Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 18. Boldog születésnapot, @misafeco! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 18. @misafeco Boldog születésnapot 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 18. Boldog születésnapot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 18. Sok Boldog Szülinapot misafeco! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 18. @misafeco, boldog szülinapot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. Utólag is boldog szülinapot misafeco! Közben elkészültem egy kis hobbi projekttel. Már régóta szerettem volna csinálni egy olyan klipválogatást, amely összefoglalja valamennyire a magyar pop/rock történelmet. Kiválogattam néhányat a kedvencek közül és mindegyikből bevágtam egy 20-40 másodpercet. A klippek időrendben követik egymást. Nyilván egy ilyen videónak megvannak a maga korlátai. Sokszor a kifejezetten fontos, alap zenékből nincs semmiféle értelmezhető videóanyag. Máskor van videó, de a jogtulajdonos nem engedi semmilyen formában a megjelenést. És persze a felhasznált anyagok minősége is finoman szólva változó (mint az majd látszik). Ráadásul nem akartam egyik összefoglaló videót se túlhúzni. Nem az volt a cél hogy az összes jó magyar dal együtt legyen. Hanem hogy minden korhoz legyen egy könnyen emészthető (értsd: kellően rövid) videó ami nagyjából összefoglalja az akkori feelinget, azzal hogy egy csokorra való jó -vagy valamiért emlékezetes- szám megszólal az adott érából. Három videóm van feltöltve eddig a Youtube-ra. Ez az alábbi a 60-as, 70-es évek magyar popszámaiból tartalmaz egy válogatást (18 perces): Ez pedig a 80-as évek válogatása (ez bő 16 perc... ezzel a boritóképpel lehet kicsit túllőttem a célon az ott bal oldalt egyébként a Neoton Familia): És a 90-es évek. Itt már nem volt az a probléma mint az előzőeknél, vagyis itt azért már jóval több videós anyagból tudtam válogatni, cserébe a Youtube jogvédő rendszere jobban szivatott. Például Tankcsapdát vagy Pa-dö-dőt nem lehet felhasználni. Ez 22 perces. 3 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. @misafeco Boldog születésnapot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 19. 4 órával ezelőtt, Bomarr írta: Közben elkészültem egy kis hobbi projekttel. Már régóta szerettem volna csinálni egy olyan klipválogatást, amely összefoglalja valamennyire a magyar pop/rock történelmet. Kiválogattam néhányat a kedvencek közül és mindegyikből bevágtam egy 20-40 másodpercet. A klippek időrendben követik egymást. Remek ötlet! Nagyon élveztem végignézni és hallgatni ezt a dalcsokrot, sokszor sajnáltam, hogy olyan rövidek a részletek. Régen nagy válogatás gyártó voltam, lehet, itt lenne az ideje megint csinálni ilyen listákat a teljes dalokkal. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 24. Isten éltessen sokáig, @zilllosarkany! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 24. @zilllosarkany, nagyon boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 27. Kezd haladni a ki és beléptetésem. A kiadós munkaszerződésem már elkészült állítólag. Sajnos még nem láttam, de remélem, hogy azok lesznek benne, amikben megállapodtunk. 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 27. Ez jó hír, hajrá Revan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 1. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 1. Nagyon jól sikerült a második randi is. A Padlást néztük meg a Szegedi Nemzeti Színházban. Már tervezgetjük a következő találkozókat is. Én már a lány szülinapjára vettem egy könyvet is – előtte kipuhatoltam, hogy nincs-e meg neki. Természetesen olyan könyv, ami biztosan érdekelni fogja. 5 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Leállt a Facebook és a Messenger. Jaaaaj mi lesz most velünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Most nekem pont jól jött volna a notebook miatt. Nálunk vagy 2 órája nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. 15 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Leállt a Facebook és a Messenger. Jaaaaj mi lesz most velünk? 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Leállt a Facebook és a Messenger. Jaaaaj mi lesz most velünk? Visszarepültünk az időben 2007-ig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Nem egészen. Most nincs iWiW, viszont van viber. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Na ebből most teljesen kimaradok. Se Facebookot se Messengert nem használok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Leállt a Facebook és a Messenger. Jaaaaj mi lesz most velünk? Szerintem csak titkolják, de valójában az történt, hogy a Skynet öntudatra ébredt és úgy döntött, hogy az első lépése az lesz, hogy lekapcsolja a facebookot, instát, whatsupot, messengert. Ezen a ponton még nem eldöntött, hogy a Skynet gonosz vagy jófej akart ezzel lenni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Én meg pont ezen a napon döntöttem úgy, hogy mindenkit ignorálva lekapcsolom egy napra a telefont, hogy ne csipogjon non-stop. Erre tessék, pont most nincs semmi értelme. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Nekem kellett volna este a Messenger, Viberem viszont nincs. De legalább mehetek aludni időben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. 8 hours ago, Donát said: Szerintem csak titkolják, de valójában az történt, hogy a Skynet öntudatra ébredt és úgy döntött, hogy az első lépése az lesz, hogy lekapcsolja a facebookot, instát, whatsupot, messengert. Ezen a ponton még nem eldöntött, hogy a Skynet gonosz vagy jófej akart ezzel lenni. Ha valóban ez történt, akkor óriási hibát követett el a SkyNet azzal, hogy nem a TikTokkal kezdték a hadműveletet. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. 8 órával ezelőtt, Pildi írta: Nekem kellett volna este a Messenger, Viberem viszont nincs. De legalább mehetek aludni időben Pedig érdemes lenne letölteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Fúj, ez a nyamvadt Home Office. A tegnap délutántól kezdve éjszakáig maga volt a pokol. Jól kikészültem idegileg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Mi készít ki idegileg otthon, Revan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. A laptop használat, az, hogy órák elmentek arra, amiről úgy gondoltam, hogy fél óra, vagy egy óra alatt belejövök. Ez a hülye vezetékes net sebesség, amit a számtech topikban leírtam. Tegnap kb. délután 2-től este fél fél nyolcig szenvedtem vele, pedig a végén még személyes segítségem is volt. Elment az idő, és haladni kéne a munkámmal is. E mellett öcsém is dühös volt a kialakult helyzet miatt. Nem sok kellett, hogy veszekedjünk újra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Csak egyszer kell beállítani és utána jó lesz. Ez lebegjen a szemed előtt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Csak egyszer kell beállítani és utána jó lesz. Legalábbis egy darabig ugye a technika és az a fránya ördöge 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. 22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Leállt a Facebook és a Messenger. Jaaaaj mi lesz most velünk? Twitter a barátod 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.