Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Látom megvolt a frissítés! Nekem tetszik, letisztultabbnak és modernebbnek tűnik, pedig az eddigi kinézet is eléggé az volt. Viszont van pár probléma, amit gondolom, nemcsak én vettem észre. Ami így elsőre szemet szúr, hogy eltűntek a SW-os háttérképek, amiket eddig be lehetett állítani. A másik pedig, hogy a kommentek alatti reakciósáv, illetve az idézet rész furán néz ki, mintha helyet cseréltek volna, viszont így a reakciósáv kitakarja a hozzászóló profiljának részleteit. Itt egy példa (az alul lévő fehér csíkkal ne foglalkozzatok, az nincs ott) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Lesz vele munka bőven. A skin rész egyáltalán nem kiforrott, és akkor még finoman fogalmaztam. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Az normális ha átváltott kék-fehérbe a fórum, és eltűntek a háttérképek? Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. 6 perccel korábban, Iqvi írta: Az normális ha átváltott kék-fehérbe a fórum, és eltűntek a háttérképek? Tekerj le az oldal legaljára, és kattints a "Skin választás"-ra. 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Látok 1-2 apróbb hibát, de amúgy nagyon pofás lett az új cucc 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. (szerkesztve) Nagyon sok mindenben még nem az igazi. Rá telepítettem skint a régi cuccra, de különállóként kell majd feltenni. Szerkesztve: 2020. Augusztus 24. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Nekem nagyon tetszik. Semmi probléma eddig vele. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Defeault skinnél nekem tökéletesen mutat mindent, a régi swsagásnál van picit elcsúszva az idézetes rész. Jó lesz ez 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. (szerkesztve) Gyerekek, nagyon király lett! Viszont ezt a Titan - The Ultimate Gaming Theme nevű cuccot a háttérben nem igazán tudom hova helyezni. Szerkesztve: 2020. Augusztus 24. - caseyjones 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Szerintem csak az idézetes részt kell javítani, amúgy rendben van. Sőt, kifejezetten tetszenek az új funkciók, ahol beállíthatom, hogy a fórum az ablakszélességhez igazodjon, az oldalt lévő dobozok pedig a görgetéssel automatikusan gördüljenek oldalt így oldalt nincs egy üres rész, hanem szépen kitölti a tartalom a kijelzőt minden pillanatban. Habár utóbbi csak a főoldalon működik jól 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Nekünk is elárulhatod hol kell ezeket beállítani. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nekünk is elárulhatod hol kell ezeket beállítani. Hát most hogy a defaultra állítottad mindkét skint, nem tudom a swsagás skin-nél volt a jobb felső sarokban egy gomb, ami a képen lévőhöz hasonlít, ott voltak ilyen finomságok itt a fehér skinben nem látok ilyet... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Átállítottam a skin-t az swsaga2-sre de a default beállításon maradt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Még alakítgatom, így percről percre változik. Majd szólok ha kész lesz. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Nekem is tetszik alapvetően, a kisebb beállítások meg majd rendbe jönnek. Csak igy tovább! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Tök jól néz ki az oldal. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Köszi! Alakítgatom, lassan jó lesz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Szuper lett! 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Nekem is tetszik. Egyelőre csak egy gondom van vele. Az 1280x720-as felbontás miatt nagyítani szoktam a képen hogy jobban lássam a betűket meg egyebeket és ezért az oldalak aljára egy öt kapcsolós sáv került ami az oldalak aljának egy részét eltakarja. Azt a sávot el lehet valahogy tüntetni onnan? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Éppen most , Rog írta: Azt a sávot el lehet valahogy tüntetni onnan? Jobb felső sarokban van egy "Costumizer" gomb, ott állíthatod be azt a menüt plusz a betűméretet is ha neked ez kicsi. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Semmire se jutottam. Bekapcsoltam mindent abban a szekcióban de az a sáv még mindig látszik ha nagyítok a képen. Az a betűméret nagyítás nem vált be mert még az se nagyít ahhoz eleget a betűkön hogy jól lássam őket és ezért jócskán nagyítanom kell a Ctrl+egérgörgő kombóval a képen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. (szerkesztve) A betűmérethez nem nyúlt senki, az elvileg olyan mint régen. A mobil navigációs sort meg mobilon kell kikapcsolni. Szerkesztve: 2020. Augusztus 25. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. (szerkesztve) Nekem 1280x720-as felbontásnál mindig sokat kellett nagyítanom a képen hogy jól lássam a betűket meg egyebeket. A mobil navigációs sort mobilon nem tudom kikapcsolni mert netezéshez csakis PC-t használok. Okostelóm sose volt és talán nem is lesz. Szerkesztve: 2020. Augusztus 25. - Rog Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Pofás lett az oldal, nekem tetszik! A gyermekbetegségeket meg majd kinövi. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. 1 órával korábban, Rog írta: Nekem 1280x720-as felbontásnál Nem tudsz 1280*1024-re váltani? 1 órával korábban, Rog írta: mindig sokat kellett nagyítanom a képen hogy jól lássam a betűket meg egyebeket. A mobil navigációs sort mobilon nem tudom kikapcsolni mert netezéshez csakis PC-t használok. Okostelóm sose volt és talán nem is lesz. Az a navigációs sor asztali gépen nem látszik nálam, csak mobilon. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. 29 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem tudsz 1280*1024-re váltani? Tudok de azzal csak romlik a helyzet mert úgy és még néhány más felbontás esetében a kép majdnem négyzet alakban középre kerül és egy-egy fekete sáv lesz a két oldalán plusz a megjelenített dolgok a felbontás növelésével egyre kisebbek lesznek szóval mindenképp nagyítanom kell hogy a böngésző ablakában mindent rendesen lássak. Lehet hogy a monitorbeállításokat kéne birizgálni de nem tudom hogy mit állítgassak. 29 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az a navigációs sor asztali gépen nem látszik nálam, csak mobilon. Majd csinálok egy videót a nagyítgatásról és akkor jobban átjön hogy mi zajlik nálam olyankor. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. 9 perccel korábban, Rog írta: Majd csinálok egy videót a nagyítgatásról és akkor jobban átjön hogy mi zajlik nálam olyankor. Ok, mert ez így elég zavaros nekem. Másnak is van az asztali gépén olyan sáv amiről Rog írt? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Nekem nincs gond. Tetszik az új dizájn. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Nincsen semmilyen sáv gépről. Most már rendben működik minden. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Közben megcsináltam a megmutogatós videót. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.