Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Igen, jó válaszokat is kell adni. Leslie L. Lawrence-t nekem is egyből kitalálta. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Na megszivattam, a falevelet nem tudta kitalálni! Az marha nagy szívatás, ha egy programtól olyat kérdezel, ami nincs is benne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Nagyon komolyak a képek, ott a Kuna indiánoknál úgy elélnék Biztos nem infarktusban vagy agyvérzésben halnak meg. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Gondoljatok egy híres emberre, és mehet a menet! Nekem még Vágási Ferit is kitalálta, nagyon nagy, érdemes kipróbálni: Kipróbálom milyen jó Nagyon jópofa, bár sokat kérdezett, mire rájött, akire gondoltam Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Nálam egyelőre beletört a bicskája a fazonnak a dologba. Utána akartam nézni hogy fenn vannak-e még a képek amiket felraktam de nem tudta kitalálni azokat akikhez tartoznak. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Fuhhh, én mennyit játszottam most ezzel, köszike. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Nagyon kemény, simán kitalál olyanokat, mint Jacob, vagy a Black Smoke. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. George Lucas 20. kérdésre jött össze neki Más. Az én Celebration Europe videóim megvannak valakinek a gépén? A freeweb ugye bezár, nekem meg csak dvd-re írva (adatként) van meg az egész, az meg ugye.... nem az örökkévalóság. Tudom, jókor jut eszembe de... jahh. Elősazer meg fogom nézni a DVD-n mi van jól és mi nem, de ha esetleg valami hiányzik, kitől tudom pótolni? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Más. Az én Celebration Europe videóim megvannak valakinek a gépén? Huha, meg kell néznem, hogy megvannak-e valahol lemezen. Ha nem sürgős, akkor jövő héten, sajnos a héten nem igazán tudok nekiállni keresni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Nem sürgős. Köszönöm! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldog Születésnapot Ben Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldog Szülinapot! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Sok Boldog Szülinapot Ben! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldog születésnapot!!! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Füled érjen Yodáig! Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldog születésnapot! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldog szülinapot! Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldog Szülinapot! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldog szülinapot Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldog szülinapot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Isten éltessen Ben! Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. NorbiLordi, Obi1, Rog, Donát, kudar, danityu, Darth Revan9, Embo, Ágki, MissKarrde, Pildi, Ody Mandrell... köszi szépen nektek, nem hittem volna, hogy ilyen sokan lesztek. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megkésve ugyan, de én is boldog születésnapot kívánok! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. NorbiLordi, Obi1, Rog, Donát, kudar, danityu, Darth Revan9, Embo, Ágki, MissKarrde, Pildi, Ody Mandrell... köszi szépen nektek, nem hittem volna, hogy ilyen sokan lesztek. Legalább kellemesen csalódtál. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Srácok, esetleg ért valaki az eMule nevű programhoz? Ugyanis találtam bizonyos linkeket, amelyeket csak edk2 klienssel lehet letölteni, az eMule pedig támogatja ezeket. Igazi ritkaságokról van szó, híres sorozatok webizódjai és hasonlók, én pedig ezen a szinten mániákus gyűjtő vagyok. Ránézésre úgy néz ki, mint a torrent, be is töltöttem a sok letöltést, de egyik sem indul el, mi lehet a baj? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Srácok, esetleg ért valaki az eMule nevű programhoz? Ugyanis találtam bizonyos linkeket, amelyeket csak edk2 klienssel lehet letölteni, az eMule pedig támogatja ezeket. Igazi ritkaságokról van szó, híres sorozatok webizódjai és hasonlók, én pedig ezen a szinten mániákus gyűjtő vagyok. Ránézésre úgy néz ki, mint a torrent, be is töltöttem a sok letöltést, de egyik sem indul el, mi lehet a baj? Olyasmi mint a DC++. Ha nem indul el a letöltés az szerintem azért van, mert nincs meg elég embernek. Gondolom nem a legújabb Lady Gaga albumot akarod leszedni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Srácok, esetleg ért valaki az eMule nevű programhoz? Ugyanis találtam bizonyos linkeket, amelyeket csak edk2 klienssel lehet letölteni, az eMule pedig támogatja ezeket. Igazi ritkaságokról van szó, híres sorozatok webizódjai és hasonlók, én pedig ezen a szinten mániákus gyűjtő vagyok. Ránézésre úgy néz ki, mint a torrent, be is töltöttem a sok letöltést, de egyik sem indul el, mi lehet a baj? Kapcsold kia Windows tűzfalát. Anno nekem a DC++ azért nem ment. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Olyasmi mint a DC++. Ha nem indul el a letöltés az szerintem azért van, mert nincs meg elég embernek. Gondolom nem a legújabb Lady Gaga albumot akarod leszedni. Nem hát, igazi ritkaságokról van szó. >.< Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.