Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 32 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem anyagi bukta volt, kritikai. Enyhén fogalmazva is megosztóra sikeredtek.

Hozzászólás ideje:
2023. 03. 10. - 7:19, Bomarr írta:

Ami nem valami új dolog az SW háza táján. Már a Jedi visszatér is roppant megosztó volt. Annak idején a bemutató körül még Carrie Fisher is kibukott rá. A Making of könyv ennek kapcsán elég érdekes.

Hiába, Vader gonoszsága már csak árnyéka volt önmagának, az Ewokok pedig nem sikerültek túl félelmetesre, amivel csúnyán degradálták a birodalmi haderő félelmetességét. Legalább is szerintem.

De a The Phantom Menance végignézéséhez való lélekerőt nálam csak a The Rise of Skywalker végignézéséhez való elszántság éri utol.

Szerkesztve: - gafz

Hozzászólás ideje:

Hát nem tudom, ha azt a tényt nézem, hogy az ewokok az embert is megeszik, és valamilyen furcsa módon pont akadt náluk Leiára való női ruha, akkor nekem nem az jut eszembe, hogy de cukik :D 

Hozzászólás ideje:

Aki cukinak tartja az ewokokat az játsszon vagy nézzen videót a BF2 Ewok Hunt módjáról, rohamosztagos szemszögből, biztos árnyalja majd a képet valamelyest. :D 

Hozzászólás ideje:
17 órával ezelőtt, gafz írta:

Hiába, Vader gonoszsága már csak árnyéka volt önmagának

Ezt mondjuk úgy hívják, hogy karakterfejlődés, szóval hogy lehet hiba?

Hozzászólás ideje:

Én is az Acolytre-ra tippelek. Szerintem az Andor még nem áll úgy, hogy azt is beelőzné.

Szerintem a Skeleton Crew után Acolyte jön majd. Esetleg Bad Batch harmadik évad közbe lesz iktatva?:hmm:

Hozzászólás ideje:
47 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Én is az Acolytre-ra tippelek. Szerintem az Andor még nem áll úgy, hogy azt is beelőzné.

Szerintem a Skeleton Crew után Acolyte jön majd. Esetleg Bad Batch harmadik évad közbe lesz iktatva?:hmm:

Szerintem a menetrend az elkövetkezendő évekre így néz ki - leegyszerűsítve:

2023:

- Mando

- Visions + YJA

- Ahsoka (augusztus?)

- Skeleton Crew (december vagy áttolódik jövő év elejére?)

2024:

- Skeleton Crew hátralévő epizódjai

- The Bad Batch 3. évad (február-április) --> én még mindig úgy érzem, hogy ebből a sorozatból össz-viszz 3 lesz.

- The Acolyte (május)

- Andor 2. évad (ősz)

2025:

- The Mandalorian 4. évad (év első fele)

- The Book of Boba Fett 2. évad (év második fele)

- Cím nélküli SW film (december)

:D Persze majd 1 hónap után okosabbak leszünk, mert lehet bejelentenek valami újat.

Hozzászólás ideje:
3 hours ago, NorbiLordi said:

@Bence1997-vel és @Iqvi-vel át is éltük jópárszor :D Meghallom a trombitájukat és PTSD-m lesz tőle

755

Hát ja. Kár, hogy olyan régen játszottunk. 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Hát érdekes pletykák mennek már megint... https://www.starwarsnewsnet.com/2023/03/star-wars-film-rumors-three-films-to-be-announced-at-celebration-first-one-in-an-awkward-place-with-more-behind-the-scenes-drama.html

Darabkák:

• 3 filmről rántják le a leplet a Celebrationön, rendezőik: Sharmeen Obaid-Chinoy (ez ugye a "Lindelof-film", ami már nem is Lindelof film :D ), Shawn Levy (korábban felmerült a neve pletykaként úgy fél éve, hogy SW filmet csinálna, ezen kívül semmit nem tudni erről), és Taika Waititi
  • Lindelof és Justin Britt-Gibson írók elvileg azért léptek le, mert nézeteltérés alakult ki a felek között, miután Kennedy szerződtette Sharmeen Obaid-Chinoyt, mint rendezőt. Ez egyébként azért aggasztó, mert a film koncepciójával Lindelof jelentkezett korábban a Lucasfilmnél, és kérdéses, hogy a távozásával ebből a koncepcióból mi marad meg
  • A Lucasfilmnél megvolt a B terv az írók távozására, így került gyorsan képbe Steven Knight. Elvileg egyébként Lindelof draftja nem volt valami jó állapotban, amikor beadták.
  • Elvileg Kennedy állása attól függ, hogy képes-e a Lucasfilm kihozni 2025-re egy SW filmet - itt a cikk megjegyzi, ez ellentmond a korábbi infókkal, miszerint idén nyáron az Indy film után nyugdíjba fog menni.
  • És a végére egy kevésbé SW-os hír: a Disney elvileg azt akarja a Lucasfilmtől, hogy csak és kizárólag a messzi-messzi galaxisra koncentráljon, az Indy-t pedig hagyja a fenébe
Hozzászólás ideje:
2023. 03. 23. - 22:40, Yoda József írta:

Elvileg Kennedy állása attól függ, hogy képes-e a Lucasfilm kihozni 2025-re egy SW filmet - itt a cikk megjegyzi, ez ellentmond a korábbi infókkal, miszerint idén nyáron az Indy film után nyugdíjba fog menni.

Szerintem ez jó döntés. Sport hasonlattal: lehet a kupákban sikert sikerre halmozni, ha a csapat nem jut be a BLbe...

Az SW brand elképesztő erejét a mozifilmek alapozták meg, csak sorozatokkal nem lehet fenntartani. Ideje, hogy ütősen térjen vissza a franchise a nagyvászonra!

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Na, akkor még mielőtt elkezdednőne a Celebration, befutott egy újabb érdekes pletyka :D

Jeff Sneider: Holnap bejelentenek egy Dave Filoni vezetésével készülő Star Wars-filmet. Az univerzum jövőjét az Favreau- és Filoni-sztorik köré fogják építeni. Holnap érkezik az Ashoka előzetese is. Favreau összeveszett Kathleen Kennedyvel a Mandalorian 2. évada után.

A hír Amerikában még tegnapi, tehát ez elvileg mára vonatkozik a showcase panelra. Hát 3-4 óra múlva okosabbak leszünk :D

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Szerintem ma lesz az Ahsoka trailer is. Tavaly is a showcase panelen mutatták a Mando trailert, majd másnap a saját panelen volt a bővebb betekintés.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.