Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Höhö, Kánaán Jarrus. Köszönöm a felvilágosítást Riddick, a sorozatok magyar szinkronjainak naprakészsége terén igencsak tudatlan vagyok, de így már érthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Hamarabb lesz Star Wars Rebels magyarul, mint The Clone Wars 6. évad!! Ez száz! (Már ha lesz egyáltalán valaha magyarul TCW 6. évad)... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Ismerek egy tagot, aki vagy abszolút pontossággal vagy max pici eltéréssel hozza a sorozatok magyar premierjeinek dátumát csatornástul, mindenestül. Ő már február 16-án közzé tette ezt: "Magyar premier – Disney Csatorna: ősz Star Wars: Lázadók (Star Wars Rebels) 1. évad (előbb az egy órás felvezető film, majd a sorozat.)" A Disney Channelről felvett magyar nyelvű előzetes ezt csak alátámasztja. Szóval nem lehet, hogy szinkronban fog menni az amcsival, hanem most már biztos. Persze néhány résznyi eltolódás tuti lesz. Jelenleg pl a Hannibal 2. évadának magyar vetítése (az AXN-en) megy közel szinkronban az amerikaival. A magyar FOX csatorna jelenleg darálja a The Walking Dead-et, hogy majd az 5. évadot is közel szinkronban adja magyarul a kinti vetítéssel! Vagy pl a május 5-én startolt új 24 évadot is (amit már említettem) a magyar FOX május 26-tól fog műsorra tűzni, természetesen magyar nyelven. Vagy pl a sajnálatosan elkaszát Almost Human-t is elég hamar elkezdték magyarul sugározni. Ez (számomra legalábbis, aki nem vagyok szinkron gyűlölő) mindenképpen dicséretes tendencia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. (szerkesztve) Nagyon örülök, hogy a magyar Disney Channel-en is menni fog már ősszel! A gyerekeim most kaptak rá a Star Wars-ra, már látom, hogy ezt imádni fogják. Szerkesztve: 2014. Május 7. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Nagyszerű hír! És egyszerre dolgozhat Lok és Al! Felkötni a gatyát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Az eddigi trailerekből ítélve szerintem ütős sorozat lesz. Remélem, a Clone Wars-nál jobb lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Remélem, a Clone Wars-nál jobb lesz... Annál 100%, hogy jobb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Annál 100%, hogy jobb lesz. Mármint én a 2008-14-es Clone Wars-ra gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 16. Tudom én, hogy mire gondoltál de annak The Clone Wars a címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. (szerkesztve) Ennyi... Engem megvettek kilószámra. http://www.youtube.com/watch?v=xg5YN3LAGw4 Amúgy nem tudom volt-e már szó róla, de nekem most esett le, hogy annak idején Vanessa Marshall szolgáltatta Jan Ors hangját is, a Jedi Outcast és Jedi Academy játékokban. Szerkesztve: 2014. Július 22. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Ennyi... Engem megvettek kilószámra. Jaja, igencsak üt ez a trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. (szerkesztve) Jó lesz ez, mondjuk már láttam szebb animált wookie-kat is Amúgy nem tudom volt-e már szó róla, de nekem most esett le, hogy annak idején Vanessa Marshall szolgáltatta Jan Ors hangját is, a Jedi Outcast és Jedi Academy játékokban. Inkább csak a Jedi Outcastban, mert a Jedi Academy-ben nem szerepelt (a sorozat többi részében - Dark Forces I és II-ben - meg más és más adta a hangját - és a képét) Szerkesztve: 2014. Július 22. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Inkább csak a Jedi Outcastban, mert a Jedi Academy-ben nem szerepelt (a sorozat többi részében - Dark Forces I és II-ben - meg más és más adta a hangját - és a képét) Ja igen. Kösz, hogy kijavítottál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Nagyon frankó a tréler. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Hát én most sajnos lefostam a bokámat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Még jobban bele kell mélyednem, de most el kell mennem. Egyébként elég jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Ez valami oltári! Obi üzenetétől borsódzott a hátam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Nos...a wookie-k már egy fokkal jobban néznek ki, és van pár vizuális elem ami miatt azt mondom király lesz. Remélem kijön majd BD -n is. Van amiben viszont gyengébb mint a TCW animáció, vagy csak a más stílus miatt még szokatlan kicsit. Ezen a minél több epizód segíteni fog azt hiszem. Ha a sztori jó lesz kajálni fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Nekem is tetszett. Jó kis kalandokba keverednek majd. Külön örülök a linearitásnak és annak, hogy egy főszereplőcsoportra fog fókuszálni a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Ez valami oltári! Obi üzenetétől borsódzott a hátam. Nekem is, de főleg így, hogy JAT a hangja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. (szerkesztve) Ez valami oltári! Obi üzenetétől borsódzott a hátam. Szintén zenész Nos...a wookie-k már egy fokkal jobban néznek ki, és van pár vizuális elem ami miatt azt mondom király lesz. Remélem kijön majd BD -n is. Van amiben viszont gyengébb mint a TCW animáció, vagy csak a más stílus miatt még szokatlan kicsit. Ezen a minél több epizód segíteni fog azt hiszem. Ha a sztori jó lesz kajálni fogom. Jah TCW is fejlődött folyamatosan Szerkesztve: 2014. Július 22. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Platschu Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Félelmetesen jó a trailer! John Williamset pedig még mindig zseninek tartom, mert ezt az ajánlót is kiválóan feldobta a kórusének. Egyszerűen kirázott a hideg a gyönyörűségtől, hogy ilyen klasszikus zenei témát bevágtak és ezáltal egy sokkal magasztosabb, pátoszosabb árnyalatot adtak az egésznek, hogy itt valami nagyszabású, igazán a galaxis életét eldöntő eseménysorozat kezdődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Remek trailer, hangulatos kedvcsináló a sorozathoz. Üdítő látni, hogy a Rebels-beli Obi-Wan modell mennyivel realisztikusabb a TCW-belinél. Sajnos a vukikról ugyanezt már nem tudom leírni... az a textúra sok érzést kelt bennem, csak épp azt nem, hogy szőrzetet látok. De a látványvilággal összességében nem érzek gondot. Már csak a sztori miatt kell aggódnunk (?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. (szerkesztve) Amúgy nem tudom volt-e már szó róla, de nekem most esett le, hogy annak idején Vanessa Marshall szolgáltatta Jan Ors hangját is, a Jedi Outcast és Jedi Academy játékokban. Na ne ba..... tényleg! Akkor imádni fogom. Még mindig vigyorgok, valahányszor látom, ahogy Chopper a "fejét" veri a falba. Egyébként van fejegyenes OT utalásunk is a - ha jól látom - sandtrooper "Move along!"-ja formájában. Na meg ott van Obi "a new hope"-ja. Szerkesztve: 2014. Július 22. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Nos...a wookie-k már egy fokkal jobban néznek ki, és van pár vizuális elem ami miatt azt mondom király lesz. Remélem kijön majd BD -n is. Van amiben viszont gyengébb mint a TCW animáció, vagy csak a más stílus miatt még szokatlan kicsit. Ezen a minél több epizód segíteni fog azt hiszem. Ha a sztori jó lesz kajálni fogom. Még kiforratlan az animáció, ez egyértelműen látszik, de majd lesz jobb is. A TCW 5. évadának persze a nyomába sem ér. (Kizárólag technikailag és csak a trailer alapján!) A rohamosztagosok gyönyörűek, modelljük egyértelműen az animáció csúcsa a trailerben, ezzel együtt a vukik pedig a mélypont. A textúrák néhol nagyon egyszerűek, de ez csak azért tűnik fel, mert ugye a TCW utolsó részei jelenleg az összehasonlítási alapunk és sajnos animációban nincs folytatólagosság...még. Persze várjuk meg a készterméket. Ami az összhatást illeti, így a trailer alapján kevésbé van az embernek olyan érzése, hogy mindent belepréseltek a képbe. Érezni, hogy más volt a rendezői utasítás. A TCW trailerei tömörebbek, valahogy több dolog van egy jelenetben, nagyobb információmennyiséget pumpáltak a TCW jeleneteibe. Nehéz ezt elmagyarázni, de szerintem mindenki tudja, hogy miről beszélek. Ettől függetlenül várós, de még kicsit felemásak az érzéseim. A TCW nagyon magasra tette a lécet....nagyon nagyon magasra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 22. Na engem most vettek meg kilóra. Ez a nagybetűs Star Wars. Obi-Wan üzenete meg hátborzongató. A Rend elbukott... A jövő bizonytalan.....Új remény. Zseniális. Csak nem voltak hülyék annyira a Jedik. Mondjuk arra kiváncsi lennék mikor került a holokronba Kenobi üzenete. Mert ez nem a templombeli figyelmeztetés. Ezt már lehet a tatooine-i számüzetésben csinálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Lehet, hogy a templombeli figyelmeztetés, csak az utókor számára mondjuk Kanan mestere rögzítette egy holokronra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Érdekes hogy alig látjuk az Inkvizitort, a szereplők közti interakciók alapján pedig a sztori legelején járunk. Szerintem a jeleneteknek úgy a 70-80 százaléka a premier részből van ami ha jól emlékszek különösen hosszú lesz. Tippre egyébként én is azt mondanám, hogy Obi-Wannak ez a templomos beszéde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Én meg merem kockáztatni, hogy az egész abból lehet. És az inkvizitoros jelenet talán a zárójelenet lesz, az epizóddban pedig Kallus lesz a főgonosz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 23. Igy második nézésre tűnt fel hogy maga a narrátor is a premierre hivja fel a figyelmet, szóval igen valszeg az egész abból van. Mindenesetre ha tényleg így lesz akkor asszem előre boritékolható, hogy nem fogunk unatkozni a premieren Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.