Hozzászólás ideje: 2022. Január 26.3 éve Még egy kis csigázás. Ők pont úgy néznek ki az ep7 megnézése után, mint ahogy én érzem magam az új TBoBF rész megtekintése után: Szerkesztve: 2022. Január 26.3 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2022. Január 26.3 éve Az előző rész után már totál odavoltam a soriért, vártam a szerdát, nem kicsit. Az ajánlásaitokat olvasva már most végem van, juhuuu
Hozzászólás ideje: 2022. Január 26.3 éve Egyébként már maga az epizód címe is full spoiler. Nekem első oldalon hozza a fórum a legutolsó hozzászólásoknál.
Hozzászólás ideje: 2022. Január 26.3 éve @Ody Mandrell remélem nemcsak bérelted múltkor a defibrillátort, mert akkor bérelheted újra!
Hozzászólás ideje: 2022. Január 26.3 éve 45 perccel korábban, Donát írta: @Ody Mandrell remélem nemcsak bérelted múltkor a defibrillátort, mert akkor bérelheted újra! Kevés lesz ide az a defibrillátor. Én egy komplett újáélesztő teamet is bérelnék mellé, akiknek specialitása a súlyos Star Wars mérgezés kezelése.
Hozzászólás ideje: 2022. Január 26.3 éve Hova tudjátok még ezt fokozni? Igen, mégse léptem le.. Szenvedek még 4 órát.
Hozzászólás ideje: 2022. Január 26.3 éve Ez a rész odavert rendesen. Ha ilyen szintű részek lesznek a Mando 3. évadban, az őrületes lenne. Az Ep. 1-es utalás meg nagyon ütött, le a kalappal.
Hozzászólás ideje: 2022. Január 26.3 éve Elnézést, egy ateista megnyilvánulása következik: KÖSZÖNÖM ISTENEM!!!
Hozzászólás ideje: 2022. Január 27.3 éve Szerintem tökéletes guide kép, jól reprezentálja az epizódot.
Hozzászólás ideje: 2022. Január 27.3 éve 41 perccel korábban, Bence1997 írta: Szerintem tökéletes guide kép, jól reprezentálja az epizódot. Like a bantha!!
Hozzászólás ideje: 2022. Január 27.3 éve 53 perccel korábban, csoli1138 írta: Rettenetes guide képet hoztam, én kérek bocsánatot érte. A legnagyobb baj ezzel a képpel, hogy még csak nem is hasonlít Kaba Baizra.
Hozzászólás ideje: 2022. Január 27.3 éve "Outstanding Achievement in Sound Editing - Limited Series or Anthology" Ezekszerint ez csak 1 évados lesz?
Hozzászólás ideje: 2022. Január 28.3 éve Tegnap letudtam az eddigi részeket. Nagyon klassznak tartom a megvalósításukat. Mindegyik bejött valamennyire. Egyikkel sincs komolyabb problémám. Jelen állás szerint a második az első míg az ötödik a kettes számú favoritom.
Hozzászólás ideje: 2022. Január 31.3 éve 1 órával korábban, Nute Gunray írta: Paz Vizsla is kaphatott volna, de tényleg nagyon jók. Szerintem is!
Hozzászólás ideje: 2022. Január 31.3 éve Vagy legalább az Armorer mögé tehették volna, hiszen több poszter megosztott. Egy ikonikus legacy-karakter kapott most posztert Boba után. R5-D4!!! Bad motivator droid!!!!
Hozzászólás ideje: 2022. Január 31.3 éve R5 nem az a robot ami az ANH-ban is szerepelt Owen farmjánál?
Hozzászólás ideje: 2022. Január 31.3 éve 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: R5 nem az a robot ami az ANH-ban is szerepelt Owen farmjánál? Szerintem lehet ő. A Bizonyos szemszögből címü könyvben ha jól emlékszem benne volt, de nem emlékszem mi lett vele.
Hozzászólás ideje: 2022. Január 31.3 éve Igen abban van egy sztori róla. Szerintem maradt a jawáknál aztán valamikor tőlük kerülhetett Pellihez.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.