Hozzászólás ideje: 2015. Október 17.9 éve Szerintem ez csak egy photoshop kreálmány, a való életben nem is létezik.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 18.9 éve C-"Aranyvessző/Goldenrod"-3PO hű követőkre talált. Engem a Jehova Tanúira emlékeztetnek.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 18.9 éve Engem a Jehova Tanúira emlékeztetnek. Nem véletlen, Pawel Kuczynski rajza őket figurázza ki. (egyébként azt hiszem ez a kép volt már itt, de sebaj, jót nevettem most is )
Hozzászólás ideje: 2015. Október 21.9 éve Ötletes. Valószínűleg a Birodalmi hadseregben nem lesz túl sok vevője.
Hozzászólás ideje: 2015. November 19.9 éve Azok számára, akik az új epizód előtt meg szeretnék nézni az egész sagát, de időhiánnyal küszködnek, itt a megoldás.
Hozzászólás ideje: 2015. November 23.9 éve http://www.youtube.com/watch?v=bsb9ZTmbSKQ Szerkesztve: 2015. November 23.9 éve - Werebazs
Hozzászólás ideje: 2015. December 9.9 éve A kép ismerős, de már az idejét sem tudom, hogy mikor láttam utoljára. Szeretem az igényes szóvicceket, hála az égnek, ez is az.
Hozzászólás ideje: 2015. December 16.9 éve Yoda olyan, mint egy üveg abszint: kicsi, zöld, de durván hazavág!
Hozzászólás ideje: 2015. December 17.9 éve Yoda olyan, mint egy üveg abszint: kicsi, zöld, de durván hazavág! És milyen lehet, ha Yoda bevág egy üveggel?
Hozzászólás ideje: 2015. December 22.9 éve Van egy olyan érzésem, a pót-zh résztvevői azért nem nevettek kedélyesen.
Hozzászólás ideje: 2015. December 23.9 éve :D Én amúgy azért bírom ezt a jelenetet, mert Leia annyira kis sunyin megjátssza az egészet, mintha már az első perctől kezdve triviális lett volna, hogy Luke-kal testvérek és csak Han volt olyan hülye, hogy nem tűnt fel neki.
Hozzászólás ideje: 2015. December 25.9 éve Azért biztos nagyon örült Hang hogy mégiscsak megkaphatta Leiát. Szerkesztve: 2015. December 25.9 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2016. Január 17.9 éve Nem tudtam pontosan hova tegyem, igy erre a topic-ra esett a választás. De ezen a videón behaltam. http://www.youtube.com/watch?v=FaOSCASqLsE
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.