Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Te jó ég mi ez a rész! Nem akarom elhinni hogy pont most kell lekapcsolnom. Áááááá! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Mondd meg nekik, hogy Boba Fettet nézel, várjanak. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Eddig eljutottam a rész negyedéig. Váó! Ez tényleg Mandi 2.5. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Meg kellett állítanom nekem is! 14 percnél vagyok, de ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! Mi folyik itt? Csak annyit mondok, hogy nincsenek címek ! CSAK STAR WARS SAGA VAN!!!! 2 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Gyerekek, ne csináljátok, nekem még ma vezetni kell. Ne tereljétek el a figyelmemet az Útról. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. AZTAK*RVA!!!!!! 1 1 Válasz
Népszerű hozzászólás kudar Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Ezzel a mémmel lehet a legjobban jellemezni ezt a részt. 3 7 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. 26 perccel korábban, Dzséjt írta: Gyerekek, ne csináljátok, nekem még ma vezetni kell. Ne tereljétek el a figyelmemet az Útról. Fogalmad sincs mit fogsz kapni..Te jó ég mik voltak itt?.. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Ez a rész történelmi mérföldkő volt... megint. Még most se fogtam fel, hogy mit láttam. Spoilerek nélkül megint nehéz beszélni róla, de annyit mondhatok, hogy ha az első 20-25 perc a falhoz vágott, a rész második fele ugyanezt tette velem, de másképpen. Oh my gosh... És még lesz egy rész. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Fogadjunk, hogy ha elindítanám az epizódot, apám félúton hívna, hogy menjek érte... 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Két negatívumot tudok felhozni a résznek, az egyik tkp. egy újabb kánon-ütköztetés, de ez olyan, hogy ha az ember nem emlékszik erre az apró eseményre a DV képregényből, akkor nem is tűnik fel neki, de igazából ezt még kánon-ütköztetésnek se lehetne nevezni, ha mondjuk azt mondják, hogy... és ezzel el is lenne intézve. A másik negatívum bizony negatívum, de még ezt leszámítva is a sorozat legjobb része - megkockáztatom, hogy az egész Mandalorian/Book of BF kettős közül is ott van a TOP3-ban. Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Öööö, izé, a begyepesedett OT fan most boldog. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. 14 perccel korábban, Dzséjt írta: Fogadjunk, hogy ha elindítanám az epizódot, apám félúton hívna, hogy menjek érte... Legalább neked van esélyed elkezdeni. Nekem kb. este hatig semmi sansz. De addig is jó olvasni ezt a topikot. 2 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Áááahh... Gyerekek, Én konkrétan megkönnyeztem 1-2 jelenetet. Iszonyatosan jó lett! 3 1 Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. 1 órával korábban, Bence1997 írta: Eddig eljutottam a rész negyedéig. Váó! Ez tényleg Mandi 2.5. Nem. Ez STAR WARS. Szerintem. 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Ejha, mivé vált ez a sorozat! Szinte alig akarom elhinni. Minden másodperc odaszegezett a képernyőhöz. Ez a kb. 45 perc úgy ment hogy úgy 5-10 percenként bedobtak valami bokaf*sós ötletet. Már a végén amikor azt hittem, hogy oké most már kiteritették a lapjaikat és láttunk minden nagy dobást a részből, akkor az utolsó 10 percben jött valami ami..... VÁÓ! 6 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Szerencsére ma nem kell estig várnom. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. 57 perccel korábban, Dzséjt írta: Fogadjunk, hogy ha elindítanám az epizódot, apám félúton hívna, hogy menjek érte... Hát készítheted, az "azanyjááááthűűűűamindenitvaóóóó!"-t! 1 1 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. 13 órával ezelőtt, Donát írta: Mi a különbség? Szórakozottságom tanúhegyéül otthagyom az elírást. Azt akartam írni, vagy elbukik a sorozat, vagy mennybe megy, de freudi elszólás, még inkább nostradamusi jóslat lehetett... A STAR WARS ÜNNEPE!!!!!!!!! 2 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Tessék, giga spoileres guide kép! De én kemény vagyok! Dacolok a bannal! 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. (szerkesztve) TEJÉZUSÚRISTEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!! Szerkesztve: 2022. Február 2. - Dzséjt 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Valaki banoljon ki a fórumról, nem bírom már ezt. 4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. @Ody Mandrell, nem akarlak kikészíteni, de az előző résznél defilibrátort és újraélesztő csapatot javasoltunk neked. Szerintem most biztos, ami tót zicher, ülj be az intenzívre, köttess rá magadra minden újraélesztő gépet, állíts készenlétbe egy orvosi teamet, és aztán indítsd el az epizódot saját felelősségre. 4 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Csak ajánlani tudom Dzséjt kolléga javaslatát a rész megnézésével kapcsolatban. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. És tudod mi a legjobb? Hogy nem lehet eléggé ragozni, hogy mire készülj! Figyi! akármilyen magasra is rakod az elvárásaidat, a rész felül fogja múlni! Garantálom! 2 Válasz
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. És pont most mondta be az unalmast a PC-m (kékhalál). Neee. Apa laptopján meg tudom majd nézni de csak holnap estefelé. Olyan jókat írtatok róla, alig bírom kivárni hogy megnézzem. Addig is olvasom a Thrawn: Államérdeket és próbálok nem a sorozatra gondolni. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Ez már inkább hyperspeed train. De szerintem ne ragd magasra a lécet, inkább olyan boka magasságába, hogy amikor megkérdik, miért fekszel magzatpózban a padlón és sírsz (a gyönyörtől), azt mondhasd, hogy megbotlottál és elestél. 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Ez a rész A crossover event, és még nem néztem végig!! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.