MissKarrde Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Boldog születésnapot, Szisz és Racer 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. @Ody Mandrell, @Pildi, @Rog, @NorbiLordi, @MissKarrde köszönöm! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Boldog születésnapot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Boldog születésnapot @RacerX! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Isten éltessen Racer! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. @RacerX, boldog szülinapot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Boldog születésnapot, @RacerX! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. @Dzséjt, @Nute Gunray, @Szisz, @Darth Revan9, @Darth Sky köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Boldog szülinapot @RacerX. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Köszi @Frenkie! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Utólag is sok boldog szülinapot 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2023. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 28. Boldog születésnapot @RacerX! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Isten éltessen sokáig, @masterjedi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Boldog szülinapot, @masterjedi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
masterjedi Hozzászólás ideje: 2023. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 2. 2023. 04. 01. - 8:57, Ody Mandrell írta: Isten éltessen sokáig, @masterjedi! Köszönöm szépen! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
masterjedi Hozzászólás ideje: 2023. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 2. 2023. 04. 01. - 14:57, Darth Revan9 írta: Boldog szülinapot, @masterjedi! Köszönöm szépen! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. Kellemes Húsvégi Ünnepeket kívánok minden fórumozónak! 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Áldott húsvéti ünnepeket kívánok a fórum minden tagjának! 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. (szerkesztve) Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok a fórum minden tagjának. Szerkesztve: 2023. Április 9. - Ody Mandrell 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Kellemes Húsvéti Ünnepeket! 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden Fórumtagnak! 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Kellemes húsvéti és Star Wars-i ünnepeket kívánok mindenkinek! 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 9. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Az érzés, amikor lezársz egy kapcsolatot az életedben. Valahogy nagyon rossz érzés, de tudtam, hogy ahogy eddig ment, már nem mehet tovább. 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Sajnálom Revan. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. 14 órával ezelőtt, Rog írta: Sajnálom Revan. Köszi szépen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. 21 hours ago, Darth Revan9 said: Az érzés, amikor lezársz egy kapcsolatot az életedben. Valahogy nagyon rossz érzés, de tudtam, hogy ahogy eddig ment, már nem mehet tovább. Nehéz elengedni, nekem is nehezen ment, és talán a mai napig sem tudtam lezárni egy megszakított - én szakítottam meg - barátságot, de muszály megtanulni elengedni, pláne ha nem boldog már senkinek. De úgyis találsz majd valakit, ha nem is azonnal, de valamikor. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. 18 órával ezelőtt, Iqvi írta: Nehéz elengedni, nekem is nehezen ment, és talán a mai napig sem tudtam lezárni egy megszakított - én szakítottam meg - barátságot, de muszály megtanulni elengedni, pláne ha nem boldog már senkinek. De úgyis találsz majd valakit, ha nem is azonnal, de valamikor. Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.