Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Április 24. Hozzászólás ideje: 2021. Április 24. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Bence1997 írta: 4chan Azóta redditen a leaks subredditen már kinyomozták, hogy kamu a kép legalábbis biztosan, ugyanis a kép a TCW 7. évadból van. Szerkesztve: 2021. Április 24. - Yoda József 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Április 24. Hozzászólás ideje: 2021. Április 24. A 4chan az egyik legnagyobb troll oldal. Meglep hogy egyáltalán felmerült hogy igaz amit ott irtak. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Április 25. Hozzászólás ideje: 2021. Április 25. A 4channek azt sem szabad elhinni, hogy 4chan a neve. 1 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Április 25. Hozzászólás ideje: 2021. Április 25. Egy picit most mélyponton van a SW-rajongásom, de azt hiszem ez 10 nap múlva gyökeresen meg fog változni. Most pedig hangolok a sorozatra a Bad Batch-arc újranézésével. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Április 26. Hozzászólás ideje: 2021. Április 26. El se hiszem, hogy jövőhéten jön ez a cucc 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 26. (szerkesztve) Én se! Már alig várom! Hétvégén beütemezem a korábbi BB részek megtekintését. Természetesen utána megnézem a TROS-t is. Szerkesztve: 2021. Április 26. - Ody Mandrell 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Észrevettem, hogy Palpatine, bár hologram formában, de szinte minden poszteren és promóciós képen rajta van. Elképzelhető, hogy nagyobb szerepet szánnak neki a sorozatban? A RotS utáni Palpatine számomra az egyik legérdekesebb karakter a sagában, és kánon szinten még mindig nagyon keveset tudunk róla. Ha az eddigi sorozatok formátumát követi, akkor én arra számítok, hogy egy "jelentéktelenebb", felvezetésként szolgáló első évad után a második és harmadik évadban jön majd a feketeleves. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Az első évad mindig az alapozásra megy rá, bár itt minden karakter ismerünk már, szóval hátha egyből belevágnak a lecsóba. 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. (szerkesztve) Epiódcímek és leírások: 1. rész: Aftermath (Utóhatás) - 75 perc Spoiler The clones of The Bad Batch find themselves in a changing galaxy after The Clone Wars. / A Bad Batch klónjai egy megváltozott galaxisban találják magukat a klónháborút követően. 2. rész: Cut and Run - 31 perc Spoiler The Bad Batch visit an old contact. / A Bad Batch meglátogat egy régi kontaktot. Szerkesztve: 2021. Április 27. - Bence1997 1 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. (szerkesztve) Ezek szerint nem a standard 24 perc/epizód lesz a formátum 25-30 perces részekre tippelek többségében. Spoiler Az old contact vajon máris Rex? Szerkesztve: 2021. Április 27. - Yoda József Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. 20 perccel korábban, Yoda József írta: Ezek szerint nem a standard 24 perc/epizód lesz a formátum 25-30 perces részekre tippelek többségében. Szerintem a streaming miatt elbúcsúzhatunk a stagnált 24 perces epizódoktól. Már a TCW utolsó évada is változó hosszúsággal operált. Szerintem itt is ez lesz, persze majd 2-3 rész után megtudjuk, mert az a 31 perc könnyen jelenthet akár 25-26 percet is. Bár remélem semmilyen plusz dologgal nem toldják meg a végét. Spoiler Akár, de a cím nekem inkább Cut -ot juttatja eszembe. Az epizód indexképén is Hunter már a Cut-féle szerelésben mond valamit Omegának. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. 3. rész: Replacements - 28 perc Spoiler A Bad Batch tagjai egy elhagyatott holdon rekednek 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. 8 minutes ago, Yoda József said: 3. rész: Replacements - 28 perc Reveal hidden contents A Bad Batch tagjai egy elhagyatott holdon rekednek Szerintem van egy tippem melyik lehet az a hold. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. 59 perccel korábban, Yoda József írta: 28 perc Akkor a Mandihoz és a TCW-hez hasonlóan itt is változó hosszúságúak lesznek az epizódok. Amely egy jó jel. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Amúgy, ezek az infók honnan szivárognak? Ha megint 4chantól akkor mi vagyunk a hülyék. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Azért én itt nem várok 40+-os részeket, mint a Mandinál Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Éppen most , Iqvi írta: Amúgy, ezek az infók honnan szivárognak? Ha megint 4chantól akkor mi vagyunk a hülyék. Ezek a Disney+-ról vannak, ahol már ott vannak az epizódok placeholderei szóval tulajdonképpen nem is leakek, hanem hivatalos forrás Spoiler 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. 2 minutes ago, Yoda József said: Azért én itt nem várok 40+-os részeket, mint a Mandinál Pedig nem lennének rosszak Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. 2 perccel korábban, Yoda József írta: Azért én itt nem várok 40+-os részeket, mint a Mandinál Nem is így értettem, hanem hogy az epizódok kb. annyira hosszúak, amilyenre a készítők szándékozzák készíteni őket. Tehát itt is változékony lesz az epizódok hossza. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Ezek a Disney+-ról vannak, ahol már ott vannak az epizódok placeholderei szóval tulajdonképpen nem is leakek, hanem hivatalos forrás Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. 19 órával ezelőtt, Whill írta: Észrevettem, hogy Palpatine, bár hologram formában, de szinte minden poszteren és promóciós képen rajta van. Elképzelhető, hogy nagyobb szerepet szánnak neki a sorozatban? A RotS utáni Palpatine számomra az egyik legérdekesebb karakter a sagában, és kánon szinten még mindig nagyon keveset tudunk róla. Ezt nagyon bírnám. Én is reménykedem abban, hogy kicsit többet is láthatunk abból, hogy Palpatine hogyan kormányozta a Birodalmat. A Rebels az ep4-9 karakterközpontúbb nézőpontja miatt erre nem volt esély, de a Bad Batch úgy néz ki, megint a TCW és az ep1-3 epikusabb perspektíváját használja. Jó lenne látni a Császári Palotává alakult Jedi Templomot, a Birodalmi Szenátust, az új börtönével küszködő Vadert és a hatalma teljében lévő Darth Sidioust, akinek ebben a pillanatban nincsenek ellenségei és ő a Galaxis megkérdőjelezhetetlen ura. Még nem kell Lázadók Szövetségével foglalkoznia, még csak kevesen látják, miféle alak valójában, és persze, nem egy klón testben senyved. Szóval nagyon remélem, hogy ahogy a TCW elmélyítette a Köztársaságot, úgy a BB elmélyíti a Birodalmat. 6 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Április 29. Hozzászólás ideje: 2021. Április 29. Ha még nem mondtam volna, természetesen visszatérek az új TCW évadhoz ..khm.. a Bad Batch-hez guide-képfelelősi szerepembe! 1 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 1. Megnézve az első négy részt, azok voltak a sorozat pilot részei. Amúgy nagyon jó volt, jobb mint amire emlékeztem. Romboló a legjobb. Jöhet hétfőn a monstre első rész! 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Május 1. Hozzászólás ideje: 2021. Május 1. Kedd az a hétfő 1 1 Válasz
misafeco Hozzászólás ideje: 2021. Május 1. Hozzászólás ideje: 2021. Május 1. 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Megnézve az első négy részt, azok voltak a sorozat pilot részei. Amúgy nagyon jó volt, jobb mint amire emlékeztem. Romboló a legjobb. Jöhet hétfőn a monstre első rész! Kettőt már én is láttam a négyből. Már el is felejtettem, milyen idegesítő volt Admiral Trench "ciccegése". Remélem tartják majd a Clone Wars 7. évadjának a szintjét vizuálisan, mert baromi látványosak ezek a részek, és az akciók is remekül koreografáltak. A legjobb, amikor Anakin a liftben kifejti nekik, hogy nem harcolni jöttek a Skako Minorra, hanem beszivárogni, nem tudja senki, hogy itt vannak. Aztán kinyílik az ajtó, Wrecker elordítja magát és elkezdik zúzni a megjelenő droidokat. A csapatdinamika nagyon érdekes lesz, mert van bőven konfliktusforrás, már ezekben a részekben felvillantottak belőle pár jelenetben. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. (szerkesztve) A látvány minimum ilyen lesz vagy jobb, és tényleg igazi egyéniségekből áll a csapat. Wrecker-nek pedig nem nehéz örömet okozni. Szerkesztve: 2021. Május 2. - Ody Mandrell 1 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. Frissítés gyanánt tegnap én is felültem a hype vonatra, és lenyomtam a TCW 7. évados Bad Batch szálát. Jobb volt, mint amire emlékeztem, pedig elsőre is bejött. De a vonat nem áll meg, ma jöhet a Siege of Mandalore szál, majd a Revenge of the Sith, csak a teljesség kedvéért. Kéne keresnem egy olyan "Super Cut"-ot, ami összevágja a kettőt, úgy még ütősebb lenne. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. 3 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Frissítés gyanánt tegnap én is felültem a hype vonatra, és lenyomtam a TCW 7. évados Bad Batch szálát. Jobb volt, mint amire emlékeztem, pedig elsőre is bejött. De a vonat nem áll meg, ma jöhet a Siege of Mandalore szál, majd a Revenge of the Sith, csak a teljesség kedvéért. Kéne keresnem egy olyan "Super Cut"-ot, ami összevágja a kettőt, úgy még ütősebb lenne. Ha jól tudom, akkor tavaly valaki berakta a 4 órás super cut linkjét. A mai nap én is lefogom tudni a Bad Batch történetszálat, aztán holnap jöhet a SoM. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. Én azzal ma végeztem, de Sky ötlete alapján lehet még ledarálom majd a Mandalore Ostromát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. 8 perccel korábban, Bence1997 írta: Ha jól tudom, akkor tavaly valaki berakta a 4 órás super cut linkjét. Az utolsó négy rész lett összevágva ha jól emlékszem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.