Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Kitalálta Ahsokát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Igen, jó válaszokat is kell adni. Leslie L. Lawrence-t nekem is egyből kitalálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Na megszivattam, a falevelet nem tudta kitalálni! Az marha nagy szívatás, ha egy programtól olyat kérdezel, ami nincs is benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Nagyon komolyak a képek, ott a Kuna indiánoknál úgy elélnék Biztos nem infarktusban vagy agyvérzésben halnak meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Gondoljatok egy híres emberre, és mehet a menet! Nekem még Vágási Ferit is kitalálta, nagyon nagy, érdemes kipróbálni: Kipróbálom milyen jó Nagyon jópofa, bár sokat kérdezett, mire rájött, akire gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Nálam egyelőre beletört a bicskája a fazonnak a dologba. Utána akartam nézni hogy fenn vannak-e még a képek amiket felraktam de nem tudta kitalálni azokat akikhez tartoznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Fuhhh, én mennyit játszottam most ezzel, köszike. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Nagyon kemény, simán kitalál olyanokat, mint Jacob, vagy a Black Smoke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. George Lucas 20. kérdésre jött össze neki Más. Az én Celebration Europe videóim megvannak valakinek a gépén? A freeweb ugye bezár, nekem meg csak dvd-re írva (adatként) van meg az egész, az meg ugye.... nem az örökkévalóság. Tudom, jókor jut eszembe de... jahh. Elősazer meg fogom nézni a DVD-n mi van jól és mi nem, de ha esetleg valami hiányzik, kitől tudom pótolni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Más. Az én Celebration Europe videóim megvannak valakinek a gépén? Huha, meg kell néznem, hogy megvannak-e valahol lemezen. Ha nem sürgős, akkor jövő héten, sajnos a héten nem igazán tudok nekiállni keresni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Nem sürgős. Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldog Születésnapot Ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Sok Boldog Szülinapot Ben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldog születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldogat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldog szülinapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Isten éltessen Ben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. NorbiLordi, Obi1, Rog, Donát, kudar, danityu, Darth Revan9, Embo, Ágki, MissKarrde, Pildi, Ody Mandrell... köszi szépen nektek, nem hittem volna, hogy ilyen sokan lesztek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 11. Megkésve ugyan, de én is boldog születésnapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. NorbiLordi, Obi1, Rog, Donát, kudar, danityu, Darth Revan9, Embo, Ágki, MissKarrde, Pildi, Ody Mandrell... köszi szépen nektek, nem hittem volna, hogy ilyen sokan lesztek. Legalább kellemesen csalódtál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Srácok, esetleg ért valaki az eMule nevű programhoz? Ugyanis találtam bizonyos linkeket, amelyeket csak edk2 klienssel lehet letölteni, az eMule pedig támogatja ezeket. Igazi ritkaságokról van szó, híres sorozatok webizódjai és hasonlók, én pedig ezen a szinten mániákus gyűjtő vagyok. Ránézésre úgy néz ki, mint a torrent, be is töltöttem a sok letöltést, de egyik sem indul el, mi lehet a baj? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Srácok, esetleg ért valaki az eMule nevű programhoz? Ugyanis találtam bizonyos linkeket, amelyeket csak edk2 klienssel lehet letölteni, az eMule pedig támogatja ezeket. Igazi ritkaságokról van szó, híres sorozatok webizódjai és hasonlók, én pedig ezen a szinten mániákus gyűjtő vagyok. Ránézésre úgy néz ki, mint a torrent, be is töltöttem a sok letöltést, de egyik sem indul el, mi lehet a baj? Olyasmi mint a DC++. Ha nem indul el a letöltés az szerintem azért van, mert nincs meg elég embernek. Gondolom nem a legújabb Lady Gaga albumot akarod leszedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Srácok, esetleg ért valaki az eMule nevű programhoz? Ugyanis találtam bizonyos linkeket, amelyeket csak edk2 klienssel lehet letölteni, az eMule pedig támogatja ezeket. Igazi ritkaságokról van szó, híres sorozatok webizódjai és hasonlók, én pedig ezen a szinten mániákus gyűjtő vagyok. Ránézésre úgy néz ki, mint a torrent, be is töltöttem a sok letöltést, de egyik sem indul el, mi lehet a baj? Kapcsold kia Windows tűzfalát. Anno nekem a DC++ azért nem ment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Olyasmi mint a DC++. Ha nem indul el a letöltés az szerintem azért van, mert nincs meg elég embernek. Gondolom nem a legújabb Lady Gaga albumot akarod leszedni. Nem hát, igazi ritkaságokról van szó. >.< Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.