Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Wilde, Master sok boldogságot. Dzséjt neked külön gratuláció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Pécsi, Rajmesz, köszönöm. Wilde, boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Wilde, sok boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Sok Boldog Szülinapot Wilde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Wilde: Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. (szerkesztve) Na gyerekek! Semmiből sem buktam meg év végén. még matekból is átrúgdostak. Bár a matek tanár mondta, hogy ha nem lett volna kettes a próbaérettségim, nem engedett volna át. Sőt, 2 tantárgyból még ötös is lettem. Autocad meg munkavédelem. Gyakszi meg 4-es. Az a lényeg, hogy a gyakszi 4-es meg a hozzátartozó két fontos tárgy 5-ös. Bár a gépészeti kötések (GEK) és a képlékeny alakítás (KAL) kettes, a szakmához meg elég fontos. Bár ha CNC-re megyek technikumin, ott nem nagyon fogom használni a KAL-t meg a GEK-et. Vagyis fogom haszálni, csak a hülye számolások miatt kettes mind a kettő. Nagyon sokat kell számolni. Az elméleti rész az megy. Osztályozókonferencia pénteken lesz, de már mindenből lezártak. Matek tanár nagyon rendes, egyrészt, engedi, hogy egy fél éves anyagból javítsak, és még ki is húzza a fél évvel ezelőtti 1-est és beírja a 3-mast helyette. Aztán holnap bolondballagás (kühümmm. úgy be fog b*ni az osztály mint az atom ahogy ismerem őket. Én esélytelen, legalább újabb maradandó élményekkel fogok gazdagodni, mint az osztálykiránduláson :lol: ) Aztán pénteken rendes ballagás. Nagymutter már vagy 2 éve mondogatja, hogy ad majd nekem a ballagásra 1,5 kilót. Kíváncsi leszek. ha így lesz azonnal veszek egy új telefont. Már ki is néztem. Lenovo p70. Szerintem nagyon jó. A jobbak tudják, milyem $z@r a mostani telefonom. Végül hétfőtől kezdődik a halál: érettségik az egész héten. Utána meg kb jun. 25-től a szóbelik. Szerkesztve: 2016. Április 27. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Gratula. "És akkor a jó hír: ennél könnyebb vizsgád innentől nem lesz." (Mondta nekem az ofő, amikor átnyújtotta az érettségimet.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. "És akkor a jó hír: ennél könnyebb vizsgád innentől nem lesz." Ezzel azért vitába szállnék. Például én egyik eddigi vizsgaidőszakom sem utáltam annyira, mint azt, hogy olyan dolgokból kell felelnem, amiket soha nem használok még egyszer (irodalom, nyelvtan, történelem), ráadásul ezeket mind egy hétre, utána egy napra sűrítve. Nagy segítség azért, hogy egyetemen többnyire azokat tanulod, amik érdekelnek/amikkel dolgozni fogsz, illetve hogy a vizsgaidőszakon belül úgy osztod el a vizsgákat, ahogy akarod, esetleg ha úgy érzed, hogy ez mégsem fog menni, akár el is napolhatod. Plusz azért ott 3 alkalmad van átmenni egy félévben, és nem kell azon izgulni, hogyha első alkalommal bukó, akkor majd szeptemberben... Félreértés ne essék, gimiben (főleg érettségin) soha nem voltam bukás közelben, de a stressz azért mindig ott volt. Azért egyetemen már elő-elő fordult, hogy nem lett meg valami elsőre, de ezeken egyszer sem izgultam annyira, mint a "habkönnyű" érettségin. Ezenfelül ha netán egyetemen buksz is egy tárgyat, akkor a többivel tudsz haladni tovább (kivéve ha arra épül a többi tárgy), és nem kell mindenből újráznod egy éven keresztül. Többek között ezek miatt én mindig is jobban szerettem az egyetemet, mint a középiskolát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Na gyerekek! Semmiből sem buktam meg év végén. Én meg ismét kitűnő lettem, mint mindig Ma szerenád (=beb*szás) holnap bolondballagás (=beb*szás 2.0), péntek ballagás, aztán hétfőtől jöhet aminek jönnie kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Rajmesz: gratulálok. Dzséjt: Nálam voltak olyan vizsgák, amelyek könnyebbek voltak, mint az érettségi (legalábbis én sokkal könnyebbnek éreztem). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Semmiből sem buktam meg év végén. még matekból is átrúgdostak. Gratulációm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. (szerkesztve) Wilde, boldog szülinapodat! Az érettségi annyiból nehéz, hogy fontos pontok múlnak rajta. Egyetemen néhány kegyelemkettes befuthat, max az ösztöndíjat húzza le, ha az érettségin egy-két ponttal kevesebbet szerzel a szükségesnél, már nem is mész a további vizsga közelébe sem. Ja és nagy gratula a guruszerkesztő úrnak!!! Szerkesztve: 2016. Április 27. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Isten éltessen Wilde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Boldog születésnapot, Wilde! Rajmesz, Yoda Józsi, nektek meg mint tavalyi emberáldozat az érettségi oltárán kívánom, hogy legyen olyan könnyű, mint nekünk volt, nomeg persze sok sikert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Boldog születésnapot, Wilde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Gratula! A felsőoktatásban elkövetkező vizsgák nehézsége leginkább attól függ, hogy hol tanul tovább az ember. Én (talán nem akkora szerénytelenség kijelenteni ) nagyon jó tanuló voltam gimnáziumban, de már az egyetemi első félévem végén volt több olyan vizsgám is, ami önmagában nehezebb volt, mint a komplett érettségi. Ugyanakkor volt olyan régebbi osztálytársam is, aki középsuliban nem egy tárgyból épphogy átcsúszott, a főiskolán meg simán 4-es vagy 5-ös eredményekkel galoppozott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. (szerkesztve) A felsőoktatásban elkövetkező vizsgák nehézsége leginkább attól függ, hogy hol tanul tovább az ember. Én (talán nem akkora szerénytelenség kijelenteni ) nagyon jó tanuló voltam gimnáziumban, de már az egyetemi első félévem végén volt több olyan vizsgám is, ami önmagában nehezebb volt, mint a komplett érettségi. Szerkesztve: 2016. Április 27. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Boldog szülinapot Wilde! Megvan az ajándékod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Végül hétfőtől kezdődik a halál: érettségik az egész héten. Utána meg kb jun. 25-től a szóbelik. Manapság jó sok időt hagynak a szóbeliig. Nekünk négy hetünk volt az írásbeli és a szóbeli között. Gratula, hogy nem buktál meg semmiből Gratula. "És akkor a jó hír: ennél könnyebb vizsgád innentől nem lesz." (Mondta nekem az ofő, amikor átnyújtotta az érettségimet.) Nem mondott nagy h*lyeséget Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Boldog szülinapot, Wilde! Rajmesz, Yoda József: sok sikert a jövő héten! A felsőoktatásban elkövetkező vizsgák nehézsége leginkább attól függ, hogy hol tanul tovább az ember. Én (talán nem akkora szerénytelenség kijelenteni ) nagyon jó tanuló voltam gimnáziumban, de már az egyetemi első félévem végén volt több olyan vizsgám is, ami önmagában nehezebb volt, mint a komplett érettségi. Ugyanakkor volt olyan régebbi osztálytársam is, aki középsuliban nem egy tárgyból épphogy átcsúszott, a főiskolán meg simán 4-es vagy 5-ös eredményekkel galoppozott. Mivel érettségin olyasmit kell visszaadni, amit az ember előtte évekig tanult (vagy tanulhatott volna ), a főiskolákon, egyetemeken viszont szinte tök új dolgokat kell megtanulni és átlátni egy félév alatt, így ez utóbbi szerintem is sokkal nehezebb. Másként kell készülni, szintetizálni a tananyagot, és ezt meg kell tanulni. Az egyes intézmények között viszont ugyanúgy van különbség, mint a középiskolák között, nem véletlenül ér egyik diploma többet, mint a másik, ha munkát keresel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Boldog szülinapot Wilde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Boldog születésnapot, Wilde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Boldog szülinapot Wilde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. (szerkesztve) Köszi mindenkinek. Csak matek volt a nagyon necces. Érettségire viszem a mostani számológépem (casio fx 82es plus) meg Yoda tanácsára beszerzek egy casio fx 570es plus-t (ez többet tud mint az enyém). Függvénytáblából lehet vinni többet is, remélem számológépből is. Azt hiszem töri atlaszból is lehet vinni többet is. Civilizációra meg lehet vinni földrajz atlaszt. Ami azért jó, mert ha pl a Bundeslender in der BRD (német o. tartomámyai) c. tételt húzom ki, ahol arról kell beszélni, hogy az egyes tartományokban milyen nagyvárosok vannak, hol fekszik az adott tartomány, stb, akkor azt simán ki lehet puskázni a földrajz atlaszból. Szerkesztve: 2016. Április 27. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Nem mondott nagy h*lyeséget Embere válogatja, nekem utána minden vizsgám sokkal könnyebb volt. Pedig az érettségit sem tartottam nehéznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Én meg ismét kitűnő lettem, mint mindig Ma szerenád (=beb*szás) holnap bolondballagás (=beb*szás 2.0), péntek ballagás, aztán hétfőtől jöhet aminek jönnie kell Gratulálok a kitűnőhöz. Nekem az egyetem könnyebb volt, mint a gimnázium, mondjuk én azt tanulhattam, amit szeretek. Wilde! Nagyon sok boldog születésnapot Neked! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 28. Köszi mindenkinek Érettségire viszem a mostani számológépem (casio fx 82es plus) meg Yoda tanácsára beszerzek egy casio fx 570es plus-t Az érettségi dolgozatodra érdemes ráírnod a gép típusát, és pár funkcióját amit használni fogsz, hogy a javítók nehogy azt higgyék, hogy egy másodfokú egyenlet gyökeit csak úgy a légből kaptad meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.