájátszottak Marchion Ro kezére, azáltal, hogy elég ideig lekötik majd a Starlight Beaconon lévő jedik figyelmét, míg a nihilek végül egy flottává avanzsálnak össze.

Mester és tanítványa spoiler

Spoiler

Van egy prófécia, amely így szól: Only through sacrafice of many Jedi will the Order cleanse the sin done to the nameless. --> a Névtelenek lesznek itt a fő fenyegetés forrása és nagy valószínűséggel a 3. fázis az ő legyőzésükkel ér véget, de olyan áron, hogy megváltozik a Rend.

Továbbá itt egy kicsit homályos kép az első fázis kezdetéről - nem az én képem :D - de érdekes dolgokat lehet látni rajta:

Spoiler

xyqu0gwtihc61.jpg?width=960&crop=smart&a

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Bence1997 írta:

Mester és tanítványa spoiler

Spoileres tartalom megtekintése

Az lehet hogy majd a 

Spoiler

Namelessek lesznek a fő fenyegetés

de a prófécia a rend bukására utal.

Hozzászólás ideje:

@Iqvi Tudtommal az a prófécia bármire vonatkozhat. ;)

Amúgy van 1-2 jó teória az egésszel kapcsolatban és én is hajlok az egyikre. Mivel még csak ketten "olvastuk" el a LotJ könyvet, ezért magamba tartom ezt a kis teóriát. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Csak nehogy beleessenek abba a hibába, amelybe már oly sok franchise beleesett, azaz hogy visszavezetnek minden negatív szereplőt egyetlen ultra-gonoszra. Ez a "Nameless" érdekesnek hangzik, biztos sok találgatás és teória tárgya lesz, csak akkor maradjon meg egy külön entitásnak, és ne az derüljön ki, hogy a kezdetektől fogva ő(k?) állt(ak?) az összes sith, grysk, yuuzhan vong, Snoke, Boba Fett, Jar Jar, zöld nyúl, és minden egyéb fenyegetés mögött.

Hozzászólás ideje:

A Nihilek is kaptak egy jó dark hangulatú kisfilmet. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Érdekes volt. Vannak benne spoilerek, szóval készüljetek fel. Amúgy a végén mondtak 1-2 újdonságot az elkövetkezendő dolgokról:

- Lesz Burryaga mellett egy másik wookiee jedi is, a neve Arkoff lesz. Ő a mangában fog feltűnni.

- Lesz egy wayfinder jedink is, akinek pont ugyanolyan fénykardja lesz, mint Rey EpIX látomásában a Halálcsillagon. :D

- Plusz, 17:45 -től van egy újabb karakterbemutató, ezúttal Loden és Bell kettősét vették elő. :)

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
24 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nem lenne rossz ha feltűnnének az amaxinok is. :D

Valaki nagyon olvassa a Vérvonalat.:D Én már nem tudom, hogy konkrétan ők mikor harcoltak a köztársasággal, lehet hogy még bőven a High Republic előtt. 

Szerk: Wookien utánnanézve, Old Republic korszakot írnak róluk.

Szerkesztve: - Iqvi

Hozzászólás ideje:

Van esetleg egy kronológiai sorrendünk, hogy az eddig megjelent dolgok hogyan épülnek egymásra?

A képregény kapcsán tud valaki adni - akár privátban - tippet, hogy honnan érdemes letölteni? Anno nézegettem Poe és Vader képregényt is angolul online, de már nem emlékszem, hogy hol is találtam.  :oops: 

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Donát írta:

Van esetleg egy kronológiai sorrendünk, hogy az eddig megjelent dolgok hogyan épülnek egymásra?

A sorrend:

- Light of the Jedi 1. rész (A Nagy Katasztrófa)

- Light of the Jedi 2-3. rész / A Test of Courage / Into the Dark egyidőben játszódnak.

- High Republic képregény #1 (ez kb. a 3 könyv végénél veszi fel a fonalat.)

9 perccel korábban, Donát írta:

A képregény kapcsán tud valaki adni - akár privátban - tippet, hogy honnan érdemes letölteni? Anno nézegettem Poe és Vader képregényt is angolul online, de már nem emlékszem, hogy hol is találtam.  :oops: 

Itt találod online a High Republicot:

Hozzászólás ideje:
41 perccel korábban, Bence1997 írta:

A sorrend:

- Light of the Jedi 1. rész (A Nagy Katasztrófa)

- Light of the Jedi 2-3. rész / A Test of Courage / Into the Dark egyidőben játszódnak.

- High Republic képregény #1 (ez kb. a 3 könyv végénél veszi fel a fonalat.)

Itt találod online a High Republicot:

Köszi!

Sajnos erre az oldalra nekem azt írja a céges laptop, hogy megpróbálhatják ellopni az adataidat, ezért nem férek hozzá a képregényhez. :( 

Hozzászólás ideje:

Esetleg nézd meg youtube-on a Star Wars Comic Story csatornán. Ott zenei aláfestéssel felteszik a képregényeket. Én úgy szoktam őket olvasni. Vagy esetleg egy nem céges gépről keresd fel a Bence által linkelt oldalt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.