Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Höhö, Kánaán Jarrus. :D

Köszönöm a felvilágosítást Riddick, a sorozatok magyar szinkronjainak naprakészsége terén igencsak tudatlan vagyok, de így már érthető. :)

Hozzászólás ideje:

Ismerek egy tagot, aki vagy abszolút pontossággal vagy max pici eltéréssel hozza a sorozatok magyar premierjeinek dátumát csatornástul, mindenestül. Ő már február 16-án közzé tette ezt:

"Magyar premier – Disney Csatorna: ősz Star Wars: Lázadók (Star Wars Rebels) 1. évad (előbb az egy órás felvezető film, majd a sorozat.)"

A Disney Channelről felvett magyar nyelvű előzetes ezt csak alátámasztja. Szóval nem lehet, hogy szinkronban fog menni az amcsival, hanem most már biztos. Persze néhány résznyi eltolódás tuti lesz.

Jelenleg pl a Hannibal 2. évadának magyar vetítése (az AXN-en) megy közel szinkronban az amerikaival.

A magyar FOX csatorna jelenleg darálja a The Walking Dead-et, hogy majd az 5. évadot is közel szinkronban adja magyarul a kinti vetítéssel!

Vagy pl a május 5-én startolt új 24 évadot is (amit már említettem) a magyar FOX május 26-tól fog műsorra tűzni, természetesen magyar nyelven.

Vagy pl a sajnálatosan elkaszát Almost Human-t is elég hamar elkezdték magyarul sugározni.

Ez (számomra legalábbis, aki nem vagyok szinkron gyűlölő) mindenképpen dicséretes tendencia.

Hozzászólás ideje:

Nagyon örülök, hogy a magyar Disney Channel-en is menni fog már ősszel! A gyerekeim most kaptak rá a Star Wars-ra, már látom, hogy ezt imádni fogják. :D

Szerkesztve: - Pildi

• 1 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ennyi... Engem megvettek kilószámra. :yes:

http://www.youtube.com/watch?v=xg5YN3LAGw4

Amúgy nem tudom volt-e már szó róla, de nekem most esett le, hogy annak idején Vanessa Marshall szolgáltatta Jan Ors hangját is, a Jedi Outcast és Jedi Academy játékokban.

Szerkesztve: - LordGravon

Hozzászólás ideje:

Jó lesz ez, mondjuk már láttam szebb animált wookie-kat is

Amúgy nem tudom volt-e már szó róla, de nekem most esett le, hogy annak idején Vanessa Marshall szolgáltatta Jan Ors hangját is, a Jedi Outcast és Jedi Academy játékokban.

Inkább csak a Jedi Outcastban, mert a Jedi Academy-ben nem szerepelt (a sorozat többi részében - Dark Forces I és II-ben - meg más és más adta a hangját - és a képét)

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Inkább csak a Jedi Outcastban, mert a Jedi Academy-ben nem szerepelt (a sorozat többi részében - Dark Forces I és II-ben - meg más és más adta a hangját - és a képét)

Ja igen. Kösz, hogy kijavítottál. :peace:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nos...a wookie-k már egy fokkal jobban néznek ki, és van pár vizuális elem ami miatt azt mondom király lesz. :D Remélem kijön majd BD -n is. Van amiben viszont gyengébb mint a TCW animáció, vagy csak a más stílus miatt még szokatlan kicsit. Ezen a minél több epizód segíteni fog azt hiszem. :) Ha a sztori jó lesz kajálni fogom.

Hozzászólás ideje:

Nekem is tetszett. Jó kis kalandokba keverednek majd. Külön örülök a linearitásnak és annak, hogy egy főszereplőcsoportra fog fókuszálni a sorozat.

Hozzászólás ideje:

Ez valami oltári! Obi üzenetétől borsódzott a hátam. :rock:

Nekem is, de főleg így, hogy JAT a hangja :clap:

Hozzászólás ideje:

Ez valami oltári! Obi üzenetétől borsódzott a hátam. :rock:

Szintén zenész :D

Nos...a wookie-k már egy fokkal jobban néznek ki, és van pár vizuális elem ami miatt azt mondom király lesz. :D Remélem kijön majd BD -n is. Van amiben viszont gyengébb mint a TCW animáció, vagy csak a más stílus miatt még szokatlan kicsit. Ezen a minél több epizód segíteni fog azt hiszem. :) Ha a sztori jó lesz kajálni fogom.

Jah TCW is fejlődött folyamatosan

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Félelmetesen jó a trailer! John Williamset pedig még mindig zseninek tartom, mert ezt az ajánlót is kiválóan feldobta a kórusének. Egyszerűen kirázott a hideg a gyönyörűségtől, hogy ilyen klasszikus zenei témát bevágtak és ezáltal egy sokkal magasztosabb, pátoszosabb árnyalatot adtak az egésznek, hogy itt valami nagyszabású, igazán a galaxis életét eldöntő eseménysorozat kezdődik.

Hozzászólás ideje:

Remek trailer, hangulatos kedvcsináló a sorozathoz. Üdítő látni, hogy a Rebels-beli Obi-Wan modell mennyivel realisztikusabb a TCW-belinél. Sajnos a vukikról ugyanezt már nem tudom leírni... az a textúra sok érzést kelt bennem, csak épp azt nem, hogy szőrzetet látok. De a látványvilággal összességében nem érzek gondot. Már csak a sztori miatt kell aggódnunk (?)

Hozzászólás ideje:

Na ne ba..... tényleg! :o Akkor imádni fogom. :D

Még mindig vigyorgok, valahányszor látom, ahogy Chopper a "fejét" veri a falba. Egyébként van fejegyenes OT utalásunk is a - ha jól látom - sandtrooper "Move along!"-ja formájában. :) Na meg ott van Obi "a new hope"-ja.

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

Még kiforratlan az animáció, ez egyértelműen látszik, de majd lesz jobb is. A TCW 5. évadának persze a nyomába sem ér. (Kizárólag technikailag és csak a trailer alapján!) A rohamosztagosok gyönyörűek, modelljük egyértelműen az animáció csúcsa a trailerben, ezzel együtt a vukik pedig a mélypont. A textúrák néhol nagyon egyszerűek, de ez csak azért tűnik fel, mert ugye a TCW utolsó részei jelenleg az összehasonlítási alapunk és sajnos animációban nincs folytatólagosság...még. Persze várjuk meg a készterméket. Ami az összhatást illeti, így a trailer alapján kevésbé van az embernek olyan érzése, hogy mindent belepréseltek a képbe. Érezni, hogy más volt a rendezői utasítás. A TCW trailerei tömörebbek, valahogy több dolog van egy jelenetben, nagyobb információmennyiséget pumpáltak a TCW jeleneteibe. Nehéz ezt elmagyarázni, de szerintem mindenki tudja, hogy miről beszélek. Ettől függetlenül várós, de még kicsit felemásak az érzéseim. A TCW nagyon magasra tette a lécet....nagyon nagyon magasra.

Hozzászólás ideje:

Na engem most vettek meg kilóra. Ez a nagybetűs Star Wars. Obi-Wan üzenete meg hátborzongató. A Rend elbukott... A jövő bizonytalan.....Új remény. Zseniális. Csak nem voltak hülyék annyira a Jedik. Mondjuk arra kiváncsi lennék mikor került a holokronba Kenobi üzenete. Mert ez nem a templombeli figyelmeztetés. Ezt már lehet a tatooine-i számüzetésben csinálta.

Hozzászólás ideje:

Érdekes hogy alig látjuk az Inkvizitort, a szereplők közti interakciók alapján pedig a sztori legelején járunk. Szerintem a jeleneteknek úgy a 70-80 százaléka a premier részből van ami ha jól emlékszek különösen hosszú lesz.

Tippre egyébként én is azt mondanám, hogy Obi-Wannak ez a templomos beszéde.

Hozzászólás ideje:

Igy második nézésre tűnt fel hogy maga a narrátor is a premierre hivja fel a figyelmet, szóval igen valszeg az egész abból van.

Mindenesetre ha tényleg így lesz akkor asszem előre boritékolható, hogy nem fogunk unatkozni a premieren :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.