Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Isten éltessen sokáig, @kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Boldog születésnapot, @kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Sok Boldog Szülinapot kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Boldog születésnapot, kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. @kudar Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Boldog születésnapot, @kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Boldog születésnapot @kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 5. Boldogat @kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. @kudar, nagyon boldog szülinapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Kéne egy kis segítség a színház ügyben. Cipőt illetően. Annak idején kaptam ajándékba apámtól egy alakalmi cipőt. Nem tudom, hogy alkalmas lehet-e színházba, egy musical darabra. A padlás című darabról van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Huhhhh...hát lehet, hogy valami újabb darab kellene. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Nem vagyok nagy színházba járó, de szerintem manapság már nem nagyon szokta mindenki nagyon puccba vágni magát (zakó, makkos cipő stb.) persze meg lehet tenni, de a kulcskérdés az inkább, hogy a partnered mennyire veszi elegánsra a figurát, nehogy túl vagy alu öltözz hozzá képest, mert az esetleg kellemetlen lehet mindkettőtöknek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. 3 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Nem vagyok nagy színházba járó, de szerintem manapság már nem nagyon szokta mindenki nagyon puccba vágni magát (zakó, makkos cipő stb.) persze meg lehet tenni, de a kulcskérdés az inkább, hogy a partnered mennyire veszi elegánsra a figurát, nehogy túl vagy alu öltözz hozzá képest, mert az esetleg kellemetlen lehet mindkettőtöknek. Erről már beszéltünk. Ő azt mondta, hogy nem kell nagyon kiöltözni. Elég sötét nadrág alulra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. 1 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Kéne egy kis segítség a színház ügyben. Cipőt illetően. Annak idején kaptam ajándékba apámtól egy alakalmi cipőt. Nem tudom, hogy alkalmas lehet-e színházba, egy musical darabra. A padlás című darabról van szó. Valóban nem túl modern, de ha az alternatíva egy sportcipő lenne, akkor mégis inkább ezt javasolnám. Ha a sötét nadrágod rálóg, akkor úgyis csak az látszik, hogy fekete. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Én 2 hete voltam színházban, sima sportcipőben mentem. Mondjuk fekete úgyhogy annyira nem volt feltűnő, meg mentségemre legyen mondva, hogy másmilyet nem bír a lábam 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. 24 perccel korábban, NorbiLordi írta: Én 2 hete voltam színházban, sima sportcipőben mentem. Mondjuk fekete úgyhogy annyira nem volt feltűnő, meg mentségemre legyen mondva, hogy másmilyet nem bír a lábam Én sem igazán bírom a nagyon csinos magassarkú női cipőket, így megértelek. Egyébként inkább amolyan igazán sportos edzőcipőre gondoltam, de valóban, egy szolídabb sötét színű darab végül is elfogadható. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Most kaptam egy szerintem sokkal szebb alkalmi cipőt. Viszont barna a színe. Majd lövök fel képet róla. Nekem tetszik, csak nem tudom milyen színű legyen hozzá a nadrág? Jó a sötét nadrág barna alkalmi cipőhöz? https://elitedivat.hu/termek/barna-alkalmi-bor-cipo-6/ Kb. így néz ki, csak világosabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. 10 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Most kaptam egy szerintem sokkal szebb alkalmi cipőt. Viszont barna a színe. Majd lövök fel képet róla. Nekem tetszik, csak nem tudom milyen színű legyen hozzá a nadrág? Jó a sötét nadrág barna alkalmi cipőhöz? https://elitedivat.hu/termek/barna-alkalmi-bor-cipo-6/ Kb. így néz ki, csak világosabb. Szerintem teljesen jó. Ha még valami bézs vagy barnás színű inget vagy pulóvert tudsz mellé keríteni, tökéletes lesz. De a nadrághoz hasonló színű felső is OK lehet, a lényeg, hogy az már ne legyen egy harmadik színvilág. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. 2 perccel korábban, Pildi írta: Szerintem teljesen jó. Ha még valami bézs vagy barnás színű inget vagy pulóvert tudsz mellé keríteni, tökéletes lesz. De a nadrághoz hasonló színű felső is OK lehet, a lényeg, hogy az már ne legyen egy harmadik színvilág. Bézs színű pulóverem már van. Alakul ez. Köszönöm szépen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. 43 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Most kaptam egy szerintem sokkal szebb alkalmi cipőt. Viszont barna a színe. Majd lövök fel képet róla. Nekem tetszik, csak nem tudom milyen színű legyen hozzá a nadrág? Jó a sötét nadrág barna alkalmi cipőhöz? https://elitedivat.hu/termek/barna-alkalmi-bor-cipo-6/ Kb. így néz ki, csak világosabb. Na ez már mindjárt más. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: Most kaptam egy szerintem sokkal szebb alkalmi cipőt. Viszont barna a színe. Majd lövök fel képet róla. Nekem tetszik, csak nem tudom milyen színű legyen hozzá a nadrág? Jó a sötét nadrág barna alkalmi cipőhöz? https://elitedivat.hu/termek/barna-alkalmi-bor-cipo-6/ Kb. így néz ki, csak világosabb. Ez pont az a cipő ami nekem is van Én imádom hordani, ha elegáns helyre kell menni. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. 7 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Majd lövök fel képet róla. Nekem tetszik, csak nem tudom milyen színű legyen hozzá a nadrág? Jó a sötét nadrág barna alkalmi cipőhöz? Szerintem is jó a sötét nadrág hozzá, csak lehetőleg, ha a cipő barna akkor övet is barnát vegyél fel hozzá. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Sajnos ennél jobb szett nem fog összejönni. A pulcsi egyébként krémszínű, csak ebben a megvilágításban nem látszik. Meg sebtiben kaptam most magamra. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 7. Ha ennyi, hát ennyi. Jó lesz ez is végső esetben. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 11. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 11. Na gyerekek, meglett a felsőfokú komplex angol nyelvvizsgám Durva belegondolni, hogy ha a papírt nézem lényegében az angol nyelvet kimaxoltam 7 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 11. 50 minutes ago, NorbiLordi said: Na gyerekek, meglett a felsőfokú komplex angol nyelvvizsgám Durva belegondolni, hogy ha a papírt nézem lényegében az angol nyelvet kimaxoltam Óriási gratula! Én októberben megyek, még csak a sima B2-re. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 11. 52 perccel korábban, Iqvi írta: Óriási gratula! Én októberben megyek, még csak a sima B2-re. Köszi, biztos sikerülni fog Én mindenféle tanfolyam nélkül csináltam meg B2-őt és a C1-et is, ha rákészülsz akkor tuti meglesz. Nem találkoztam még olyannal akinek ne lett volna meg elsőre 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.