Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Lefogadom hogy ahhoz a képhez Rey-től nyúlták a fejet:

hFeZHZC.jpg

Amúgy én simán el tudnám fogadni Daisy-t az újféle Larának.

Hozzászólás ideje:

Olyan kis szépke! Nem is lehet belekötni!

Tökéletes star wars-lány! :love:

A kis százszorszépke. :D

Amúgy nemrég lett vége a "Prediknek". Tényleg jó volt a három filmet egymást követő napokon letudni. :cool:

Hozzászólás ideje:

A kis százszorszépke. :D

Amúgy nemrég lett vége a "Prediknek". Tényleg jó volt a három filmet egymást követő napokon letudni. :cool:

Zsír! :D

Lehet, hogy már nem tartasz velem, de én nekifutok a "vs"-filmeknek.

Évek óta nem láttam őket, és van bővített változatuk is szinkronnal!

Hozzászólás ideje:

Valamikor belefutottam hogy bővített AvP-k is vannak de még nem ismerkedtem meg velük. Az első eresztést csak meglesem ma este aztán majd eldől hogy a másikra is sort kerítek-e.

Hozzászólás ideje:

Az eredeti az egyik legnagyobb kedvenc filmem, minden percét imádom. :) Ez egy felesleges remake, lehet, hogy látványos lesz, de a lélek kiveszett belőle (habár a jelenetek alapján az 1959-es kocsiverseny látványra lazán kenterbe veri az ittenit).

Hozzászólás ideje:

Acélember újra nézve, még mindig nagyon bejön. Batman v Superman-re a jegy megvéve. Már alig várom a jövőhét csütörtököt. :D

Hozzászólás ideje:

A Nő(2013)

Ezt a filmet még MissKarrde ajánlotta amit ezúton is köszönök neki mert nagyon tetszett. A történet annyi hogy a nem túl távoli jövőben Theodore Twombly(Joaquin Phoenix) egy magányos válófélben lévő bérlevélíró(emberek helyett megírja a leveleiket, pl férjtől a feleségnek, mamától az unokának), aki egy éve külön él a feleségétől - csak a válási papírok aláírása van hátra - beszerez egy olyan operációs rendszert mely tulajdonképpen egy mesterséges intelligencia is. Elkezdenek beszélgetni és innen érdekes a történet.

Pl elég sokszor magamra ismertem, át tudtam érezni a férfi kinlódását vágyakozását a szeretetre és szerelemre. Nagyon okos gondolatok hangzanak el párkapcsolatokról, férfi-nő közötti együttlétről. Tulajdonképpen az MI tanítja a férfit hogy vállalja fel az érzelmeit. Maga a világ is olyan technokrata, a város is olyan szürkés,az élet benne meg monoton a sok kütyütől. Sok kérdés is felmerül. Beleszerethetünk-e egy programba? Miként tudunk emberi kapcsolatokat kezdeményezni és megtartani ebben a nagyon gyorsan fejlődő világban?

Joaquin Phoenix alakítása lenyűgöző, én nagyon örülök hogy visszatért a filmezéshez, mert remek színész.

Egyszóval aki egy remek filmet akar látni és nem tart egy kis önvizsgálattól ne hagyja ki. Utószóként annyit még hogy ebben a filmben láttam eddig a legszimpatikusabb MI-t.

10/10

De ha már Joaquin Phoenix szóba került ajánlanék tőle egy tavalyi filmet melyet Woody Allen rendezett. A cime: Abszurd alak(Irrational Man).

Phoenix egy piás, életunt filozófiaprofesszort alakít, aki egy kisvárosi főiskolára megy tanítani. Itt közelebbi kapcsolatba kerül egy lánydiákjával, főleg szellemileg mely hölgynek tetszik a professzor úr lazasága és őszintesége. Egy nap egy büfében kihallgatnak egy beszélgetést mely mindent megváltoztat és a professzort olyan döntést hoz mely életigenlővé teszi, de az ár hatalmas melyet fizet érte.

Ami ebben a filmben tetszett az a nagyon jól müködő kémia a professzor és tanítványa között és a kitünő intellektuális párbeszédek. Persze Phoenix itt is igazolja milyen jó színész, de maga a történet , a szereplők közötti kohézió is nagyon egyben van.

Én nagyon jól szórakoztam rajta.

Hozzászólás ideje:

Frenkie, örülök, hogy tetszett a film, amit ajánlottam :)

Az Irrational man a gépemen leledzik (JP még mindig a kedvenceim között van), csak még nem láttam, de hamarosan sort kerítek rá.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.