Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Szerintem ez csak egy photoshop kreálmány, a való életben nem is létezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Ez már beteg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. C-"Aranyvessző/Goldenrod"-3PO hű követőkre talált. Engem a Jehova Tanúira emlékeztetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Engem a Jehova Tanúira emlékeztetnek. Nem véletlen, Pawel Kuczynski rajza őket figurázza ki. (egyébként azt hiszem ez a kép volt már itt, de sebaj, jót nevettem most is ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Nem tudom, volt-e már: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Ötletes. Valószínűleg a Birodalmi hadseregben nem lesz túl sok vevője. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Aúú, fájok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Hehe ez jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 16. Aki nem értené http://www.youtube.com/watch?v=9CWotA1Lm7c Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Azok számára, akik az új epizód előtt meg szeretnék nézni az egész sagát, de időhiánnyal küszködnek, itt a megoldás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 23. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=bsb9ZTmbSKQ Szerkesztve: 2015. November 23. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Régi már de jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 9. A kép ismerős, de már az idejét sem tudom, hogy mikor láttam utoljára. Szeretem az igényes szóvicceket, hála az égnek, ez is az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Yoda olyan, mint egy üveg abszint: kicsi, zöld, de durván hazavág! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Yoda olyan, mint egy üveg abszint: kicsi, zöld, de durván hazavág! És milyen lehet, ha Yoda bevág egy üveggel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Eközben a BME-n.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Na ezért megyek én oda Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Van egy olyan érzésem, a pót-zh résztvevői azért nem nevettek kedélyesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Á, ez nagyon tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 23. http://www.youtube.com/watch?v=lQDvsf5lAp0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hahaha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 23. :D Én amúgy azért bírom ezt a jelenetet, mert Leia annyira kis sunyin megjátssza az egészet, mintha már az első perctől kezdve triviális lett volna, hogy Luke-kal testvérek és csak Han volt olyan hülye, hogy nem tűnt fel neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 25. (szerkesztve) Azért biztos nagyon örült Hang hogy mégiscsak megkaphatta Leiát. Szerkesztve: 2015. December 25. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Van, aki mindig lázad az elnyomás ellen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 17. Nem tudtam pontosan hova tegyem, igy erre a topic-ra esett a választás. De ezen a videón behaltam. http://www.youtube.com/watch?v=FaOSCASqLsE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.