caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Összefüggésben van a tiltó listával. Dzséjt írta, jövőhétig kéretik türelemmel lenni. Feltételezem, hogy ezzel az én kommentemre válaszoltál. Szóval, úgy tűnik, már most megoldódott a probléma. Legalábbis most, hogy beléptem a fórumoldalra, egyszer sem jelent meg a jobb alsó sarokban az a négy sáv. Köszönet a moderátorok gyors intézkedéséért! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Szó szerint nincs mit, ugyanis nem csináltunk semmit. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Szó szerint nincs mit, ugyanis nem csináltunk semmit. Igen, sikerült rendesen elkiabálnom, ugyanis most, hogy újra beléptem megint megjelentek... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Nagyon szép az ep 8-as banner! Ki követte el? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Nagyon jó lett az EpVIII banner! Grat kudar. Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. (szerkesztve) ,Gyönyörű lett a banner. Remekül visszaadja az előzetes hangulatát. Lesz esetleg a 7. részhez is majd egy? (tudom tudom nem szabad telhetetlennek lenni ) Mindenesetre Gratula Kudar! Szerkesztve: 2017. Október 5. - Jar-Jar Binks Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. A következő a hetedikhez lesz. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Gyönyörű lett az új banner! Köszönet érte kudarnak. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Nincs mit emberek, örülök ha tetszik. ^^ És igen, EP7hez lesz a kövi csak még sok a meló. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Hozzászólás ideje: 2017. Október 6. Nincs mit emberek, örülök ha tetszik. ^^ És igen, EP7hez lesz a kövi csak még sok a meló. Jó a kronológia! Jó tanárod volt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Bomarr törölj kérlek a postaládádból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Köszi, ment a levél! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Ahogy a múlt héten ígértem, ma tartok egy gyors tájékoztatót a fórummal kapcsolatos fejleményekről. A hét folyamán beindult a folyamat, aminek részeként a fórum otthagyja eddigi tárhely és domain szolgáltatóját, az Interexet, és átköltözik a Web-Serverre. Ez olyan előnyökkel jár, mint vírusellenőrzés a tárhelyen, roppant mód segítőkész ügyfélszolgálat, ezerszer jobb oldalmenedzselési lehetőségek, és így tovább. Plusz az anyagi vonzatai is sokkal szimpatikusabbak (több lehetőség, kevesebb havidíj). Az átköltözés papírozási része a héten befejeződik, az átköltözést is lezavarjuk a jövő héten (ez kisebb fennakadásokkal járhat majd az oldal működésében). Mindezért nagyon-nagy köszönet illeti Donátot és kedvesét, akik nélkül mindez sokkal zűrösebben menne. KÖSZI NEKTEK! A jövőben további fejlesztések várhatóak, így még idén szeretnénk átállni SSL-re (ez a biztonságot növeli, plusz mostanság erre már elég hepciás a Google), 2018-ban pedig a fórum is új motort kap a terveink szerint. Ami a jelenlegi üzemelési problémáinkat illeti: reményeink szerint a költözés és a Web-Server által nyújtott szolgáltatások eme gondunkat megoldják. Ugyanakkor tíz éve folyamatosan kopó, mára erre már nem igazán alapozható szakmai ismereteim szerint még lehet gond az SSL hiányával, illetve azzal, hogy fórumunk elavult. Nem akarom véka alá rejteni a dolgot: lehet nem oldódik meg. Amit biztosan tudok: nem vagyunk adathalász oldal (hiszen semmi ilyen infót nem kérünk), és a Webb-Server áldásos támogatásával tuti nem lesz vírusos sem az oldal. Szóval bármit állítson a Google a hülye szabályai miatt (ha állítani fog, ez tényleg csak az én félelmem), nem vagyunk kártékonyak. Amennyiben félelmeim beigazolódnak, szerintem Ody nevében is állíthatom, hogy minden erőnkkel azon leszek, hogy azokat elhárítsuk. Ez viszont nem fog egyik napról a másikra menni, mert ugye pénzből él az ember, és bármennyire is szívünkön viseljük a fórumot, éhen mi sem akarunk halni. Utána már nehéz bármit is szíven viselni. Remélhetőleg persze nem lesz igazam és csak a vészmadár szól belőlem. De egy biztos, a jövő héten új szolgáltatóhoz költözik az SWSaga, ami már csak azért is jó, mert mint kiderült: a Web-Servernél is Star Wars fanok dolgoznak. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. (szerkesztve) Köszi a tájékoztatást. Ezek nagyon biztató hírek. Jó látni, hogy a fórum fejlődik technikailag is. Szerkesztve: 2017. Október 13. - Pildi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Sejtettem, hogy költözni fog a fórum Köszönjük az intézkedést minden résztvevőnek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Hála égnek mozgásba lendültek a dolgok. Remélem minden tervünk sikerül. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Bízzunk az Erőben és tartsuk tűztől távol az energiacellákat. Ezek már magukban jó hírek, nem lesz itt gáz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Köszönjük a jókívánságokat. Ha minden jól megy új szintre lépünk. Megint. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Köszi a tájékoztatást! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Bravó! Csak így tovább. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Sok szerencsét fiúk! Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Sok sikert a költözéshez, és köszönjük szépen az eddigi fáradozásaitokat az ügyben. Reméljük a legjobbakat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. (szerkesztve) Elkészült az EPVII-es banner is ami újfent kudar munkáját dicséri. Remélem nektek is annyira tetszik mint nekem. Szerkesztve: 2017. Október 16. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. F*sza lett ez is! :clap: Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Nagyon jó lett! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Október 17. Hozzászólás ideje: 2017. Október 17. Örülök ha tetszik! ^^ Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. (szerkesztve) Sok karakter szét van esve. Másnál is? Szerkesztve: 2017. Október 20. - csoli1138 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.