Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Bad Batch animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

4chan

:para:

Azóta redditen a leaks subredditen már kinyomozták, hogy kamu :) a kép legalábbis biztosan, ugyanis a kép a TCW 7. évadból van.

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Egy picit most mélyponton van a SW-rajongásom, de azt hiszem ez 10 nap múlva gyökeresen meg fog változni. Most pedig hangolok a sorozatra a Bad Batch-arc újranézésével. 

Hozzászólás ideje:

Észrevettem, hogy Palpatine, bár hologram formában, de szinte minden poszteren és promóciós képen rajta van. Elképzelhető, hogy nagyobb szerepet szánnak neki a sorozatban? A RotS utáni Palpatine számomra az egyik legérdekesebb karakter a sagában, és kánon szinten még mindig nagyon keveset tudunk róla. Ha az eddigi sorozatok formátumát követi, akkor én arra számítok, hogy egy "jelentéktelenebb", felvezetésként szolgáló első évad után a második és harmadik évadban jön majd a feketeleves. :)

Hozzászólás ideje:

Epiódcímek és leírások:

1. rész: Aftermath (Utóhatás) - 75 perc

Spoiler

The clones of The Bad Batch find themselves in a changing galaxy after The Clone Wars. / A Bad Batch klónjai egy megváltozott galaxisban találják magukat a klónháborút követően.

2. rész: Cut and Run - 31 perc

Spoiler

The Bad Batch visit an old contact. / A Bad Batch meglátogat egy régi kontaktot.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Ezek szerint nem a standard 24 perc/epizód lesz a formátum :) 25-30 perces részekre tippelek többségében.

Spoiler

Az old contact vajon máris Rex?

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
20 perccel korábban, Yoda József írta:

Ezek szerint nem a standard 24 perc/epizód lesz a formátum :) 25-30 perces részekre tippelek többségében.

Szerintem a streaming miatt elbúcsúzhatunk a stagnált 24 perces epizódoktól. Már a TCW utolsó évada is változó hosszúsággal operált. Szerintem itt is ez lesz, persze majd 2-3 rész után megtudjuk, mert az a 31 perc könnyen jelenthet akár 25-26 percet is. Bár remélem semmilyen plusz dologgal nem toldják meg a végét. :D

Spoiler

Akár, de a cím nekem inkább Cut -ot juttatja eszembe. Az epizód indexképén is Hunter már a Cut-féle szerelésben mond valamit Omegának.

Hozzászólás ideje:
8 minutes ago, Yoda József said:

3. rész: Replacements - 28 perc

Reveal hidden contents

Szerintem van egy tippem melyik lehet az a hold.:D

Hozzászólás ideje:
59 perccel korábban, Yoda József írta:

28 perc

Akkor a Mandihoz és a TCW-hez hasonlóan itt is változó hosszúságúak lesznek az epizódok. Amely egy jó jel. :)

Hozzászólás ideje:

Amúgy, ezek az infók honnan szivárognak? Ha megint 4chantól akkor mi vagyunk a hülyék.:P

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Iqvi írta:

Amúgy, ezek az infók honnan szivárognak? Ha megint 4chantól akkor mi vagyunk a hülyék.:P

Ezek a Disney+-ról vannak, ahol már ott vannak az epizódok placeholderei :) szóval tulajdonképpen nem is leakek, hanem hivatalos forrás :D 

Spoiler

g31amkxp0tv61.jpg

Hozzászólás ideje:
2 minutes ago, Yoda József said:

Azért én itt nem várok 40+-os részeket, mint a Mandinál :D 

Pedig nem lennének rosszak:D

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Yoda József írta:

Azért én itt nem várok 40+-os részeket, mint a Mandinál :D 

Nem is így értettem, hanem hogy az epizódok kb. annyira hosszúak, amilyenre a készítők szándékozzák készíteni őket. Tehát itt is változékony lesz az epizódok hossza. :D

1 perccel korábban, Yoda József írta:

Ezek a Disney+-ról vannak, ahol már ott vannak az epizódok placeholderei :) szóval tulajdonképpen nem is leakek, hanem hivatalos forrás :D 

Damn Right GIF by memecandy

Hozzászólás ideje:
19 órával ezelőtt, Whill írta:

Észrevettem, hogy Palpatine, bár hologram formában, de szinte minden poszteren és promóciós képen rajta van. Elképzelhető, hogy nagyobb szerepet szánnak neki a sorozatban? A RotS utáni Palpatine számomra az egyik legérdekesebb karakter a sagában, és kánon szinten még mindig nagyon keveset tudunk róla.

Ezt nagyon bírnám. Én is reménykedem abban, hogy kicsit többet is láthatunk abból, hogy Palpatine hogyan kormányozta a Birodalmat. A Rebels az ep4-9 karakterközpontúbb nézőpontja miatt erre nem volt esély, de a Bad Batch úgy néz ki, megint a TCW és az ep1-3 epikusabb perspektíváját használja. Jó lenne látni a Császári Palotává alakult Jedi Templomot, a Birodalmi Szenátust, az új börtönével küszködő Vadert és a hatalma teljében lévő Darth Sidioust, akinek ebben a pillanatban nincsenek ellenségei és ő a Galaxis megkérdőjelezhetetlen ura. Még nem kell Lázadók Szövetségével foglalkoznia, még csak kevesen látják, miféle alak valójában, és persze, nem egy klón testben senyved. Szóval nagyon remélem, hogy ahogy a TCW elmélyítette a Köztársaságot, úgy a BB elmélyíti a Birodalmat.

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Megnézve az első négy részt, azok voltak a sorozat pilot részei. Amúgy nagyon jó volt, jobb mint amire emlékeztem. Romboló a legjobb. :D

Jöhet hétfőn a monstre első rész!

Kettőt már én is láttam a négyből. Már el is felejtettem, milyen idegesítő volt Admiral Trench "ciccegése". :D

Remélem tartják majd a Clone Wars 7. évadjának a szintjét vizuálisan, mert baromi látványosak ezek a részek, és az akciók is remekül koreografáltak. A legjobb, amikor Anakin a liftben kifejti nekik, hogy nem harcolni jöttek a Skako Minorra, hanem beszivárogni, nem tudja senki, hogy itt vannak. Aztán kinyílik az ajtó, Wrecker elordítja magát és elkezdik zúzni a megjelenő droidokat. :lol:

A csapatdinamika nagyon érdekes lesz, mert van bőven konfliktusforrás, már ezekben a részekben felvillantottak belőle pár jelenetben.

Hozzászólás ideje:

Frissítés gyanánt tegnap én is felültem a hype vonatra, és lenyomtam a TCW 7. évados Bad Batch szálát. Jobb volt, mint amire emlékeztem, pedig elsőre is bejött. :D 

De a vonat nem áll meg, ma jöhet a Siege of Mandalore szál, majd a Revenge of the Sith, csak a teljesség kedvéért. :yeah:Kéne keresnem egy olyan "Super Cut"-ot, ami összevágja a kettőt, úgy még ütősebb lenne.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Frissítés gyanánt tegnap én is felültem a hype vonatra, és lenyomtam a TCW 7. évados Bad Batch szálát. Jobb volt, mint amire emlékeztem, pedig elsőre is bejött. :D 

De a vonat nem áll meg, ma jöhet a Siege of Mandalore szál, majd a Revenge of the Sith, csak a teljesség kedvéért. :yeah:Kéne keresnem egy olyan "Super Cut"-ot, ami összevágja a kettőt, úgy még ütősebb lenne.

Ha jól tudom, akkor tavaly valaki berakta a 4 órás super cut linkjét. :)

A mai nap én is lefogom tudni a Bad Batch történetszálat, aztán holnap jöhet a SoM. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.