Rincewind Hozzászólás ideje: 2021. Január 16. Hozzászólás ideje: 2021. Január 16. Ha még senki nem linkelte volna, a Reddit-en elkezdték a kínai exklúzív High Republic regény fordítását. https://www.reddit.com/r/starwarscanon/comments/kg2r8v/the_vow_of_silver_dawn_chapter_1_english/ Bele fog telni még pár hónapba, hogy az egész meglegyen, de jó hír, hogy ha már a Lucasfilm nem adja ki angolul, legalább a fanok a kezükbe veszik a dolgot. 2 Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2021. Január 16. Hozzászólás ideje: 2021. Január 16. 4 órával ezelőtt, Rincewind írta: Ha még senki nem linkelte volna, a Reddit-en elkezdték a kínai exklúzív High Republic regény fordítását. https://www.reddit.com/r/starwarscanon/comments/kg2r8v/the_vow_of_silver_dawn_chapter_1_english/ Bele fog telni még pár hónapba, hogy az egész meglegyen, de jó hír, hogy ha már a Lucasfilm nem adja ki angolul, legalább a fanok a kezükbe veszik a dolgot. Nem adják ki angolul? Akkor ez most kánon vagy nem? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 16. Hozzászólás ideje: 2021. Január 16. Kánon. Miért ne lenne? Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2021. Január 16. Hozzászólás ideje: 2021. Január 16. 1 perccel korábban, Iqvi írta: Kánon. Miért ne lenne? Akkor viszont felfoghatatlan, miért nem jelenik meg egy kánon High Republic regény angolul. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 16. Hozzászólás ideje: 2021. Január 16. Mert azon túl, hogy ráírták hogy High Republic könyv, sok köze nincs hozzá. Ezt Matt Martin írta twitteren. Be akarnak törni a kínai piacra. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Január 16. Hozzászólás ideje: 2021. Január 16. Ez nem könyv. Ez egy netre felrakott írás kínaiul. Senki nem adta ki nyomtatott formában. A kánonhoz semmit nem tesz hozzá és úgy összességében is elég középszerű. Nem érdemes siratni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Hozzászólás ideje: 2021. Január 19. Érkezett egy ilyen videó. Tetszik az ábrázolása, ha jól tudom a The Great Jedi Rescue -ból van a Legacy Run kiragadva. Érdekes egy hajó, az biztos. 2 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 20. Hozzászólás ideje: 2021. Január 20. Információk érkeztek. Eléggé spoileresek, de aztak*rva! Drengirek Spoiler - Egy félelmetes és húsevő növényfélék, akik mindössze "bábok" lesznek a Névtelenek (angolul Nameless) számára. Ez mind az első fázis történetében fog megtörténni. - A Drengirek az Első Fázis első felében lesznek a fő fenyegetések, amikor is megölik Mygorgot, a Huttot. Ezzel egy interplanetáris bandaháborút idézve elő. - A Drengirek csupán a "füstfüggönyök" az igazi fenyegetésnek, amely az első fázisban fogja megmutatni magát. - Látni fogjuk majd, ahol a Drengirek ellesznek pusztítva a Köztársasági Fair alatt, a nihilek által. - A Drengirek rájátszottak Marchion Ro kezére, azáltal, hogy elég ideig lekötik majd a Starlight Beaconon lévő jedik figyelmét, míg a nihilek végül egy flottává avanzsálnak össze. Mester és tanítványa spoiler Spoiler Van egy prófécia, amely így szól: Only through sacrafice of many Jedi will the Order cleanse the sin done to the nameless. --> a Névtelenek lesznek itt a fő fenyegetés forrása és nagy valószínűséggel a 3. fázis az ő legyőzésükkel ér véget, de olyan áron, hogy megváltozik a Rend. Továbbá itt egy kicsit homályos kép az első fázis kezdetéről - nem az én képem - de érdekes dolgokat lehet látni rajta: Spoiler Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 20. Hozzászólás ideje: 2021. Január 20. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: Mester és tanítványa spoiler Spoileres tartalom megtekintése Az lehet hogy majd a Spoiler Namelessek lesznek a fő fenyegetés de a prófécia a rend bukására utal. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 20. Hozzászólás ideje: 2021. Január 20. @Iqvi Tudtommal az a prófécia bármire vonatkozhat. Amúgy van 1-2 jó teória az egésszel kapcsolatban és én is hajlok az egyikre. Mivel még csak ketten "olvastuk" el a LotJ könyvet, ezért magamba tartom ezt a kis teóriát. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Január 21. Csak nehogy beleessenek abba a hibába, amelybe már oly sok franchise beleesett, azaz hogy visszavezetnek minden negatív szereplőt egyetlen ultra-gonoszra. Ez a "Nameless" érdekesnek hangzik, biztos sok találgatás és teória tárgya lesz, csak akkor maradjon meg egy külön entitásnak, és ne az derüljön ki, hogy a kezdetektől fogva ő(k?) állt(ak?) az összes sith, grysk, yuuzhan vong, Snoke, Boba Fett, Jar Jar, zöld nyúl, és minden egyéb fenyegetés mögött. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 22. Hozzászólás ideje: 2021. Január 22. Avar Kriss is megjött. 1 5 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 26. Hozzászólás ideje: 2021. Január 26. (szerkesztve) A Nihilek is kaptak egy jó dark hangulatú kisfilmet. Szerkesztve: 2021. Január 26. - Ody Mandrell 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 26. Hozzászólás ideje: 2021. Január 26. Nagyon jól néznek ki. A jelzésük is tetszetős. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Január 27. Hozzászólás ideje: 2021. Január 27. (szerkesztve) Nekem is bejönnek. Szerkesztve: 2021. Január 27. - Rog 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 27. Hozzászólás ideje: 2021. Január 27. 21 órával ezelőtt, Iqvi írta: A Nihilek is kaptak egy jó dark hangulatú kisfilmet. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Január 27. Hozzászólás ideje: 2021. Január 27. Nagyon jók ezek a kisfilmek, Avar Kriss az egyik kedvenc karakterem a Light of the Jediból. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 27. Hozzászólás ideje: 2021. Január 27. (szerkesztve) Érdekes volt. Vannak benne spoilerek, szóval készüljetek fel. Amúgy a végén mondtak 1-2 újdonságot az elkövetkezendő dolgokról: - Lesz Burryaga mellett egy másik wookiee jedi is, a neve Arkoff lesz. Ő a mangában fog feltűnni. - Lesz egy wayfinder jedink is, akinek pont ugyanolyan fénykardja lesz, mint Rey EpIX látomásában a Halálcsillagon. - Plusz, 17:45 -től van egy újabb karakterbemutató, ezúttal Loden és Bell kettősét vették elő. Szerkesztve: 2021. Január 27. - Bence1997 1 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Nem lenne rossz ha feltűnnének az amaxinok is. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. (szerkesztve) 24 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem lenne rossz ha feltűnnének az amaxinok is. Valaki nagyon olvassa a Vérvonalat. Én már nem tudom, hogy konkrétan ők mikor harcoltak a köztársasággal, lehet hogy még bőven a High Republic előtt. Szerk: Wookien utánnanézve, Old Republic korszakot írnak róluk. Szerkesztve: 2021. Január 30. - Iqvi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Igen sajnos sejthető volt, hogy réges-rég éltek még bőven a HR korszaka előtt. Bár ez az infó nem kánon. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Éppen most , Ody Mandrell írta: Bár ez az infó nem kánon. Hát und aztán why? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Hozzászólás ideje: 2021. Január 30. Mert a könyvben nem mondják ki nyíltan a korszakot. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Január 31. Hozzászólás ideje: 2021. Január 31. És, ha egy másik forráskönyv kimondja? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 31. Hozzászólás ideje: 2021. Január 31. Nem tudom máshol kimondták-e már konkrétan, hogy mikor éltek. Leírták ezt már valahol? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Február 2. Hozzászólás ideje: 2021. Február 2. Van esetleg egy kronológiai sorrendünk, hogy az eddig megjelent dolgok hogyan épülnek egymásra? A képregény kapcsán tud valaki adni - akár privátban - tippet, hogy honnan érdemes letölteni? Anno nézegettem Poe és Vader képregényt is angolul online, de már nem emlékszem, hogy hol is találtam. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 2. Hozzászólás ideje: 2021. Február 2. 7 perccel korábban, Donát írta: Van esetleg egy kronológiai sorrendünk, hogy az eddig megjelent dolgok hogyan épülnek egymásra? A sorrend: - Light of the Jedi 1. rész (A Nagy Katasztrófa) - Light of the Jedi 2-3. rész / A Test of Courage / Into the Dark egyidőben játszódnak. - High Republic képregény #1 (ez kb. a 3 könyv végénél veszi fel a fonalat.) 9 perccel korábban, Donát írta: A képregény kapcsán tud valaki adni - akár privátban - tippet, hogy honnan érdemes letölteni? Anno nézegettem Poe és Vader képregényt is angolul online, de már nem emlékszem, hogy hol is találtam. Itt találod online a High Republicot: Spoiler https://readcomiconline.to/Comic/Star-Wars-The-High-Republic 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Február 2. Hozzászólás ideje: 2021. Február 2. 41 perccel korábban, Bence1997 írta: A sorrend: - Light of the Jedi 1. rész (A Nagy Katasztrófa) - Light of the Jedi 2-3. rész / A Test of Courage / Into the Dark egyidőben játszódnak. - High Republic képregény #1 (ez kb. a 3 könyv végénél veszi fel a fonalat.) Itt találod online a High Republicot: Spoiler elrejtése https://readcomiconline.to/Comic/Star-Wars-The-High-Republic Köszi! Sajnos erre az oldalra nekem azt írja a céges laptop, hogy megpróbálhatják ellopni az adataidat, ezért nem férek hozzá a képregényhez. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 2. Hozzászólás ideje: 2021. Február 2. Esetleg nézd meg youtube-on a Star Wars Comic Story csatornán. Ott zenei aláfestéssel felteszik a képregényeket. Én úgy szoktam őket olvasni. Vagy esetleg egy nem céges gépről keresd fel a Bence által linkelt oldalt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Ki-kicsoda
Ajánlotta: Ody Mandrell
2 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.