Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. (szerkesztve) Még egy kis csigázás. Ők pont úgy néznek ki az ep7 megnézése után, mint ahogy én érzem magam az új TBoBF rész megtekintése után: Szerkesztve: 2022. Január 26. - Dzséjt 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Remek ajánlások! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Túl szép hogy igaz legyen! Elhagyom a topikot! Szadisták! 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Az előző rész után már totál odavoltam a soriért, vártam a szerdát, nem kicsit. Az ajánlásaitokat olvasva már most végem van, juhuuu 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Egyébként már maga az epizód címe is full spoiler. Nekem első oldalon hozza a fórum a legutolsó hozzászólásoknál. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. @Ody Mandrell remélem nemcsak bérelted múltkor a defibrillátort, mert akkor bérelheted újra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. 45 perccel korábban, Donát írta: @Ody Mandrell remélem nemcsak bérelted múltkor a defibrillátort, mert akkor bérelheted újra! Kevés lesz ide az a defibrillátor. Én egy komplett újáélesztő teamet is bérelnék mellé, akiknek specialitása a súlyos Star Wars mérgezés kezelése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Hova tudjátok még ezt fokozni? Igen, mégse léptem le.. Szenvedek még 4 órát. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. This was a very good episode. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Szegény Tem, ha tudta volna, hogy mém lesz belőle.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Ez a rész odavert rendesen. Ha ilyen szintű részek lesznek a Mando 3. évadban, az őrületes lenne. Az Ep. 1-es utalás meg nagyon ütött, le a kalappal. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 26. Elnézést, egy ateista megnyilvánulása következik: KÖSZÖNÖM ISTENEM!!! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. Rettenetes guide képet hoztam, én kérek bocsánatot érte. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. Szerintem tökéletes guide kép, jól reprezentálja az epizódot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. 41 perccel korábban, Bence1997 írta: Szerintem tökéletes guide kép, jól reprezentálja az epizódot. Like a bantha!! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. 53 perccel korábban, csoli1138 írta: Rettenetes guide képet hoztam, én kérek bocsánatot érte. A legnagyobb baj ezzel a képpel, hogy még csak nem is hasonlít Kaba Baizra. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. "Outstanding Achievement in Sound Editing - Limited Series or Anthology" Ezekszerint ez csak 1 évados lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. Elvileg még nem tudjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. Ha mégis, de majd átjár a mandiba megbocsátjuk valahogy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 28. Tegnap letudtam az eddigi részeket. Nagyon klassznak tartom a megvalósításukat. Mindegyik bejött valamennyire. Egyikkel sincs komolyabb problémám. Jelen állás szerint a második az első míg az ötödik a kettes számú favoritom. 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. (szerkesztve) Szerkesztve: 2022. Február 2. - Rog 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. K*rva jók ezek a poszterek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Paz Vizsla is kaphatott volna, de tényleg nagyon jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. 1 órával korábban, Nute Gunray írta: Paz Vizsla is kaphatott volna, de tényleg nagyon jók. Szerintem is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Vagy legalább az Armorer mögé tehették volna, hiszen több poszter megosztott. Egy ikonikus legacy-karakter kapott most posztert Boba után. R5-D4!!! Bad motivator droid!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. R5 nem az a robot ami az ANH-ban is szerepelt Owen farmjánál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: R5 nem az a robot ami az ANH-ban is szerepelt Owen farmjánál? Szerintem lehet ő. A Bizonyos szemszögből címü könyvben ha jól emlékszem benne volt, de nem emlékszem mi lett vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Igen abban van egy sztori róla. Szerintem maradt a jawáknál aztán valamikor tőlük kerülhetett Pellihez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Szerintem tuti, hogy az a droid. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.