Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. 9 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Durva belegondolni, hogy pár éve, a Rebels idején még milyen elképzelhetetlennek hatott volna mindez. Ma pedig... +Zeb 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. (szerkesztve) 20 perccel korábban, 1valaki írta: Nem akarják ezek a jómunkásemberek belengetni a második évadot?Amennyiben ez igy marad,akkor a Disney hatványozottan megérett egy szívlapátos tarkókezelésre. Minek jelentenék be, ha még véget sem ért az első évad? Sosem csinálta még ezt a Lucasfilm (csak az Andorral, de azt eleve 2 évadosként jelentették be). A PW-ben amúgy már felbukkant a második évad, meglepődnék ha az évadzáró után nem jelentenék be, vagy ha magában az évadzáróban nem lenne valami utalás a folytatásra mondjuk egy after creditsben Szerkesztve: 2023. Szeptember 24. - Yoda József 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Szinte biztos a második évad. Az első évad a szokásos volt: bevezetés. A sorozat sikerét elnézve minimum két évadra még számítok. De lehet csak egy lesz + a mozifilm. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. A Bad Batch 2. évadát is csak akkor jelentették be, amikor az utolsó két rész volt hátra. Szóval ráérnek még, pláne, hogy leghamarabb 25 végén fog jönni - és ezt optimistán tippelem - de az is lehet, amit Ody ír: a Skeleton-Mando után jön a Filoni film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
1valaki Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. 1 órával korábban, Bence1997 írta: A Bad Batch 2. évadát is csak akkor jelentették be, amikor az utolsó két rész volt hátra. Szóval ráérnek még, pláne, hogy leghamarabb 25 végén fog jönni - és ezt optimistán tippelem - de az is lehet, amit Ody ír: a Skeleton-Mando után jön a Filoni film. És most éppen az utolsó két rész van hátra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. 2 perccel korábban, 1valaki írta: És most éppen az utolsó két rész van hátra. A lényeg, hogy türelem. A Disneynél sem hülyék ülnek. Látják a minőséget és a sorozat megítélését is. Biztosra vehetjük a folytatást, a kérdés, hogy mikor jön majd. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 24. 1 órával korábban, Bence1997 írta: A Bad Batch 2. évadát is csak akkor jelentették be, amikor az utolsó két rész volt hátra. Szóval ráérnek még, pláne, hogy leghamarabb 25 végén fog jönni - és ezt optimistán tippelem - de az is lehet, amit Ody ír: a Skeleton-Mando után jön a Filoni film. A sztrájkok miatt meg pláne nehéz jósolni, nem tudjuk mennyivel csúsztatja meg az egész tervet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. Gyerekek, ne várjatok tovább a bejelentésre: szerintem lesz második évad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. (szerkesztve) Én is úgy érzem, hogy lesz 2. szezon, viszont a fura a dologban az, hogy az Ahsoka-t a bejelentése óta limitált szériaként hirdették, ami általában egyetlen évad. Szerkesztve: 2023. Szeptember 26. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. A végén látni fogjuk hogy van megírva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. 48 perccel korábban, Darth Riddick írta: Én is úgy érzem, hogy lesz 2. szezon, viszont a fura a dologban az, hogy az Ahsoka-t a bejelentése óta limitált szériaként hirdették, ami általában egyetlen évad. Talán meglepetést akartak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. (szerkesztve) Lehet másik sorozatban folytatódik a sztori. Nekem az is eszembe jutott, hogy (maradék 2 rész + Skeleton Crew spekuláció): Spoiler Hogy Ahsoka, Ezra, Sabine ott rekednek a másik galaxisban, és Jude Law karaktere talál majd szintén ide a Skeleton Crew-ban, és valahogy az ő segítségével kerülnek vissza. Mintha azzal a sorozattal kapcsolatban is emlegették volna, hogy valami távoli helyen tűnnek el a gyerek főszereplők És akkor egy Mandó 4. évad meg ezzel párhuzamosan fókuszálhatna arra, hogy Spoiler Mit művel Thrawn a Galaxisban, persze Din szemén keresztül, aki zsoldosként segíti a Köztársaságot. Aztán ha ezek mind lementek, jöhet a Filoni film, mint lezárás Szerkesztve: 2023. Szeptember 26. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. Ezek valódi spoilerek, vagy saját elgondolások? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. Én úgy érzem a saját csak tartalmaz néhány elmúlt részekbeli Ahsoka infót, ezért óvatos. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. Ez a felhasználó elismerésben részesült! Yoda József új rangot szerzett 'Ezüst fokozatú támogató' 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezek valódi spoilerek, vagy saját elgondolások? Saját elgondolások, csak tartalmaz az elmúlt részekből infót, meg esetleg a Skeleton Crew-ból is olyat, amit nem biztos, hogy mindenki követett (de az is hivatalos infó volt). És tudom hogy vannak akiket ilyenek zavarnak, ezért tettem spoilerbe 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. Ma került be a Fortnite nevű játékba Ahsoka, az alábbiak érkeztek, hogy pontosítsunk, spoilerbe teszem, mert szerintem elspoilerez(het) egy későbbi eseményt: Spoiler Az ott Ahsoka botja, ezek szerint megkapja azt is ebben az évadban? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 26. Hát igen. Relatív spoiler, ha létezik olyan.. Fortnite-tal vakon vagyok, de jó nekem így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Az epizód címe: Álmok és őrület (Dreams and madness) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Hmm, a cím talán arra utal, hogy Baylan megtalálja amit keresett? Alig várom, hogy megtudjam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Az őrületet? Szegény... 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Nos a címből ne vonjunk le messze menő következtetéseket. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. 59 perccel korábban, csoli1138 írta: Nos a címből ne vonjunk le messze menő következtetéseket. És csak szigorúan virágnyelven: iszonyúan ütős volt a rész vagy baromi kemény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Dzséjt se írt ide semmit, pedig már hajnalban látta. Valószínűleg felvezető volt a fináléra, semmi egetverő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. 7 perccel korábban, kudar írta: És csak szigorúan virágnyelven: iszonyúan ütős volt a rész vagy baromi kemény? Itt ott rózsás, sok helyen egy-egy csokor ibolya. De lesznek akik gazt is látnak. (te kérted virágul) 1 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. (szerkesztve) 1 órával korábban, csoli1138 írta: Itt ott rózsás, sok helyen egy-egy csokor ibolya. De lesznek akik gazt is látnak. (te kérted virágul) Vagyis változatos? Remek Szerk: megnéztem, de gazt nem láttam. Kifejezetten jó rész volt! De az tény, hogy az évadzáróra még maradt némi puskapor, a nagy durranás még hátravan. Szerkesztve: 2023. Szeptember 27. - Pildi 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Valószínűleg felvezető volt a fináléra, semmi egetverő. 1 órával korábban, Pildi írta: Vagyis változatos? Remek Egetverőnek talán nem lehet nevezni valóban, de a minőség kifogástalan, a kaland is megvan és igen; változatos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Egyáltalán nem volt rossz rész, de nekem az előző három epizódhoz képest ez kevésbé tetszett. A fináléra felépítettek néhány dolgot és aminek elsődlegesen meg kellett történnie ebben a részben az megtörtént, úgyhogy én annyira nem panaszkodnék. Fent vannak a bábuk a sakktáblán, a befejezés várhatóan nagyon ütős lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Tökéletes felvezető volt, egy szegmensnek én kimondottan örültem, nagyon tetszett. Szinte hihetetlen hogy már csak egy rész van hátra. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Ezt a sorozatot úgy lehetne a következő résszel lezárnia, ha meghalna mindenki Thraw-ostól, Ashoka-stól valami önfeláldozó akcióban. De ezt már eljátszották a Rogue One-ban. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Dzséjt se írt ide semmit, pedig már hajnalban látta. Valószínűleg felvezető volt a fináléra, semmi egetverő. Akartam, de elfelejtettem. Nekem bejött a rész. Bár ezt tartom eddig a leggyengébbnek, ezt úgy kell érteni, hogy itt a leggyengébb az, ami más jó sorozatoknál a legerősebb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.