Hozzászólás ideje: 2023. Március 23.2 éve @Ody Mandrell, @Pildi, @Rog, @NorbiLordi, @MissKarrde köszönöm!
Hozzászólás ideje: 2023. Március 23.2 éve @Dzséjt, @Nute Gunray, @Szisz, @Darth Revan9, @Darth Sky köszönöm!
Hozzászólás ideje: 2023. Április 2.2 éve 2023. 04. 01. - 8:57, Ody Mandrell írta: Isten éltessen sokáig, @masterjedi! Köszönöm szépen!
Hozzászólás ideje: 2023. Április 2.2 éve 2023. 04. 01. - 14:57, Darth Revan9 írta: Boldog szülinapot, @masterjedi! Köszönöm szépen!
Hozzászólás ideje: 2023. Április 9.2 éve Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok a fórum minden tagjának. Szerkesztve: 2023. Április 9.2 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2023. Április 9.2 éve Kellemes húsvéti és Star Wars-i ünnepeket kívánok mindenkinek!
Hozzászólás ideje: 2023. Április 11.2 éve Az érzés, amikor lezársz egy kapcsolatot az életedben. Valahogy nagyon rossz érzés, de tudtam, hogy ahogy eddig ment, már nem mehet tovább.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 12.2 éve 21 hours ago, Darth Revan9 said: Az érzés, amikor lezársz egy kapcsolatot az életedben. Valahogy nagyon rossz érzés, de tudtam, hogy ahogy eddig ment, már nem mehet tovább. Nehéz elengedni, nekem is nehezen ment, és talán a mai napig sem tudtam lezárni egy megszakított - én szakítottam meg - barátságot, de muszály megtanulni elengedni, pláne ha nem boldog már senkinek. De úgyis találsz majd valakit, ha nem is azonnal, de valamikor.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 13.2 éve 18 órával ezelőtt, Iqvi írta: Nehéz elengedni, nekem is nehezen ment, és talán a mai napig sem tudtam lezárni egy megszakított - én szakítottam meg - barátságot, de muszály megtanulni elengedni, pláne ha nem boldog már senkinek. De úgyis találsz majd valakit, ha nem is azonnal, de valamikor. Köszi szépen.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.