Hozzászólás ideje: 2016. November 29.8 éve Honnan tudnék letölteni full hd felbontású karácsonyi háttérképeket, illetve más tartalmúakat is? Se ncore-on se a bithumenen nincsenek.
Hozzászólás ideje: 2016. November 30.8 éve Honnan tudnék letölteni full hd felbontású karácsonyi háttérképeket, illetve más tartalmúakat is? Se ncore-on se a bithumenen nincsenek. Én ezt használom. https://wall.alphacoders.com/by_sub_category.php?id=152808
Hozzászólás ideje: 2016. November 30.8 éve Én ezt használom. https://wall.alphacoders.com/by_sub_category.php?id=152808 Köszönöm.
Hozzászólás ideje: 2016. December 1.8 éve Ki mit válaszolna arra a kérdésre, hogy "Mi az idő?" Egy prezentációmhoz lenne rá szükségem.
Hozzászólás ideje: 2016. December 2.8 éve Ki mit válaszolna arra a kérdésre, hogy "Mi az idő?" Egy prezentációmhoz lenne rá szükségem. Ha ez kérdés lenne a közönség felé, én ezt válaszolnám: Az idő az a mértékegység, amiben a folyamatok változásának gyorsaságát mérjük. Alapegysége a secundum. 1 secundum megfelel annak az időegységnek, amely alatt a fény megtesz 300,000 km-t.
Hozzászólás ideje: 2016. December 2.8 éve Ki mit válaszolna arra a kérdésre, hogy "Mi az idő?" Egy prezentációmhoz lenne rá szükségem. Attól függ, hogy ez filozófiai kérdés-e vagy sem. Ha nem, akkor Donát már válaszolt. Ha igen, hát akkor azon gondolkodnom kell.
Hozzászólás ideje: 2016. December 2.8 éve Hát, több szempontból is érdekelt a válasz Filozófiai és tudományos szempontból is De köszönöm szépen ezeket! Mondjuk a Donát definíciója úgy pontos, hogy a másodperc az alapállapotú cézium-133 atom két hiperfinom energiaszintje közötti átmenetnek megfelelő sugárzás 9 192 631 770 periódusának időtartama Szerkesztve: 2016. December 2.8 éve - Yoda József
Hozzászólás ideje: 2016. December 2.8 éve Hát, több szempontból is érdekelt a válasz Filozófiai és tudományos szempontból is De köszönöm szépen ezeket! Mondjuk a Donát definíciója úgy pontos, hogy a másodperc az alapállapotú cézium-133 atom két hiperfinom energiaszintje közötti átmenetnek megfelelő sugárzás 9 192 631 770 periódusának időtartama Bocs.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.