Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 15. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Ahhoz képest ahogy elnéztem rengetegen linkeltek be ide cikkeket szóval nem értem még mindig mi a probléma. Érdekességnek hoztam,hogy ilyen is van. Az hogy pl az ign-ről linkelsz amely oldalon talán a kötőszavak igazak. Kb olyan szintü az oldal mint a Blikk. A mi fórumunk viszont valós információkat vitat meg. Kicsit nehezebb összehozni ezen információkat, de itt hálistennek intelligens emberek fórumoznak akik nem fognak ign "hírekről" vitázni, mert nincs értelme. Semmi baj ha belinkelsz valamit, de ne a net legaljáról. Szerkesztve: 2018. November 15. - Frenkie 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. (szerkesztve) Hirtelen nem találtam jobb helyet neki de talán itt jó lesz. Szóval Adam Driver és Richard E. Grant is jelölt a Legjobb férfi mellékszereplő kategóriában, illetve a Solo a Legjobb vizuális effektek kategóriában az Oscaron. Hajrá! Szurkolok nekik nagyon. Szerkesztve: 2019. Január 22. - Kenobi tábornok 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. A Solo oscar jelölést kapott? Döbbenet! Sok esélye van nyerni... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Ilyen filmek mellett valóban a vesztesek magabiztosságával indulhat harcba. A Black Panther győzelmére tippelek, de még az Infinity War és a Ready Player One is sokkal esélyesebb. Én mondjuk a Ready Player One-nak adnám. A Solo remek effektekkel bír, de szerintem még a Star Wars filmek sorában sem kiemelkedő. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Ennél a filmnél tényleg inkább az a kellemes meglepetés, hogy megkapta a jelölést. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 19. 7 pszichológiai jelenség, mely a Star Wars univerzum részét képezi Lehetett volna bővebb lére ereszteni, de szerintem érdekes cikk, amiben egységesen vizsgálják a 8 Saga film pszichológiai jelenségeit. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Az egyik könyvem lapjai között találtam ma az előzménytrilógia forgatása közben íródott alábbi cikket. Gőzöm nincs hogy bekerült-e már. Ha bekerült akkor lehet hogy pont én raktam be. Jedinek áll a világ 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Emlékszem erre a cikkre, anno én is megvettem ezt az újságot (nem esküdnék meg melyikben volt). Érdekes, hogy már azóta is eltelt 22 év, mint ahogy az is: itt még az író is kilenc részről beszél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 20. 18 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: itt még az író is kilenc részről beszél. A csóka vagy biztos forrásból tudott valamit vagy ráhibázott vagy belelátott a jövőbe. Utóbbi esetén már rég a sötét oldalon lehet mert nem ismerte Yoda intelmét: "Careful you must be when sensing the future." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 20. Akkoriban a hivatalos oldalon is kilenc rész volt feltűntetve, utána álltak vissza hatra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 20. (szerkesztve) Ez engem nem igazán izgatott mikor az előzőmet írtam. Az szimplán csak poén volt. Úgy tűnik nem esett le mert különben talán kapott volna a kommentem egy bujaférget. Számítottam is rá. Szerkesztve: 2019. Május 20. - Rog 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 15. Egy amerikai szociológiai felmérés szerint 3 kategóriába sorolhatók a Star Wars rajongók! https://hu.ign.com/star-wars/49920/news/egy-felmeres-szerint-harom-kategoriaba-lehet-besorolni-a-star-wars-rajongoit?fbclid=IwAR0jUxiHTb5k77UJQ-1dSaX7FNO4bl1WYLOMAU5-eWxq0UNQEC-6jDjhN0w 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 16. Én egyszer egy tíz különböző rajongó fajtáról szóló cikket olvastam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 25. https://rejtelyekszigete.com/mit-keres-yoda-mester-egy-kozepkori-keziraton/?fbclid=IwAR38STmaardEZHBJkx2HJul_PsOzFnNsD9kc7fIsDkMZJw5UMlQ0iiytoOg A mester már akkor is tanított 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 25. 39 perccel korábban, Kargarosz írta: https://rejtelyekszigete.com/mit-keres-yoda-mester-egy-kozepkori-keziraton/?fbclid=IwAR38STmaardEZHBJkx2HJul_PsOzFnNsD9kc7fIsDkMZJw5UMlQ0iiytoOg A mester már akkor is tanított Nemhiába a 900 év. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 29. Mark Hamill és Harrison Ford első próbája, egyben első találkozása került elő. Csak tudnám hol őrzik ezeket a régi felvételeket, és miért kell ennyit várni míg valaki közzéteszi őket.. Ki tudja a The Rise of Skywalker forgatásán is mennyi felvétel készült, amiket majd 10-20 év múlva láthatunk csak...vagy akkor se. https://www.gamestar.hu/masvilag/star-wars-mark-hamill-harrison-ford-266410.html 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 29. Ez szerintem rajta volt valamelyik DVD vagy BD kiadás extra lemezén, mert én tuti láttam már. Vagy ennek egy változatát. Amúgy, hogy nem kerülnek elő minden nap, arra elég egyszerű a magyarázat: ezek a stúdió raktárába kerülnek az elkészültük után, ráadásul nem digitálisan vannak rögzítve, és 20-40 év alatt azért elég sok mindent rájuk pakolnak abban a raktárban, mert régen az ilyen nem sok embert érdekelt, ez csak a DVD korszak idején lett sláger (bár még így sem érdekel szignifikánsan sok embert az "így készült", ezért is csak extrák a lemezeken). Sok dolog el is kallódik az ide-oda pakolás során. Szóval meg kell őket találni, aztán digitalizálni, engedélyt kapni a közlésére, és akkor láthatjuk valahol - általában BD-n vagy DVD-n. Ma a digitális korszak miatt azért könnyebb előkotorni egy mai werkfilmet, tesztet, stb-t, hiszen elég egy search-et nyomni és akár közvetlen az anyagot tároló szerverről feltölthetik a Youtube-ra. Lényegében manapság már csak az szab határt ezeknek, hogy mikor kapnak engedélyt a közlésre. Lehet, hogy a következő nap, lehet, hogy soha. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 7. https://hu.ign.com/star-wars/52847/news/dontott-a-publikum-ez-a-legjobb-2000-utan-bemutatott-star-wars-film?fbclid=IwAR2G8tMrHii_zK0l58IjVuTpHc9559crXE-YuhKP2lFyZKpdboebGZozOBw Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. https://promotions.hu/orszagos/zene-film-kultura/2019/09/15/wars-kiallitas-balna/ Közülünk volt már esetleg valaki? Érdekelne a Ti véleményetek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. Én majd 24-én vagy 25-én megyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Itt egy jó kis cikk arról, hogy a celebek edzője, Gunnar Peterson hogyan hozta formába a 82 éves Billy Dee Williamst az ep9-re. Azért le a kalappal Billy Dee előtt. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. 2019. 10. 17. - 1:03, Darth Cupsy írta: Én majd 24-én vagy 25-én megyek Na, akkor majd várjuk a beszámolót! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. 9 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Itt egy jó kis cikk arról, hogy a celebek edzője, Gunnar Peterson hogyan hozta formába a 82 éves Billy Dee Williamst az ep9-re. Azért le a kalappal Billy Dee előtt. 82 éves??? Kinéz vagy 60-nak. Le a kalappal előtte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 18. (szerkesztve) 12 órával ezelőtt, caseyjones írta: Na, akkor majd várjuk a beszámolót! Szállítom majd feltétlen 13 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Itt egy jó kis cikk arról, hogy a celebek edzője, Gunnar Peterson hogyan hozta formába a 82 éves Billy Dee Williamst az ep9-re. Azért le a kalappal Billy Dee előtt. 1. lépés: Billy kicsit kevesebbet kéne szívni Szerkesztve: 2019. Október 18. - Darth Cupsy 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 5. https://port.hu/cikk/mozi/c-3po-vajon-anthony-daniels-halala-utan-is-szerepelni-fog-a-star-wars-filmekben/article-62076 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 5. 3 órával ezelőtt, Kargarosz írta: https://port.hu/cikk/mozi/c-3po-vajon-anthony-daniels-halala-utan-is-szerepelni-fog-a-star-wars-filmekben/article-62076 Egyrészt nem örülnék neki, ha "meghalna" szegény, viszont ha nem akkor meg az az érzelmes pillanat is veszíteni fog a jelentőségéből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Számomra 3PO egybeforrt Daniels-szel. Persze, más is eljátszhatná, de a hangja és esetlegesen a járása (bár egy jó színész ezt meg tudná oldani) sem lenne az igazi. Vagy arra gondolt Daniels, hogy a hangját a már eddig elmondott archív szövegeinek az újrahasznosításával oldanák meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Biztos megoldanák valahogy, nem hiszem, hogy ez a mai világban már gondot okozna. Viszont nekem R2 és C3PO a Skywalker saga szerves része. Más korokban játszódó történetekben nem is nagyon tudom elképzelni őket. Szerintem most látjuk őket egy jó darabig utoljára a vásznon. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Nekem van is egy olyan érzésem, hogy C-3PO-tól búcsút veszünk végleg. Az ep1-ben rakta össze Anakin, így afféle kerek lezárása lenne a sztorinak, ha az ep9-ben pedig bevégezné a droid valamilyen úton-módon. A trailer is ezt sugallja. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 5. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Nekem van is egy olyan érzésem, hogy C-3PO-tól búcsút veszünk végleg. Az ep1-ben rakta össze Anakin, így afféle kerek lezárása lenne a sztorinak, ha az ep9-ben pedig bevégezné a droid valamilyen úton-módon. A trailer is ezt sugallja. Hol kell aláírni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.