Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Durva belegondolni, hogy pár éve, a Rebels idején még milyen elképzelhetetlennek hatott volna mindez. Ma pedig... :) 

tAVMNHF.jpg

+Zeb

Hozzászólás ideje:
20 perccel korábban, 1valaki írta:

Nem akarják ezek a jómunkásemberek belengetni a második évadot?Amennyiben ez igy marad,akkor a Disney hatványozottan megérett egy szívlapátos tarkókezelésre.

Minek jelentenék be, ha még véget sem ért az első évad? Sosem csinálta még ezt a Lucasfilm (csak az Andorral, de azt eleve 2 évadosként jelentették be). A PW-ben amúgy már felbukkant a második évad, meglepődnék ha az évadzáró után nem jelentenék be, vagy ha magában az évadzáróban nem lenne valami utalás a folytatásra mondjuk egy after creditsben

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Bad Batch 2. évadát is csak akkor jelentették be, amikor az utolsó két rész volt hátra. Szóval ráérnek még, pláne, hogy leghamarabb 25 végén fog jönni - és ezt optimistán tippelem - de az is lehet, amit Ody ír: a Skeleton-Mando után jön a Filoni film.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Bence1997 írta:

A Bad Batch 2. évadát is csak akkor jelentették be, amikor az utolsó két rész volt hátra. Szóval ráérnek még, pláne, hogy leghamarabb 25 végén fog jönni - és ezt optimistán tippelem - de az is lehet, amit Ody ír: a Skeleton-Mando után jön a Filoni film.

És most éppen az utolsó két rész van hátra.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, 1valaki írta:

És most éppen az utolsó két rész van hátra.

A lényeg, hogy türelem. :) A Disneynél sem hülyék ülnek. Látják a minőséget és a sorozat megítélését is. Biztosra vehetjük a folytatást, a kérdés, hogy mikor jön majd. 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Bence1997 írta:

A sztrájkok miatt meg pláne nehéz jósolni, nem tudjuk mennyivel csúsztatja meg az egész tervet.

Hozzászólás ideje:

Én is úgy érzem, hogy lesz 2. szezon, viszont a fura a dologban az, hogy az Ahsoka-t a bejelentése óta limitált szériaként hirdették, ami általában egyetlen évad.

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:
48 perccel korábban, Darth Riddick írta:

Én is úgy érzem, hogy lesz 2. szezon, viszont a fura a dologban az, hogy az Ahsoka-t a bejelentése óta limitált szériaként hirdették, ami általában egyetlen évad.

Talán meglepetést akartak.

Hozzászólás ideje:

Lehet másik sorozatban folytatódik a sztori. Nekem az is eszembe jutott, hogy (maradék 2 rész + Skeleton Crew spekuláció):

Spoiler

Hogy Ahsoka, Ezra, Sabine ott rekednek a másik galaxisban, és Jude Law karaktere talál majd szintén ide a Skeleton Crew-ban, és valahogy az ő segítségével kerülnek vissza. Mintha azzal a sorozattal kapcsolatban is emlegették volna, hogy valami távoli helyen tűnnek el a gyerek főszereplők

És akkor egy Mandó 4. évad meg ezzel párhuzamosan fókuszálhatna arra, hogy

Spoiler

Mit művel Thrawn a Galaxisban, persze Din szemén keresztül, aki zsoldosként segíti a Köztársaságot.

Aztán ha ezek mind lementek, jöhet a Filoni film, mint lezárás

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
Ez a felhasználó elismerésben részesült!

Yoda József új rangot szerzett 'Ezüst fokozatú támogató'

2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ezek valódi spoilerek, vagy saját elgondolások? 

Saját elgondolások, csak tartalmaz az elmúlt részekből infót, meg esetleg a Skeleton Crew-ból is olyat, amit nem biztos, hogy mindenki követett (de az is hivatalos infó volt). És tudom hogy vannak akiket ilyenek zavarnak, ezért tettem spoilerbe

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ma került be a Fortnite nevű játékba Ahsoka, az alábbiak érkeztek, hogy pontosítsunk, spoilerbe teszem, mert szerintem elspoilerez(het) egy későbbi eseményt:

Spoiler

Az ott Ahsoka botja, ezek szerint megkapja azt is ebben az évadban? :D

CDN media

Hozzászólás ideje:
59 perccel korábban, csoli1138 írta:

Nos a címből ne vonjunk le messze menő következtetéseket. 

És csak szigorúan virágnyelven: iszonyúan ütős volt a rész vagy baromi kemény? :D

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, kudar írta:

És csak szigorúan virágnyelven: iszonyúan ütős volt a rész vagy baromi kemény? :D

Itt ott rózsás, sok helyen egy-egy csokor ibolya. De lesznek akik gazt is látnak. ;) (te kérted virágul) 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, csoli1138 írta:

Itt ott rózsás, sok helyen egy-egy csokor ibolya. De lesznek akik gazt is látnak. ;) (te kérted virágul) 

Vagyis változatos? Remek :D

Szerk: megnéztem, de gazt nem láttam. :P Kifejezetten jó rész volt! :) De az tény, hogy az évadzáróra még maradt némi puskapor, a nagy durranás még hátravan. ;)

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Valószínűleg felvezető volt a fináléra, semmi egetverő.

1 órával korábban, Pildi írta:

Vagyis változatos? Remek :D

Egetverőnek talán nem lehet nevezni valóban, de a minőség kifogástalan, a kaland is megvan és igen; változatos.

Hozzászólás ideje:

Egyáltalán nem volt rossz rész, de nekem az előző három epizódhoz képest ez kevésbé tetszett. A fináléra felépítettek néhány dolgot és aminek elsődlegesen meg kellett történnie ebben a részben az megtörtént, úgyhogy én annyira nem panaszkodnék. Fent vannak a bábuk a sakktáblán, a befejezés várhatóan nagyon ütős lesz.

Hozzászólás ideje:

Tökéletes felvezető volt, egy szegmensnek én kimondottan örültem, nagyon tetszett. Szinte hihetetlen hogy már csak egy rész van hátra.

Hozzászólás ideje:

Ezt a sorozatot úgy lehetne a következő résszel lezárnia, ha meghalna mindenki Thraw-ostól, Ashoka-stól valami önfeláldozó akcióban. De ezt már eljátszották a Rogue One-ban.

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Dzséjt se írt ide semmit, pedig már hajnalban látta. Valószínűleg felvezető volt a fináléra, semmi egetverő.

Akartam, de elfelejtettem. :oops:

Nekem bejött a rész. Bár ezt tartom eddig a leggyengébbnek, ezt úgy kell érteni, hogy itt a leggyengébb az, ami más jó sorozatoknál a legerősebb. :) 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.