Frenkie Hozzászólás ideje: Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 7. Az én tapasztalatom is rossz az MPL-el. Kétszer hozattam velük eddig. Egyszer és soha többet. Még 2017-ben vettem egy 55'-os tv-t. Kihozta a tv-t, azt hittem felhozza a 9.-re. Menjek le érte. Lementem mondom fel kéne hozni hisz egyedül egy akkora tv-t nehéz vinni. Mondja a manus hogy egyedül van nem megy. Mondtam neki akkor segítsen nekem meg is fizetem. Őt nem érdekli, siet stb. Persze semmi borravalót nem kapott, nagy nehezen felvittem a tv-t, de velük nem fogok hozatni semmit. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 16. Isten éltessen sokáig, Norbi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 16. Boldogat @NorbiLordi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 16. Boldog születésnapot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 16. Sok Boldog Szülinapot Norbi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 16. Boldog születésnapot @NorbiLordi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 16. Boldog születésnapot! :) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 16. Boldog születésnapot @NorbiLordi. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 16. Boldog születésnapot, Norbi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 16. Boldog szülinapot, @NorbiLordi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 16. Boldog születésnapot! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 16. Boldog születésnapot @NorbiLordi és utólag Boldog születésnapot @Frenkie! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 17. Boldog születésnapot, Norbi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: Február 17. Köszönöm szépen a köszöntéseket 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 7. Isten éltessen sokáig, @SimonZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 7. Boldog születésnapot, @SimonZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 7. Boldog születésnapot @SimonZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 7. Boldogat @SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 7. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 7. Boldog születésnapot @SimonZ ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 7. Valamint a Tamásoknak is boldog névnapot! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 7. @Dzséjt keresnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 7. Engem biztos nem, majd keresgéljenek decemberben. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 7. Boldog születésnapot @SimonZ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 7. Boldog szülinapot, @SimonZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 7. Boldog Születésnapot, @SimonZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 7. @SimonZ Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 8. Boldog nőnapot a fórum hölgy tagjainak! Zoliknak meg boldog névnapot! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 8. Én is boldog nőnapot kívánok minden hölgy és hölgy érzelmű tagnak a fórumon! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 8. Boldog nőnapot kívánok minden hölgy tagunknak! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.