Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Boldog Születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Bomarr, boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Isten éltesse azokat a születésnaposokat, akik a mai napon és az elmúlt napokban ünnepelték eme jeles alkalmat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Bomarr: Isten éltessen! A vizsgázóknak pedig: az Erő legyen veletek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Sok Boldog Szülinapot Bomarr! Hajrá vizsgázók! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Bomarrnak boldog születésnapot, az érintetteknek meg sok sikert a jövő hétre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Bomarr! Sok boldog születésnapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Mindenkinek köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Boldog születésnapot, Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Isten éltessen, Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Boldog születésnapot Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Boldog szülinapot Bomarr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Boldog anyák napját és munka ünnepét Bomarr! Ja és a szülinapodhoz is gratulálok! Na jó, isten éltesse az anyukákat külön is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Isten éltessen, Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Boldog szülinapot, Bomarr! Csoli: köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Utólag is boldog szülinapot, Bomarr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Hát ez nem volt nehéz! legalábbis úgy érzem. Bár a szövegértésben voltak hülye kérdések. Az érvelésről meg annyi dolgot össze lehetett hordani, hogy teleírtam az egész vonalazott részt Neked hogy ment, Rajmesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Ránéztem a feladatokra, és nem tűnik nehéznek, mindenki találhatott közöttük önmagához illő feladatot a második részben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. (szerkesztve) Easy. A szövegértés is könnyű volt. Nem volt olyan feladat amit nem csináltam volna meg. Érveléshez meg írtam 4,5 oldalt. Annyi rizst főztem. Nagyon sok mindennel lehetett érvelni. Bibliai Ádám és Évával, Romeó és Dzsúlióval és Franz Kaffka: Az átváltozással érveltem. Ahhww pedig úgy érveltem volna valamelyik SW-vel Az mindenre jó. Te mivel érveltél? Csak a holnapi matekot éljem túl. Szerkesztve: 2016. Május 2. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. (szerkesztve) Madách: Az ember tragédiája, Jókai: Az arany ember, Voltaire: Candide, Rowling: Harry Potter, Stephen Hawking: Az idő rövid története, de emellett megemlítettem Einsteint, Galileit, a Curie-házaspárt, és Rousseau-t is. Igazából ebbe akármit bele lehet magyarázni. Még volt sok ötletem, de így is tele volt már a lap, szóval kicsit megszűrtem, de én is gondoltam Ádám-Évára is. Szerkesztve: 2016. Május 2. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Mi volt a fogalmazás témája? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. szövegértés: http://eduline.hu/erettsegi_felveteli/2016/5/2/Magyar_erettsegi_2016_szovegertes_9AWKS8 szövegalkotás: http://eduline.hu/erettsegi_felveteli/2016/5/2/Magyar_erettsegi_2016_szovegalkotas_OW4DN0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Érdekes. Bár el sem tudom képzelni, ki az aki a Csoóri-idézet ellen érvelne. Amikor én érettségiztem, akkor a Spiró-féle újraírt kötelezők volt a téma, ott valóban lehetett pro és kontra érvelni. Egy kalappal a holnapi matekhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. (szerkesztve) Yoda, irodalom tanárom szerint nem lehet Happy Potterrel, SW-vel és az "ilyenekkel" érvelni. Azt mondja, hogy csak olyannal lehet amit tanultunk. Kösz a linkeket, csak olvashatatlan. Szerkesztve: 2016. Május 2. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Ez hülyeség, bármivel lehet érvelni, amit olvastál, és ki tudsz fejteni. Ez a megoldókulcsban is így van, és már láttam korábbi megoldókulcsot, amiben konkrétan benne volt pl. a Harry Potter. Mellesleg valahol még érettségi tétel is, mint kortárs irodalom, csakúgy mint Az éhezők viadala. Szóval a tanárod nem százas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Én pl. annak idején érveltem Harry Potterrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Nekünk nem fogadta el a próbaérettségin. Nekem sem. Kaptam rá 3 pontot. Többször próbáltam már, egyszer adott rá 3 pontot, utána a többit áthúzta. Azért van annyi egyesem. Amúgy minek érveltél olyan sokkal? elég volt három. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Mert a biztosra megyek... ha netán háromból nem jó egy, akkor az már gáz, veszítek egy csomó pontot, de ha ötből van három jó, akkor még mindig jó vagy, mert megvan a három, csak pár pontot veszíthetsz. De az első esetben már egy értékelési sávot lejjebb csúszol, tehát 40-nél nem nagyon lesz több pontod. Na meg életemben lőször elolvastam, ami az első oldalon van, és valami ilyesmi volt odaírva: "adjon számot az ismereteiről". Hát én számot adtam róla, hogy elég széleskörű Amúgy jut eszembe, én filmes példát is írtam, mégpedig az Interstellart. Kicsit elvittem tudományos vonalra a dolgokat, mert így legalább tényleg engem tükröz a fogalmazás, hiszen jómagam is a tudományok szerelmese vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Érdekes. Bár el sem tudom képzelni, ki az aki a Csoóri-idézet ellen érvelne. Itt az lenne az igazi kihívás, ha ellene érvelnénk. Megoldható, ha abból indulunk ki, hogy egy rosszkor feltett kérdés, egy rosszul feltett kérdés, vagy egy rossz indokból feltett kérdés járhat olyan káros hatással, presztízs rombolással például, ami később megnehezíti az ember hiteles fellépését ugyanazon közösség előtt, és ezáltal értékes időt veszít, és saját maga számára nehezíti meg hosszú távon az ismeretei bővítését, hatékony munkavégzést stb. De ez nyilván egy jóval nehezebb feladat, mint mellette érvelni, szóval nem hiszem, hogy bárki is választotta volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.