Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2016. 02. 14. - 15:47, Dzséjt írta:

Avatar Episode 4: Return of Toruk Makto

Csak egy visszatérés van és az nem a királyé és nem a Jedi-é, hanem Toruk Makto-é. :D

Hozzászólás ideje:

Most jövök a Deadpool-ról.

Az előzetesek alapján nem az a film volt, amit azonnal rohanok megnézni a moziba. Sőt, ha kimarad nagy vásznon, akkor sem vágtam volna eret, de egy kedves barátom annyira nyüstölt tegnap, hogy beadtam a derekam és ma elmentünk megnézni. Kicsit vegyesek az érzelmeim a film kapcsán. Tény, hogy sajátos volt és a többi szuperhős mozihoz hasonlítva durván kilógott a sorból. Nos vannak (tudom sokan) akik erre várnak képregényfilm kapcsán. Én az a fajta vagyok, akinek az igazán jó képregényfilm, az az Amerika Kapitány és a Tél Katonája szint.

Nem mondom, voltak poénok, és nem kevés, amin nagyon jókat és igen hangosakat nevettem, mit nevettem, röhögtem! De voltak olyanok is (és nem csak 1-2) ami az én ízlésemnek már túl sok volt. Ezeken míg a mozi és a haverom egy emberként ízeseket kacarászott nekem a szemem sem rebbent. Ez van, ízlések és ficamok... ugyebár :D De nem tagadhatom el, hogy tényleg sok jó és igazán vicces poén is volt a filmben, amelyek kifejezetten szórakoztattak!

Az akció és a látvány. Nos itt adnék egy jó nagy 5-öst a filmnek, mert ugyebár a nagy képregényfilmekhez képest itt a büdzsé eléggé "alsóközép" kategóriás volt, de a lehető legtöbbet kihozták belőle! Szeretem, amimkor "kevés" pénzből is tudnak jól dolgozni! Szóval a filmmel ilyen téren nincsen baj!

Ezt a szerepet mondhatni (szerintem) Ryan Reynolds--ra öntötték. A csóka lubickolt a szerepben és szvsz jól is állt neki!

De valójában számomra egyetlen igazán nyomós oka volt annak, hogy mégis megnéztem a filmet (már a haver unszolásán túlmenően) és az Morena Baccarin volt. Már a Firefly óta csípem a hölgyet. Jó volt látni őt a filmben! :)

Nos összességében a mozijegy árát egyszer megérte. Nem életem szuperhős filmje, de arra a kb 1 óra 45 percre nem volt rossz.

Kíváncsian várom a többiek véleményét. Van egy olyan érzésem, hogy mindenki zabálni fogja ;)

Hozzászólás ideje:

Nálam az év egyik legjobban várt filmje a Deadpool, sajnos csak holnap jutok el rá, mert az OV vetítésekből kevés van amit össze tudok egyeztetni az időbeosztásommal, szinkronosra meg ennél a filmnél nem akarok menni...

Hozzászólás ideje:
  2016. 02. 15. - 16:18, R2-D2 írta:

:D Ebben ne legyél olyan biztos... :P

Ezt szándékosan túloztam el.

A lényeg, hogy engem - bár jókat röhögtem rajta - nem ragadott úgy magával mint pl a haveromat vagy mint láthatóan a mozi közönségének jelentős százalékát ... :)

Hozzászólás ideje:

Olyan komoly, mint egy gyenge fan-made poster. Legalább ne a Predators Predatoros predatorát tették volna rá... :roll: De ez tetszik:

Predator

Predator 2

Predators

The Predator

Megkockáztató, a kövi rész címe: A Predator :D:evil:

Hozzászólás ideje:
  2016. 02. 16. - 15:59, Nute Gunray írta:

Nekem már a Danny Glover-féle folytatás sem tetszett, moziba biztos nem fogok rohanni ezért a filmért.

Aggodalomra semmi ok, az Iron Man 3 rendezője készíti.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Én még várok a bizakodással. Habár bejött a harmadik vaspasis múvi.

Amúgy ma letudtam Mr. Pool kalandját. Jól éreztem én. Arra jutottam a végére hogy tényleg komálom azt a múvit. Egyedül a kéz és lábtöréses baromkodás nem jött be.

2016. 02. 14. - 21:39, Darth Riddick írta:

De valójában számomra egyetlen igazán nyomós oka volt annak, hogy mégis megnéztem a filmet (már a haver unszolásán túlmenően) és az Morena Baccarin volt. Már a Firefly óta csípem a hölgyet. Jó volt látni őt a filmben! :)

Nekem is tetszett. Legszívesebben elrohannék Ramses-ért. :D

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:
  2016. 02. 16. - 17:37, JakeSully írta:

Aggodalomra semmi ok, az Iron Man 3 rendezője készíti.

Shane Black-nek hívják az úriembert akinek forgatókönyvíróként olyan remek filmeket köszönhetünk mint a Halálos Fegyver 1-4, Az utolsó cserkész, Durr, durr és csók utóbbit rendezte is.

Ráadásul a Predator franchisehoz elég erős kötődése van. Az eredeti Predator filmben ő alakította Hawkins karakterét ráadásul az írásba is besegített.

Hozzászólás ideje:

Nekem is az első jön be a legjobban. Aztán jön a harmadik. Aztán meg... A másodikat egyáltalán nem csípem.

Amúgy remélem hogy emez második részt bírni fogom. Meg azt is hogy Groot a kész filmre nagyjából olyan magas lesz mint az elsőben. :D

6JepsaQ.jpg

Én a Vasember egyet kicsit túlértékeltnek érzem. Mindenki el volt tőle ájulva és mikor megnéztem széttártam a karomat és feltettem a kérdést: Ez volt olyan zseniálisan jó, amitől "ájuldozni" kell? Jó jó, szórakoztató volt, de nem hagyott bennem annyira mély nyomot. A 2. rész szvsz szóra sem érdemes. Ellenben nálam a 3. rész kifejezetten adta. :)

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:
  2016. 02. 17. - 18:16, Darth Riddick írta:

Én a Vasember egyet kicsit túlértékeltnek érzem. Mindenki el volt tőle ájulva és mikor megnéztem széttártam a karomat és feltettem a kérdést: Ez volt olyan zseniálisan jó, amitől "ájuldozni" kell? Jó jó, szórakoztató volt, de nem hagyott bennem annyira mély nyomot.

Nem volt annyira "szórakoztató" és "látványos", hogy mindenképp ezeket a jelzőket emeljem ki a kapcsán, de összességében filmként szerintem üti a többi részt. Remekül alapoz meg a karaktereknek (kiemelve nyilván Stark-ot), a Marvel-hez képest reális a sztori és hordoz némi tanulságot is. Emellett persze azért szórakoztató és látványos is. :)

A 2. rész szvsz szóra sem érdemes. Ellenben nálam a 3. rész kifejezetten adta. :)

A 2 már egyfajta visszalépés volt, ami inkább az 1. rész farvizén evezett, de semmi többlet. A 3-nak meg nekem az alapkoncepciója volt teljesen elbaltázott.

Spoileres tartalom megtekintése

pb! Azért nálam sem CSAK! a "szórakoztató" és a "látványos" jelzők érnek valamit egy egy film kapcsán! ;) Nagyon sok olyan filmet is szeretek, melyek a látvány szót közel's távol egyáltalán nem ismerik... és nem a klasszikus értelemben "szórakoztatóak"

Ezeket azért írtam le, mert megszólalt a skatulya vészharang ;):)

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Én a Vasember egyet kicsit túlértékeltnek érzem. Mindenki el volt tőle ájulva és mikor megnéztem széttártam a karomat és feltettem a kérdést: Ez volt olyan zseniálisan jó, amitől "ájuldozni" kell? Jó jó, szórakoztató volt, de nem hagyott bennem annyira mély nyomot. A 2. rész szvsz szóra sem érdemes. Ellenben nálam a 3. rész kifejezetten adta. :)

Ne feledd el, hogy az Iron Man egy olyan időben jelent meg, amikor a képregényfilmek a nézhetetlen moslék kategóriába tartoztak. Egyszerűen élvezhetetlenek voltak. A realitás talaján megmaradni próbáló (de valójában baromira nem sikerülő), szórakoztató, jól összerakott képregényfilmekből ez volt a második a Batman: Begins után. Valószínűleg ezért is "ütött" nagyot. Aztán - véleményem szerint - az Iron Man 2 meg már azért nem, mert már nem volt meg az újdonság varázsa és hirtelen mindenki meglátta az amúgy az egész MCU-ra jellemző hibákat, amik amúgy az első részben is ott virítottak. Ezért sem értem, miért utálják annyira az Iron Man 2-t. Szerintem semmivel sem jobb vagy rosszabb az elsőnél, csak nagyobb léptékű lett - éppen emiatt én jobban is szeretem, de a kedvencem az Iron Man 3.

Hozzászólás ideje:
  2016. 02. 17. - 19:26, Dzséjt írta:

Félreértettél akkor.

Hozzászólás ideje:

Ezt meg tudom érteni, bár engem nem zavar. Mondjuk talán azért, mert ismertem a képregényes sztorikat, így már jóval a harmadik rész előtt tudtam, hogy esélyesen mi lesz a filmek végkimenetele.

Most értem haza a Deadpool-ról valami nekem gyanús

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.