Hozzászólás ideje: December 6.Dec. 6. Boldog Mikulást mindenkinek, remélem nem csak virgácsot kaptatok!
Hozzászólás ideje: December 12.Dec. 12. Boldog születésnapot @Kenobi tábornok és utólag @Nute Gunray !
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:431 napja Boldog karácsonyt mindenkinek!Tegnap megnéztem a Sith-ek bosszúját. Igen? Most miért? Nem egy rossz film! Szerkesztve: 19 órával korábban19 órája - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Tegnap 11:151 napja Tudom, már nagyon rég szóltam hozzá a fórumhoz, (mostanság sűrű lett az élet, főleg munka fronton) viszont még mindig csendes követőként - ha kis kihagyásokkal is - de itt vagyok, úgy-ahogy olvasom a fórumot, és semmit nem vesztetttem a Star Wars iránti rajongásomból. Úgyhogy ezen a ponton, megragadva az alkalmat két dolgot írnék: "I'm back!", illetve: a fórum minden tagjának Boldog Karácsonyt Kívánok! Egyébként idén december közepéig bezárólag minden hétvégén újranéztünk a családdal 1-1 SW filmet. Ők már nagyon rég látták, ilyen maratont nem is tudom csináltunk-e valaha közösen bármelyik filmsorozatból. 11 film, 11 hétvége. Jó élmény volt! Saját meglepetésemre van olyan film ami ici-picit lejjebb csúszott a tetszési listámon, és van ami feljebb. Viszont még mindig A Sith-ek bosszúja az abszolút kedvenc.
Hozzászólás ideje: Tegnap 12:061 napja Én is szeretnék kellemes karácsonyi ünnepeket kíváni minden fórumlátogatónak! @mui-ruy mindig öröm olvasni az újra felbukkant hűséges olvasók sorait.
Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája 5 órával ezelőtt, mui-ruy írta:Saját meglepetésemre van olyan film ami ici-picit lejjebb csúszott a tetszési listámon, és van ami feljebb.Mondjuk engem érdekelne, ha megírnád, hogy mik tetszettek jobban és mik kevésbé!
Hozzászólás ideje: 19 órával korábban19 órája Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok a MÁV nevében is. És boldog karácsonyt kívánok minden kedves fórumtársamnak a saját nevemben,
Hozzászólás ideje: 18 órával korábban18 órája 1 órával korábban, csoli1138 írta:Mondjuk engem érdekelne, ha megírnád, hogy mik tetszettek jobban és mik kevésbé!Amelyik nőtt a szememben, az A Jedi visszatér. Régen az egyik kevésbé kedvelt SW film volt a listámon, pl. az elnyújtott tatuini / Jabba-jelenetek miatt, az endori robogós hajsza, vagy az ewokok miatt. De most ezek egyáltalán nem zavartak. Plusz minden jelenet, amiben benne van Vader és Luke, még jobban megérintett. Gyönyörű trilógia-zárás összességében. Ami pedig lejjebb csúszott a tetszési listán, az Az utolsó Jedik. Még mindig kedvelem, hogy szembement sokak elvárásával. Én igenis értékeltem azokat a döntéseket, amiket mások (sokan) negatívumnak állítottak be. Pl. ilyen dolog Luke viselkedése, Snoke halála, Holdo admirális művelete stb. Viszont lehet hogy pont ezen történések váratlansága miatt már nem ütött akkorát, mint az első pár nézéskor. Az újdonság varázsa múlhatott el. A meglepetés élménye. Ettől még jó folytatásnak tartom ma is, de már nem annyira szögez le, mint az elején. Szerkesztve: 17 órával korábban17 órája - mui-ruy
Hozzászólás ideje: 55 perccel korábban55 perce Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok a fórum minden taglának!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.