Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. 9 perccel korábban, caseyjones írta: Szóval: nem lehetne a szülinapi köszöntéseket privát üzenet formájában lefolytatni? Nem. 6 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Az Egyéb fontos topik egy olyan hely ahova minden olyan dolog mehet ami nem való máshova. Ennélfogva igen széles spektrumú. Ebbe beletartozik a szülinapi köszöntés is. Ettől független lehet privátban is írni, de aki ott szeretne az tegye ott. Nem lenne szép dolog megtiltani. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. A szülinapi köszöntés egy nagyon szép hagyomány, kár lenne megszüntetni. 6 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. 10 órával ezelőtt, Rog írta: Plusz a mérgelődős értékeléshez a másik képet. Jó munkához idő kell, tartja a mondás, szóval remélem, hogy jó munkát végeztem. 11 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Dzséjt most hátha jobban ráérsz, esetleg a Mandi epizód leírásokat elkészítenéd? Mármint a teljeset, vagy csak a "Történet" szakaszt? Szívesen bevállalom a teljeset is, ha arról van szó. A "Történet" szakaszt amúgy megcsináltam most, gyorsan, ha már bennem volt a lendület. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. A történet szakaszra gondoltam, de ha megcsinálod a szereplőket is az megsüvegelendő lenne. Már ha arra gondoltál. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Arra is, meg az érdekességekre, ha nem dolgozik már másvalaki azokon. De akkor megcsinálom a szereplőket is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Az érdekesség is jöhet ha tudsz olyat! Sajnos a Mandihoz nincs olyan gyári guide mint az animációs sorozatokhoz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Home made érdekességeket össze tudok szedni. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Az szuper lenne! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. És szavazás mikor lesz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Nyáron. Ott van még a Resistance is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. Hozzászólás ideje: 2020. Március 24. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Jó munkához idő kell, tartja a mondás, szóval remélem, hogy jó munkát végeztem. Jaja. Nagyon klassz lett. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Mostanában többször futok bele INTERNAL SERVER ERROR-ba, aminek az egyik legjellemzőbb tünete, hogy beütöm az oldal címét, és fél percig nem történik semmi, aztán ha nem tölt be, akkor kidobja az INTERNAL SERVER ERROR-t, ha betölt, akkor pedig csak szimplán lassú az oldal. Nem nálam van a hiba, próbáltam routerről és mobil netről is több különböző eszközön, és ilyenkor minden eszközre errort dob. Ha másnak is jelentkezik ilyen, akkor érdemes lenne jelezni a Webserver supportnak, mert ők bele tudnak nézni szerver oldalról, hogy mi okozza a leállást. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. 1 perccel korábban, Donát írta: Mostanában többször futok bele INTERNAL SERVER ERROR-ba, aminek az egyik legjellemzőbb tünete, hogy beütöm az oldal címét, és fél percig nem történik semmi, aztán ha nem tölt be, akkor kidobja az INTERNAL SERVER ERROR-t, ha betölt, akkor pedig csak szimplán lassú az oldal. Nem nálam van a hiba, próbáltam routerről és mobil netről is több különböző eszközön, és ilyenkor minden eszközre errort dob. Ha másnak is jelentkezik ilyen, akkor érdemes lenne jelezni a Webserver supportnak, mert ők bele tudnak nézni szerver oldalról, hogy mi okozza a leállást. Nekem is pont most volt egy ilyen eset. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. 15 perccel korábban, Donát írta: Mostanában többször futok bele INTERNAL SERVER ERROR-ba, aminek az egyik legjellemzőbb tünete, hogy beütöm az oldal címét, és fél percig nem történik semmi, aztán ha nem tölt be, akkor kidobja az INTERNAL SERVER ERROR-t, ha betölt, akkor pedig csak szimplán lassú az oldal. Nem nálam van a hiba, próbáltam routerről és mobil netről is több különböző eszközön, és ilyenkor minden eszközre errort dob. Ha másnak is jelentkezik ilyen, akkor érdemes lenne jelezni a Webserver supportnak, mert ők bele tudnak nézni szerver oldalról, hogy mi okozza a leállást. Ilyen velem is rendszeresen előfordul. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. 15 perccel korábban, Donát írta: Mostanában többször futok bele INTERNAL SERVER ERROR-ba, aminek az egyik legjellemzőbb tünete, hogy beütöm az oldal címét, és fél percig nem történik semmi, aztán ha nem tölt be, akkor kidobja az INTERNAL SERVER ERROR-t, ha betölt, akkor pedig csak szimplán lassú az oldal. Nem nálam van a hiba, próbáltam routerről és mobil netről is több különböző eszközön, és ilyenkor minden eszközre errort dob. Ha másnak is jelentkezik ilyen, akkor érdemes lenne jelezni a Webserver supportnak, mert ők bele tudnak nézni szerver oldalról, hogy mi okozza a leállást. Nálam ritkán van ilyen. Amúgy ha internal server error az szerver oldali probléma, amire nekünk nulla ráhatásunk van. Valószínűleg tudnak is róla a webszervernél. De pl. nálam alig van ilyen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nálam ritkán van ilyen. Amúgy ha internal server error az szerver oldali probléma, amire nekünk nulla ráhatásunk van. Valószínűleg tudnak is róla a webszervernél. De pl. nálam alig van ilyen. Bogi mondta, hogy ha jelzitek a supportnak, akkor tudnak vele valamit csinálni, ezért írtam. Megtennéd, kérlek? Csak admin jelezheti. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Nálam is gyakran előfordul mostanában, ma reggel is volt egy Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Nekem most folyamatosan nagyon lassú sajnos az oldal, azért is írtam be ide. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Nálam is lassúság van. Bár az utóbbi 5 percben egyelőre minden visszaállt és jó minden, de délig kb. 10 szer írta ki nálam a hibát. Próbáltam alapértelmezett skinre átmenni, hátha egy picit gyorsítok rajta, de úgy is döglassú volt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. 1 órával ezelőtt, Donát írta: Mostanában többször futok bele INTERNAL SERVER ERROR-ba, aminek az egyik legjellemzőbb tünete, hogy beütöm az oldal címét, és fél percig nem történik semmi, aztán ha nem tölt be, akkor kidobja az INTERNAL SERVER ERROR-t, ha betölt, akkor pedig csak szimplán lassú az oldal. Nem nálam van a hiba, próbáltam routerről és mobil netről is több különböző eszközön, és ilyenkor minden eszközre errort dob. Ha másnak is jelentkezik ilyen, akkor érdemes lenne jelezni a Webserver supportnak, mert ők bele tudnak nézni szerver oldalról, hogy mi okozza a leállást. Nálam ma délelőtt többször is volt ilyen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Írtam a szolgáltatónak, várom a választ. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. (szerkesztve) Azt a választ kaptam, hogy a tesztelés után betöltött az oldal de a biztonság kedvéért újraindították az apache-t. 15 perc után (13:40-45)kellene újra tesztelni. Lehetséges okként a megnövekedett forgalmat említik. Szerkesztve: 2020. Április 11. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Én úgy látom megjavult, így lezárom a ticketet. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Nekem is gyors most! Nagyon köszi! Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Nekem még mindig lassú, bár jelzem telefonról vagyok ha ez számít, és most nekem is jött egy Internal Server Error. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Elmúlt napokban én is tapasztaltam hosszabb-rövidebb ideig lassúságot, de most jó. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én úgy látom megjavult, így lezárom a ticketet. Sajnos korai volt az öröm. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Nem tudom mi lehet a baj, írtam nekik. Valószínűleg több a látogató és ezt nem bírja a szerver. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Most nekem jól működik. Gondolom ideiglenes. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.