Master Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt, az egész Fórumnak ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Boldog karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Áldott, Békés Karácsonyt minden kedves fórumozónak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Boldog Karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Boldog, békés, áldott, szeretettel teli Karácsonyt kívánok mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Én is beállok a sorba és ezennel boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek, sok-sok bejglivel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Szűkszavú leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Oldie, egyrészt mit kerestél nálunk? Másrészt, hogy merészelted lefotózni a karácsonyi ajándékaimat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Én bírom Oldie ízlését. Oh, elnézést, kijavítom magam, Phobosét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Lassan indulok faterhoz, csak még megiszom a Leffét. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Még csak először itt - de remélem nem utoljára - ez úton kívánok Bolgok Karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Boldog/Kellemes Karácsonyt FórumpajtosoK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Istentől megáldott boldog és békés karácsonyt kívánok minden sagásnak! (Azért a bájglit csak módjával, növeli a koleszterin szintet ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Itt fehér a karácsony. Itt is az volt eddig, de ma nagyon olvadt, holnapra nem sok marad a kevés hóból, ami leesett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. (Azért a bájglit csak módjával, növeli a koleszterin szintet ) De azért kell, a mák a szerencse miatt, a dió pedig a jó egészségért Ezt a héten hallottam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Beigl az nincs, de a húgom csinált muffint, anyukám meg süti a túrós-kakaós-narancszselés kedvenc sütimet. Süti-süti-sütiiiii!!!! (Tudom, nem látszik rajtam, de imádom a sütiket. ) Boldog, békés karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. (Tudom, nem látszik rajtam, de imádom a sütiket. ) Sajnos én is, csak ez vesz rá, hogy süssek, mert sütni meg nem nagyon szeretek Főzni sokkal könnyebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Boldog karácsont mindenkinek!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Kellemes Karácsonyt Mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Mit hozott a Jézuska nekem? 9 lemezes Star Wars Blu-Ray változatot Azt hiszem 3 napig nem leszek elérhető Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Mit hozott a Jézuska nekem? 9 lemezes Star Wars Blu-Ray változatot Azt hiszem 3 napig nem leszek elérhető Gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Mit hozott a Jézuska nekem? 9 lemezes Star Wars Blu-Ray változatot Azt hiszem 3 napig nem leszek elérhető Ennél jobb Kari ajándék nincsen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Én az egyik kedves barátomtól egy általa készített River Tardis formájú naplóját kaptam a Doctor Who-ból. Alig tértem magamhoz, erre aztán végképp nem számítottam!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Nagyon jó volt a húgoméknál, fater el is hozott haza(sajna neki holnap egész napos melója van a boltban), de király volt. Mélységes csend van a lakótelepen. De ez csak karácsonykor van így. Gyönyörű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Nálunk nagyon jó hangulatban telt, általában nem szoktam de most pörögtem mint állat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Nem tudom hogy vagytok vele de nekem abszolúte semmi Karácsony hangulatom nincsen Valószínűleg a hó hiánya miatt van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Nem tudom hogy vagytok vele de nekem abszolúte semmi Karácsony hangulatom nincsen Valószínűleg a hó hiánya miatt van. A karácsonyi hangulatot nem a hó teszi. Legalábbis nálam biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 25. A karácsonyi hangulatot nem a hó teszi. Legalábbis nálam biztos. Én nálam a hó is beletartozik, hisz sokkal hangulatosabb szerintem mikor minden hófehér és zuhog a hó, közben meg szól a karácsonyi zene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.